Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα μου κατσε το joker τις προάλλες 2+1.

Πήρα 2μιση ευρώ και παίχτηκαν με ωραίο τρόπο στο ΚΙΝΟ!

Αφου σου εκατσε το 2+1, τοτε στελνε βιογραφικα. Εχεις πιθανοτητες να το δουν :P

Αληθεια, τι πιθανότητα εχει να πετυχεις το 2+1 στο τζοκερ?

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έκανα πριν μερικές μέρες μια αιτηση μεσω γνωστου σαιτ και με πηρανε απο μια τηλεφωνική εταιρεία ... βασικα την αιτηση την εκανα επειδη ειδα μεγάλο και γνωστο ονομα CALL CENTER AGENT ειναι η θέση αλλα μετα που το εψαξα καλυτερα νομιζω μαλλον διαφημιζει αυτη η εταιρεια για λογαριασμο του μεγάλου γνωστου ονοματος.Με αλλα λογια απλα κανει διαφημιση στην βασικη εταιρεια και προωθηση για λογαριασμο της αν καταλαβα καλα.

Με πηρε κάποιος υπαλληλος τηλεφωνο και μου εκλεισε ραντεβου εγω τον ρωτησα βεβαια αν παρέχεται ο σταθερος μισθος (δεν με πειραζει να ειναι και χαμηλος αρκει να ειναι σταθερος) και μου ειπε οτι θα τα συζητησω απο κοντα του ειπα οτι ειναι απλα μια βασικη ερωτησουλα και θα ηθελα αν γινεται να την γνωριζω και μου λεει δεν ξερει ... το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να τρεχω στου διαολου την μάνα αμα προκειται για δουλεια με ποσοστα. Εννοειται οτι δεν ενδιαφερομαι για κατι τετοιο προτιμω να κατσω ανεργος μιας και εχω δουλεψει στο παρελθον και ξερω τι παιζεται. Υποπτο που δεν μου απαντησε παντως να μην ξέρει τι γινεται ενω δουλευει μεσα στην εταιρεια το θεωρω απιθανο  ... μηπως έχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια? νομιζω δεν θα παω.

υγ Επισης υποπτο το οτι μια εταιρεια βάζει και ξαναβάζει αγγελίες... σημαινει οτι δεν κρατάει τους εργαζομενους. Μαλλον κατι τετοιο μου μυριζεται.

Δημοσ.

Έχετε παρατηρήσει ότι στην ΧΕ υπάρχουν  ένα σορό καλές δουλειές με σταθερό μιστό (που τον λένε κιόλας πχ 1000 ευρώ η X ευρώ ανά ώρα) και έχουν όλα ίδιο αριθμό η σχεδόν ίδιο αριθμό (κωδικός και τα πρώτα ψηφία) και δεν απαντάει κανένας?  αυτό το κάνει η ΧΕ για να φαίνεται ότι έχει και καμια αγγελία της προκοπης? :P

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς ιδιωτική επιχείρηση; 

Εγώ σε όσες εταιρίες/επιχειρήσεις έχω στείλει βιογραφικό μέσα σε μία βδομάδα με παίρνουν τηλέφωνο για συνέντευξη. Σε μικρό ποσοστό δεν με πήραν τηλέφωνο ή απαντήσει μέσω mail. 

Και στα 2/3 με πήραν κι όλας. Και μετά εγώ τους έλεγα ότι δεν είμαι πχ διαθέσιμη (γιατί είχα κλείσει αλλού ήδη) 

Και δεν γνώριζα ΚΑΝΕΝΑΝ! 

Έχε υπόψιν σου ότι κάθε μέρα λαμβάνουν εκατοντάδες βιογραφικά είτε ζητάνε είτε δεν ζητάνε άτομα!! και συνήθως λαμβάνουν υπόψιν πρώτα αυτά που έχουν πάρει χωρίς να ζητάνε άτομα! Δεν ξέρω γιατί. Αλλά μου το είπαν στις 8 από τις 10 επιχειρήσεις που έχω δουλέψει αυτό το πράγμα. ίσως λόγω προτεραιότητας ; δεν γνωρίζω καθόλου. 

Κι εγώ όταν χρειάστηκε να δω κάποια βιογραφικά, έβαλα πρώτα τα άτομα που ήρθαν από μόνα τους γιατί θεώρησα ότι το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, εφόσον πήραν σβάρνα τα μαγαζιά και ρωτούσαν. 

Σε τέτοιους καιρούς κι όλας, παίρνουν τα δεκαπλάσια βιογραφικά. Δεν θα τα ανοίξουν καν όλα. Κάνε υπομονή και στέλνε όσα μπορείς. Τσέκαρε και τη μορφή του βιογραφικού σου. Παίζει σημαντικό ρόλο! Πχ είχα δει βιογραφικό που έλεγε πάνω "βιογραφικό σημείωμα" ε, έλεος! λες και ο hr δεν ξέρει ότι του στέλνεις βιογραφικό και νόμιζε ότι ήταν μυθιστόρημα και του το διευκρινίζεις... 

Αν θες καμιά βοήθεια για το βιογραφικό, δεν έχω θέμα να σου πω πέντε πραγματάκια με μήνυμα. :)

Ειναι τοσο τραγικο να ξεκιναει ετσι ενα βιογραφικο? 

Δημοσ.

Ειναι τοσο τραγικο να ξεκιναει ετσι ενα βιογραφικο? 

Καλημέρα... επειδή δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι θα πάρεις απάντηση τέσσερα χρόνια μετά:

Δεν είναι τραγικό με την έννοια πως θα χάσεις τη δουλειά, αλλά τι νόημα έχει; Αντί να λέει "βιογραφικό σημείωμα" απλά βάλε το όνομά σου εκεί. Όποιος το πιάσει στα χέρια του ξέρει τι είναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...