Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους, με το καινουργιο μου pc θελω να βαλω αυθεντικα windows , για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Εχω καποιες ερωτησεις .

1)Κατ'αρχην οταν αγορασω τα αυθεντικα μου δινουν μια αδεια και τα CD ?

2)Σε περιπτωση που γινει κατι και χρειστει Format μπορω να το κανω μονος μου με τα CD ? 

3) Μετα το format μου ζηταει παλι το κλειδι ενεργοποιησης ?

4)τα 100 Ευρω που θα σκασω ειναι μονο για μαι φορα ? δλδ. τα παιρνω και τελος η' υπαρχει περιπτωση να πρεπει να ξαναπαρω windows (σε περιπτωση που κατι γινει) ?

Δημοσ.

αν δεν είναι το pc για επιχείρηση ή εταιρία δεν έχει απολύτος κανένα νόημα να σκάσεις το 100αρι

Δημοσ.

αν δεν είναι το pc για επιχείρηση ή εταιρία δεν έχει απολύτος κανένα νόημα να σκάσεις το 100αρι

+1  B)

αλλα για να ημαστε και on topic 

1)ναι

2)ναι

3)ναι

4)ναι τα παιρνεις μια φορα μονο

Δημοσ.

φιλε στην 4

+1  B)

αλλα για να ημαστε και on topic 

1)ναι

2)ναι

3)ναι

4)ναι τα παιρνεις μια φορα μονο

φιλε στην 4) τι εννοεις ? ειναι για μια φορα η' οχι ? επισης μετα το φορματ οταν σ ζηταει τον κωδικο ενεργοποιησης  μπορεις να βαλεις παλι τον ιδιο ε ? δεν ειναι μονο για 1 φορα ,σωστα ? χδ

Δημοσ.

Ρε αδερφέ αν τώρα πάρεις τα 8 και βγούνε τα 9 και θέλεις να τα βάλεις θα ξανά σκάσεις λεφτά,ίσως λιγότερα λόγου update αλλά θα σκάσεις,αλλά μόνο σε περίπτωση που θα πάψει να σε καλύπτει η έκδοση που θα πάρεις τώρα.

Ναι αν κάνεις ξανά φορμάτ θα ξανά βάλεις τον κωδικό και όλα καλά,δεν είναι μόνο για μια φορά αλλά είναι μόνο για έναν Η/Υ.

Δημοσ.

να τα πάρεις.

στον ίδιο Η/Υ όσες φορές και να κάνεις φορμάτ με το ίδιο κωδικό δουλεύει.

Δημοσ.

Ρε αδερφέ αν τώρα πάρεις τα 8 και βγούνε τα 9 και θέλεις να τα βάλεις θα ξανά σκάσεις λεφτά,ίσως λιγότερα λόγου update αλλά θα σκάσεις,αλλά μόνο σε περίπτωση που θα πάψει να σε καλύπτει η έκδοση που θα πάρεις τώρα.

Ναι αν κάνεις ξανά φορμάτ θα ξανά βάλεις τον κωδικό και όλα καλά,δεν είναι μόνο για μια φορά αλλά είναι μόνο για έναν Η/Υ.

ΟΚ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ...Θα καταλαβατε μαλλον οτι ειμαι αρχαριος σε αυτα τα θεματα χΔ χααχαχα :)...Σας ευχαριστω ολουσ για την βοηθεια , πηρα τις απαντησεις που εψαχνα.

Δημοσ.

Παρτα γνήσια να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατι ίσως να γλυτώσεις κάποια ευρώ αλλα θα χάσεις αλλα + formats κλπ.
Τα windows 9 οταν βγουν θα κάνεις update με 15 ευρω περίπου σε 2 + χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...