mpasketpro Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Καλησπερα,εδω και αρκετο καιρο οταν κουναω το κουτι (νομιζω) ή και καποιες φορες απο μονος του ο υπολογιστης εκτος του θορυβου που κανει παντα,αρχιζει και κανει μεγαλο θορυβο.. Δεν μπορω να το περιγραψω αλλα αμα χρειαστει μπορω να βγαλω βιντεο.Δεν εχω ανοιξει εγω προσωπικα το κουτι,αλλα το 'χει κανει αλλος πριν καιρο. Τι να κανω; Παιζει θεμα με τα ανεμιστηρακια; Εψαξα το forum πριν ανοιξω θεμα αλλα δε βρηκα λυση,εδω δεν ξερω το προβλημα ...
Demon Lord Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μπορεί να παίζει θέμα με τα ανεμιστηράκια αλλά το πιθανότερο είναι να συγχρονίζονται οι ανεμιστήρες με τα μεταλλικά μέρη του κουτιού οπότε ο θόρυβος γίνεται πιο έντονος... όταν το πιέζεις με το χέρι σου (το κουτί) σταματάει ή όχι ο θόρυβος;
mpasketpro Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 για την ακριβεια μολις τωρα το πιεσα και ειχε ηρεμησει τελειως και τωρα αρχισε το κανονικο του. Το πιεσα απο τα πλαγια (αριστερα) μπηκε λιγο μπρος τα μεσα ξαναηρθε εξω και αρχισε.. Αλλα κανει και πιο πολυ απο τοσο. Βασικα τρεμει κι ολας αλλα παααρα πολυ λιγο
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εχει ανεμηστηρα τοποθετημενο πανω στο αριστερο πλαινο?
mpasketpro Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Πως το ανοιγω το κουτι; Δεν εχει πουθενα βιδες μονο πισω με τις πολλες υποδοχες
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μια φοτο θα βοηθούσε πολυ. Στο 90% των υπολογιστών το πλαινο βιδώνει με δύο βίδες στην πισω μεριά του υπολογιστή!!
mpasketpro Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τωρα παω εκκλησια,μαλλον αυριο για να λειπει η υστερικια μανα μου :Ρ (Μην με δει να ακουμπαω το κουτι,αρχιζει το τροπαριο θα το χαλασεις, προσεχε μετα εγω δεν πληρωνω τιποτα να το φτιαξουν,και τα λοιπα)
mpasketpro Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 [ATTACH]284024[/ATTACH] [ATTACH]284025[/ATTACH] [ATTACH]284026[/ATTACH] Δεν μπορεσα κατι καλυτερο σε βολεψα ή μπα; να τι ξανανοιξω; Επιτελους καταφερα και τον ανοιξα :') Ξερω ειναι χαλια ειναι πολυ στενος χωρος και εχει επιπλα γυρω γυρω. Αμα θες ομως τον βγαζω απο κει και τον παω σε ανοιχτοτερο για καλυτερες ληψεις.
Mr Mojo Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Παίζει να έχουμε το ίδιο κουτί. Πρώτα από όλα καθάρισε την σκόνη από το pc σου.
WalkerSW Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αποτι βλέπω έχεις χωνί και όχι ανεμηστηρα στο πλαινο.... Οποτε μαλλον καποιος αλλος ανεμηστηρας συντονίζει και τρίζει όλα το κουτί.....
mpasketpro Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Πως καθαριζω την σκονη; και απο τα μηχανηματα πανω αμα εχει; Εγω τωρα τι να κανω ομως; :ο
WalkerSW Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Πρεπει να δεις ποιος ανεμηστήρας σου κανει την δουλειά!! Μορεις όσο είναι σε λειτουργια ο υπολογιστής να τους σταματας ενα ενα πιεζοντας με το δαχτυλο στο κεντρο τους για λίγα δευτερόλεπτα μεχρι να βρεις ποιος σου κανει το θόρυβο!
LOVExVOTKA Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Αυτός ο θόρυβος είναι από ανεμιστήρακι όπως λέτε και ποιο συγκεκριμένα του τροφοδοτικού... το Έχουν πολλοί υπολογιστές αυτό και ο δικός μου το κάνει που και που... Προσπάθησα και γω πολλά (καθάρισμα σφύξημο ξεσφύξημο βιδών) αλλά ακόμη παραμένει αλλά εμένα κρατάει για το πρώτο 5λεπτό μετά το άνοιγμα... Ύστερα σταματάει... Αν είναι έτσι και στο δικό σου πιθανώς κάτι παρόμοιο θα ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα