WalkerSW Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Με χαλαει αρκετα ο επεξεργαστης AMD ..δεν μπορω να κρατησω τον ιντελ ? http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/cpu-epeksergastes/Intel-Core-i7-3770-s-1155-3-4-GHz-8-MB-BX80637I73770.htm εχω AMD καρτα γραφικων και την εμπιστευομαι απολυτα αλλα μονο σε (VGA) σε cpu οχι και τοσο :S Απο άποψη αξιοπιστίας και επιδόσεων δεν τίθεται θέμα. Μια χαρά επεξεργαστής είναι και ότι έχεις ακούσει είναι απλα παραφιλολογια. Απο εκει και πέρα ναι ο 3770 είναι ελαφρώς καλύτερος. ΑΛΛΑ 1) Η πλατφορμα που είναι βασισμένος καταργηται εντώς του μήνα που σημαίνει ότι αν ω μη γέννητο στους επομενους 6 μηνες με ενα χρόνο συμβεί κατι με την μητρική σου και χρειαστεί αλλαγη πολυ δύδκολα θα βρεις αλλη αξιολογη. Απο την αλλη το ΑΜ3+ που είναι βασισμένος ο 8320 έχει τουλάχιστον αλλα δύο χρόνια ζωης. 2) Ο 3770 είναι πολυ ακριβος και για να μείνεις εντώς budget σε αναγκάζει να ρίξεις την ποιοτητα ολων το υπολοιπων κομματιών του υπολογιστή χωρις να σου προσφέρει παρατηρήσιμες διαφορές απο τον 8320 για την χρήση που τον προορίζεις. 3) Αν θέλεις οπωσδήποτε Intel πρεπει να περιμένεις ενα μηνα τουλαχιστον ώστε να κυκλοφορήσει η νέα της πλατφόρμα!!
ViktorasDem Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Απο άποψη αξιοπιστίας και επιδόσεων δεν τίθεται θέμα. Μια χαρά επεξεργαστής είναι και ότι έχεις ακούσει είναι απλα παραφιλολογια. Απο εκει και πέρα ναι ο 3770 είναι ελαφρώς καλύτερος. ΑΛΛΑ 1) Η πλατφορμα που είναι βασισμένος καταργηται εντώς του μήνα που σημαίνει ότι αν ω μη γέννητο στους επομενους 6 μηνες με ενα χρόνο συμβεί κατι με την μητρική σου και χρειαστεί αλλαγη πολυ δύδκολα θα βρεις αλλη αξιολογη. Απο την αλλη το ΑΜ3+ που είναι βασισμένος ο 8320 έχει τουλάχιστον αλλα δύο χρόνια ζωης. 2) Ο 3770 είναι πολυ ακριβος και για να μείνεις εντώς budget σε αναγκάζει να ρίξεις την ποιοτητα ολων το υπολοιπων κομματιών του υπολογιστή χωρις να σου προσφέρει παρατηρήσιμες διαφορές απο τον 8320 για την χρήση που τον προορίζεις. 3) Αν θέλεις οπωσδήποτε Intel πρεπει να περιμένεις ενα μηνα τουλαχιστον ώστε να κυκλοφορήσει η νέα της πλατφόρμα!! Σιγουρα θα περιμενω...ετσι κι αλλιως τον Ιουλιο θελω να τον αγορασω ..
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τοτε να περιμενεις αλλα σε αυτά τα χρήματα μην περιμένεις ότι θα παρεις καλύτερο απο τον AMD σε επιδόσεις Intel χωρίς να κανεις εκπτώσεις στην ποιοτητα των υπολοιπων κομματιών.
Millennium Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Και άλλο θα περιμένει,όχι μόνο ένα μήνα. Κατά τα άλλα,γιατί πλαίσιο?
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Και άλλο θα περιμένει,όχι μόνο ένα μήνα. Κατά τα άλλα,γιατί πλαίσιο? Γιατι είναι διπλα στο σπιτι του και γτ δεν του αρεσουν οι Online αγορες!
Millennium Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μάλιστα.Έγω θα ψάχνα για κάποιο αξιόπιστο συνοικιακό μαγαζί.
ViktorasDem Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ναι εμπιστευομαι πιο πολυ ενα καταστημα παρα σκορπια καταστηματα απο δω και κει...διοτι σε περιπτωση που το προιον που μου στειλουν ειναι χαλασμενο , τοτε πρεπει να κανω ολοκληρη διαδικασια . π.χ. να το στειλω πισω ..να περιμενω να μ στειλουν αλλο ... ενω αν τα παρω ολα μαζι απο πλαισιο παω εκει και ξεμπερδευω....(γενικα απογευγω τις online αγορες) ;S
ssns Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 <p>Ναι εμπιστευομαι πιο πολυ ενα καταστημα παρα σκορπια καταστηματα απο δω και κει...διοτι σε περιπτωση που το προιον που μου στειλουν ειναι χαλασμενο , τοτε πρεπει να κανω ολοκληρη διαδικασια . π.χ. να το στειλω πισω ..να περιμενω να μ στειλουν αλλο ... ενω αν τα παρω ολα μαζι απο πλαισιο παω εκει και ξεμπερδευω....(γενικα απογευγω τις online αγορες) ;S</p> Ακομα και αν γλυτωσεις 100-150€? Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 παω εκει και ξεμπερδευω.... Καλα μην βασίζεσαι και πολύ σε αυτό! 1
saks80 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 αγοραζεις συστημα 1200 ευρω και ρισκαρεις να βαλεις πανω τροφοδοτικο turbo x?παρε κανα corsair κανα xfx να χεις το κεφαλι σου ησυχο 1
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 θα σου πετάξουν και κανένα "καινούριο" (ανοιγμένο-ελλατωματικό) τα λεφτά είναι δικά σου και τα πάς όπου θές. εγω θα το σκεφτόμουν καλύτερα για το που θα δώσω τον "ιδρώτα" μου 1
fallen4ngel Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Πλαισιο και TurboX μακρια και αγαπημενοι.Μονο αν κατι ειναι απολυτος βασικο και το καιγομε
ViktorasDem Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Κοιταξτε θα ζητησω να μου κρατησουν τις συσκευασιες απο οτι προιον πηρα...επισης δεν θα βαλω κανενα προιον Turbo-X , ουτε καν κουτι !!! ΕΕΕ και στην τελικη δεν πιστευω οτι ειναι τοσο κλεφτες να μου πουλησουν ανοιχτο προιον για καινουργιο..πιστευω τουλαχιστον οτι δεν θελουν δυσφημιση απο τους πελατες...Και ναι αν ηξερα να δενω μονος μου ενα PC σιγουρα δεν θα πηγαινα σε κανενα Πλαισιο , θα τα παραγγελνα ολα και θα τα εφτιαχνα μονος μου , αλλα τωρα ετσι κι αλλιως θα τα δωσω να μου τα φτιαξουνε ,αρα δεν κερδιζω απολυτος τιποτα , ενας τεχνικος θελει 50 Ευρω την 1η ωρα και περιπου 30 για καθε extra ωρα...Ειμαι βεβαιος οτι αποκλειεται να το φτιαξει μονο σε 1 ωρα (δεν τον συμφερει)..αρα εφυγε ενα 100αρι στον τεχνικο...αξιζει ολη η ταλεπωρια για το πολυ 20-50 ευρω κερδος ? ;S...Τελος, εχω μια απορια...το ηαρδ ςαρε μεσα στην συσκευασια εχει ολα τα απαρετειτα υλικα για να το τοποθετησεις στο pc σου ? π.χ. ενας επεξεργαστης τι αλλο εχει μεσα στο κουτι του ? χρειαζεσαι και επιπλεον καλωδια και υλικα η' ολα υπαρχουνε μεσα ???
WalkerSW Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τα παντα υπαρχουνε μεσα! http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ Διαβασε και αυτο....
saks80 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Κοιταξτε θα ζητησω να μου κρατησουν τις συσκευασιες απο οτι προιον πηρα...επισης δεν θα βαλω κανενα προιον Turbo-X , ουτε καν κουτι !!! ΕΕΕ και στην τελικη δεν πιστευω οτι ειναι τοσο κλεφτες να μου πουλησουν ανοιχτο προιον για καινουργιο..πιστευω τουλαχιστον οτι δεν θελουν δυσφημιση απο τους πελατες...Και ναι αν ηξερα να δενω μονος μου ενα PC σιγουρα δεν θα πηγαινα σε κανενα Πλαισιο , θα τα παραγγελνα ολα και θα τα εφτιαχνα μονος μου , αλλα τωρα ετσι κι αλλιως θα τα δωσω να μου τα φτιαξουνε ,αρα δεν κερδιζω απολυτος τιποτα , ενας τεχνικος θελει 50 Ευρω την 1η ωρα και περιπου 30 για καθε extra ωρα...Ειμαι βεβαιος οτι αποκλειεται να το φτιαξει μονο σε 1 ωρα (δεν τον συμφερει)..αρα εφυγε ενα 100αρι στον τεχνικο...αξιζει ολη η ταλεπωρια για το πολυ 20-50 ευρω κερδος ? ;S...Τελος, εχω μια απορια...το ηαρδ ςαρε μεσα στην συσκευασια εχει ολα τα απαρετειτα υλικα για να το τοποθετησεις στο pc σου ? π.χ. ενας επεξεργαστης τι αλλο εχει μεσα στο κουτι του ? χρειαζεσαι και επιπλεον καλωδια και υλικα η' ολα υπαρχουνε μεσα ??? δεν εχεις κανα φιλο η καποιο γνωστο που ξερει να στηνει?φωναξε τον σπιτι κανε ενα καφεδακι και σε 1 ωριτσα θα εχει τελειωσει.και λογισμικο και ολα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα