silentscream Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Καλησπέρα Θα ήθελα να μου πείτε αν η συγκεκριμένη κάρτα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.616677 και με αντικατάσταση των κεραιών απο δύο 5dbi θα έχει ικανοποιητική απόσταση σε αποστάσεις των 50μ. Τι εμβέλεια έχουν περίπου αυτές οι κάρτες?? ευχαριστώ
takistmr Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δεν μπορείς να προβλέψεις με σιγουριά την εμβέλεια γιατί αυτή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (θέση, υλικά που μεσολαβούν, κτλ). Επίσης, εαν αντικαταστήσεις τις κεραίες με κάποιες ισχυρότερες δεν σημαίνει ότι θα βελτιώσεις την σύνδεσή σου αφού και οι δυνατότητες της άλλης πλευράς της σύνδεσης θα πρέπει να είναι αντίστοιχες.
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 οι μεγαλυτερες κεραιες θα σου δωσουν πολυ μικρη διαφορα.δυστυχως οι καρτες ειναι 100mw οποτε μην περιμενεις τρελλα πραγματα.θα μπορουσες να πας σε πιο δυνατη καρτα αλλα μετα πας εξω απο τα νομιμα 100mw.πχ wifi κεραιες της alfa.
silentscream Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 @poulinos μπορείς να μου προτείνεις κάποια συγκεκριμένη κάρτα?
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-1000mW-Wireless-USB-AWUS036H-7-dBi-Panel-Antenna-/280707409634?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item415b7726e2 αυτη ειναι ωραια καρτουλα και με Panel.δεν χρειαζεται να την βαλεις βεβαια στα 1000mw διοτι ειναι παρα παρα πολυ.
biomecanoid Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Στα windows τουλάχιστον η Alfa δεν έχει ρύθμιση να ρίχνει την ισχύ τώρα στο linux δεν το έχω ψάξει.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Στα windows τουλάχιστον η Alfa δεν έχει ρύθμιση να ρίχνει την ισχύ τώρα στο linux δεν το έχω ψάξει. η alfa καπου εγραφε οτι δινει μεσα software για αυτην την δουλεια.αλλοι λενε τωρα οτι δεν παζει απο default στο max.κατι ειχαν γραψει και για το Linux οτι αλλαζεις μια μεταβλητη και αυξομειωνεις.στο site της alfa σιγουρα θα γραφει κατι παραπανω αμα αποφασισει ο φιλος μας οτι θελει κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα