Προς το περιεχόμενο

ipad 3 ή 4?

Xrysa_dd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>μια παρενθεση...δεν ειμαι σιγουρος απλα ρωταω...το ipad 3 δεν ειναι αυτο που ειχε θεμα με την μπαταρια???με την διαρκεια ζωης εννοω..και ετσι το 4 καλυψε αυτο το κενο??? διορθωστε με αν κανω λαθος γιατι δεν ειμαι σιγουρος.</p>

Καμία σχέση :) η μπαταρία πάντοτε ήταν πολύ καλή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν ανακεφαλαίωση!!Το ipad 3 με το 4 όντως έχουν ελάχιστες διαφορές μιας και τα έχω δουλέψει και τα δύο..για μένα η μεγαλύτερη διαφορά είναι η μπροστινή κάμερα που στο 4 είναι HD και γι αυτό θα το επέλεγα αφού το χρησιμοποιώ για Skype.

Αναφορικά με τις ταινίες ας το χωρίσουμε σε δύο κατηγορίες ipad με jailbreak και ipad χωρίς :

Χωρίς jailbreak νομίζω δε μπορείς να κατεβάσεις υπότιτλους, ταινίες σίγουρα όχι..Κατεβάζεις όμως κάποιο video player(προτείνω ανεπιφύλακτα το AVPlayer HD) και μετά μέσω itunes περνάς στην εφαρμογή την ταινία που  έχεις κατεβάσει στο pc και τους υπότιτλους και είσαι κομπλέ!!

Με jailbreak μπορείς να κατεβάσεις και την ταινία μέσω torrent με εφαρμογή από Cydia κατευθείαν στο ipad και τους υπότιτλους αφού περάσεις κάποιο download manager για τον browser που χρησιμοποιείς..Μετά τα βρίσκεις και τα δύο με το ifile και τα ανοίγεις στο avplayer hd..

Για μένα το ipad αυτή τη στιγμή σε tablet είναι από τα καλύτερα!! 

Ωραια! Καλά δεν με πειράζει ιδιαίτερα να τα περνάω απο το pc, αρκεί που γίνεται. Τους υπότιτλους πρέπει να τους ενσωματώνω στην ταινία ή μπορώ να τους περνάω ξεχωριστά? Και κάτι ακόμη, εξηγήστε μου αν είναι εύκολο τι είναι το jailbreak. Είναι κάτι σπασμένο? 

Ωραια! Καλά δεν με πειράζει ιδιαίτερα να τα περνάω απο το pc, αρκεί που γίνεται. Τους υπότιτλους πρέπει να τους ενσωματώνω στην ταινία ή μπορώ να τους περνάω ξεχωριστά? Και κάτι ακόμη, εξηγήστε μου αν είναι εύκολο τι είναι το jailbreak. Είναι κάτι σπασμένο? 

μπορεις και ξεχωριστα αρκει να είναι στον ίδιο φάκελο και να έχουν το ίδιο όνομα(όπως και κανονικά)...το jailbreak είναι όταν ξεκλειδώνεις το λειτουργικό της συσκευής και μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα

Το jailbreak γίνεται μόνο μέχρι 6.1.2 ios και ενώ είναι σχετικά απλή διαδικασία είναι αρκετά πολύπλοκο και έχει πολλά να μάθεις και πολλά που πρέπει να προσέξεις (πχ δεν πρέπει ΠΟΤΕ σε jailbroken συσκευή να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων μέσα από τη συσκευή γιατί θα κολλήσει). 

Αν είσαι καινούρια στα iOS devices θα έλεγα να ΜΗΝ το κάνεις γιατί θα μπερδευτείς πολύ. Μάθε καλύτερα τη συσκευή σου πρώτα καλά και μετά ασχολείσαι αργότερα. 

Όχι δεν θα μπω σ'αυτή τη διαδικασία γιατί θα χάσω την μπάλα και μην κάνω και καμιά ζημιά.  Μια χαρά θα τα περνάω από το pc μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

<p>Όχι δεν θα μπω σ'αυτή τη διαδικασία γιατί θα χάσω την μπάλα και μην κάνω και καμιά ζημιά. Μια χαρά θα τα περνάω από το pc μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα.</p>

Ζημιά δεν κάνεις ανεπανόρθωτη απλά ειναι μπελας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...