Προς το περιεχόμενο

ipad 3 ή 4?

Xrysa_dd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχεις περάσει mkv βιντεο μεσο itunes,ναι ή όχι?

Απαντα σ'αυτη την ερώτηση,γιατι αλλιώς η συζήτηση ειναι ανούσια!

Η ερώτηση σου απαντήθηκε πριν. Δεν απάντησες όμως στη δική μου. Anyway, δεν θα το συνεχίσω. Απλά, αν μπορείς και θέλεις, σταμάτα να παραπληροφορείς ή να "πληροφορείς" χωρίς να επιβεβαιώσεις κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ερώτηση σου απαντήθηκε πριν. Δεν απάντησες όμως στη δική μου. Anyway, δεν θα το συνεχίσω. Απλά, αν μπορείς και θέλεις, σταμάτα να παραπληροφορείς ή να "πληροφορείς" χωρίς να επιβεβαιώσεις κάτι.

Οτι ειπα ισχύει,απλα δεν έχει νόημα γιατί ένας android user δε χρειάζεται καν να τα περάσει απο το pc,απλα τα κατεβάζει απευθείας στο tablet,μαζί με τους υποτιτλους!

Όσο για τον st,ολα αυτά που συζητουμε ετσι κι αλλιώς θα τα βρει σύντομα μπροστά του και θα μάθει απο πρωτο χέρι,τι ισχύει και τι οχι!

Επεξ/σία από ektor7

Ναι, τα ρίχνεις απλά μέσα στο παράθυρο που σου εμφανίζει ποιά αρχεία θέλεις να βάλεις στο συγκεκριμένο app.

Έχω περάσει άπειρα mkv μέσα με αυτόν τον τρόπο.

Αν εσύ εννοείς να κάνει απλά ένα sync τα videο όπως κάνει πχ τα mp3 και τα "απλά" video formats όχι δεν γίνεται, αλλά αν κατεβάσει αυτο το πρόγραμμα τί σημασία έχει? Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!

Προφανώς υπάρχει λόγος που θέλει συγκεκριμένα το iPad, δεν την ενδιαφέρει το android συνεπώς η μόνη λύση είναι αυτή.

Με μπερδέψατε! :mellow:

Ο μόνος λόγος που θελω ipad είναι γιατί αγαπάω apple! Αλλά δεν έχει σημασία αν δεν έχει τις δυνατότητες που με ενδιαφέρουν, γι'αυτό ρωτάω εσάς γιατί κανείς δεν είχε να μου δώσει απάντηση.

Anyway, το θέμα είναι οτι την δουλειά μου την κάνουν και τα δύο, απλά το ένα με απλό τρόπο και το άλλο με πιο πολύπλοκο. Θα κοιτάξω σε ποιο είναι πιο πολλά τα θετικά και θα καταλήψω κάπου. 

Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις σας!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχει πολυπλοκος τροπος.

Κατεβαζεις μια εφαρμογη στο ipad κ μεσω itunes μεταφερεις στο φτερο οποια ταινεια θες απο το pc σου στο ipad...

Αντε γιατι θα τρελαθουμε με τους ασχετους εδω μεσα

Το ipad 3 μεταχειρισμενο παρε που το βρισκεις 300-350€

Επεξ/σία από pigos23

Περνάνε και mkv και απ'ολα μέσω itunes σε εφαρμογές που παίζουν όλα τα φορμάτ, πχ AVPlayer HD, AcePlayer κλπ κλπ. ΜΕΣΩ ΙΤΟΥΝΣ. 

Με μπερδέψατε! :mellow:

Ο μόνος λόγος που θελω ipad είναι γιατί αγαπάω apple! Αλλά δεν έχει σημασία αν δεν έχει τις δυνατότητες που με ενδιαφέρουν, γι'αυτό ρωτάω εσάς γιατί κανείς δεν είχε να μου δώσει απάντηση.

Anyway, το θέμα είναι οτι την δουλειά μου την κάνουν και τα δύο, απλά το ένα με απλό τρόπο και το άλλο με πιο πολύπλοκο. Θα κοιτάξω σε ποιο είναι πιο πολλά τα θετικά και θα καταλήψω κάπου. 

Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις σας!

Αν βρεις μεταχειρισμένο 3άρι με έκδοση μέχρι 6.1.2 που υποστηρίζει jailbreak, μπορείς και τόρρεντς να κατεβάσεις, και με XBMC ή άλλες τέτοιες εφαρμογές από σύντια να στρημάρεις απευθείας ταινίες και σειρές από το ipad. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To AVplayerHD είναι πολύ καλή εφαρμογή και θα σε βολέψει απίστευτα. Η μεταφορά αρχείων video είναι παιχνιδάκι. Μην ακούς κάποιους που δεν ξέρουν για το τι πράγμα γράφουν, αφου προφανώς δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει.

Πάρε το iPad 3 που θα το βρεις φτηνότερα με μια θήκη και είσαι super. :D

Επεξ/σία από desertman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To AVplayerHD είναι πολύ καλή εφαρμογή και θα σε βολέψει απίστευτα. Η μεταφορά αρχείων video είναι παιχνιδάκι. Μην ακούς κάποιους που δεν ξέρουν για το τι πράγμα γράφουν, αφου προφανώς δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει.

Πάρε το iPad 3 που θα το βρεις φτηνότερα με μια θήκη και είσαι άρχοντας. :D

Μετα απο ψαξιμο στα apps που αναφέρεται,στο πως λειτουργουν,τελικά έχετε δίκαιο και silmarien&polaki συγνωμη που επέμενα!

Και κοίταξα και τις λύσεις των torrents και ειδα με χαρα οτι εχει βγει το iTransmission 3 version 3.3,που εχει βελτιώσει κατα πολυ τη λειτουργια του,δλδ λιγοτερα errors,δουλευει στο background,υποστηρίξη των magnets απ'ευθειας απο το browser,ρυθμησεις λιμιτ κ.α!Μενει μονο να διαλέγεις που θα στο αποθηκευει και ολα κομπλε!

iMarilina ειδα οτι AVPlayer HD μπορείς να περάσεις και υποτιτλους,απλα δε βρήκα πως μπορεις να τους κατεβασεις απευθείας στο ipad.Ξέρεις πως μπορει να γινει?

Και κάτι που ξεχασαμε να αναφέρουμε οσο αφορα πιο να επιλεξει.Αν θες gps πας στην 4G έκδοση,γιατι η wifi δε διαθετει gps!

Επίσης για ipad ειναι προτιμότερο να πας στα 32 ή 64gb!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 2

Πάρε το iPad 3 που θα το βρεις φτηνότερα με μια θήκη και είσαι άρχοντας. :D

Μετα απο ψαξιμο στα apps που αναφέρεται,στο πως λειτουργουν,τελικά έχετε δίκαιο και silmarien&polaki συγνωμη που επέμενα!

Και κοίταξα και τις λύσεις των torrents και ειδα με χαρα οτι εχει βγει το iTransmission 3 version 3.3,που εχει βελτιώσει κατα πολυ τη λειτουργια του,δλδ λιγοτερα errors,δουλευει στο background,υποστηρίξη των magnets απ'ευθειας απο το browser,ρυθμησεις λιμιτ κ.α!Μενει μονο να διαλέγεις που θα στο αποθηκευει και ολα κομπλε!

iMarilina ειδα οτι AVPlayer HD μπορείς να περάσεις και υποτιτλους,απλα δε βρήκα πως μπορεις να τους κατεβασεις απευθείας στο ipad.Ξέρεις πως μπορει να γινει?

Και κάτι που ξεχασαμε να αναφέρουμε οσο αφορα πιο να επιλεξει.Αν θες gps πας στην 4G έκδοση,γιατι η wifi δε διαθετει gps!

Επίσης για ipad ειναι προτιμότερο να πας στα 32 ή 64gb!

Να τους κατεβάσεις μεσω browser ισως (με safari download enabler) και μετά μέσω ifile να τους βαλεις στο player
  • Like 1

Πολύ ωραία! Με βγάλατε απο το δίλημμα. Θα πάρω το ipad 3 αφού δεν έχει διαφορά απο το 4. Μάλλον θα επιλέξω wifi.

Αν έχω καμία απορία με τις εφαρμογές θα σας ξανάρθω! B)  

Ευχαριστώ πολύ!

Πολύ ωραία! Με βγάλατε απο το δίλημμα. Θα πάρω το ipad 3 αφού δεν έχει διαφορά απο το 4. Μάλλον θα επιλέξω wifi.

Αν έχω καμία απορία με τις εφαρμογές θα σας ξανάρθω! B)  

Ευχαριστώ πολύ!

Nαι η αλήθεια είναι ότι δεν έχει τρομερή διαφορά, το 2 με το 3 πχ είχαν τρομερή διαφορά στην οθόνη (εγώ πούλησα το 2 και πήρα το 3). Για το 4 ούτε καν το σκέφτομαι να το αλλάξω το 3άρι. 

Ε ναι, γιατί να δωσω παραπάνω λεφτά αν οι διαφορές είναι μικρές? Θα το πάρω βέβαια με οθόνη retina

Aλλη σαχλαμάρα αυτό, το να ονομάζεται το ipad 4 RETINA, εφόσον και το 3 έχει ρέτινα οθόνη. 

• Like 1

Λοιπόν ανακεφαλαίωση!!Το ipad 3 με το 4 όντως έχουν ελάχιστες διαφορές μιας και τα έχω δουλέψει και τα δύο..για μένα η μεγαλύτερη διαφορά είναι η μπροστινή κάμερα που στο 4 είναι HD και γι αυτό θα το επέλεγα αφού το χρησιμοποιώ για Skype.

Αναφορικά με τις ταινίες ας το χωρίσουμε σε δύο κατηγορίες ipad με jailbreak και ipad χωρίς :

Χωρίς jailbreak νομίζω δε μπορείς να κατεβάσεις υπότιτλους, ταινίες σίγουρα όχι..Κατεβάζεις όμως κάποιο video player(προτείνω ανεπιφύλακτα το AVPlayer HD) και μετά μέσω itunes περνάς στην εφαρμογή την ταινία που  έχεις κατεβάσει στο pc και τους υπότιτλους και είσαι κομπλέ!!

Με jailbreak μπορείς να κατεβάσεις και την ταινία μέσω torrent με εφαρμογή από Cydia κατευθείαν στο ipad και τους υπότιτλους αφού περάσεις κάποιο download manager για τον browser που χρησιμοποιείς..Μετά τα βρίσκεις και τα δύο με το ifile και τα ανοίγεις στο avplayer hd..

Για μένα το ipad αυτή τη στιγμή σε tablet είναι από τα καλύτερα!! 

μια παρενθεση...δεν ειμαι σιγουρος απλα ρωταω...το ipad 3 δεν ειναι αυτο που ειχε θεμα με την μπαταρια???με την διαρκεια ζωης εννοω..και ετσι το 4 καλυψε αυτο το κενο??? διορθωστε με αν κανω λαθος γιατι δεν ειμαι σιγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...