Προς το περιεχόμενο

ipad 3 ή 4?

Xrysa_dd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιο να επιλεξω? Ακουσα οτι δεν εχει καμία ουσιαστική διαφορά το 4 απο το 3 ισχυει;

Επίσης για να κατεβάζω ταινίες κ σειρές με υπότιτλους τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει;

Μέσω κάποιας εφαρμογής θα το κανω αυτο γιατί νομιζω torrents δεν έχει έτσι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για τη πρωτη ερώτηση,να παρεις αυτο που ειναι πιο φτηνο,γιατι ουσιαστικα δεν εχουν διαφορες που ν'αξιζει τα περισσότερα χρηματα!

Στη δεύτερη ερώτηση δυστυχώς πας για android ή windows8 tablet!

Torrent θελει jailbreak και πολλα ζογκλερικα για να κατεβασεις και δεν ειναι παντα πετυχημένες!Για υποτιτλους να κατεβασεις απο το ipad χλωμότατο!

Άρα με το ipad δεν θα μπορώ να δω ταινίες με κανένα τρόπο?  Απογοήτευση! Online ταινίες φαντάζομαι όμως θα μπορω να δω?

Αν είναι εύκολο για να έχω μία ενναλακτική μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο tablet στα ίδια κυβικά με ipad?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ταινιες μπορεις να περασεις στο ipad και να τις δεις. απλα πρεπει να ειναι σε καθορισμενο φορματ (νομιζω Η264 και mp4). 

για υποτιτλους δεν γνωριζω να σου πω

Επεξ/σία από akismei

Τέλεια!  Μόνο με τους υπότιτλους θα έχω θέμα.

Οκ, σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Έχε υποψη οτι με το iTunes(δλδ απευθείας συνδεση με το pc) δε θα μπορεις να περάσεις οποια φορμα βιντεο θες,αλλα μονο mp4&h264 και ολες τις υπόλοιπες θα πρέπει να τις ανεβάζεις στο i-cloud(internet) και απο εκεί να τις κατεβαζεις ξανα στο ipad.

Γενικα είναι μια χρονοβορα και κουραστική διαδικασία!

Στα android ειναι πολυ πιο απλα τα πραγματα.Βασικα λειτουργουν οπως τα windows,δλδ κατεβαζεις οποιο βιντεο θες απευθείας στο tablet και τους υποτιτλους και δεν εχεις την ανάγκη του pc γι'αυτη τη δουλειά!

Απλά σημασία έχει να γνωρίζεις τις δυνατότητες κ τις αδυναμίες της συσκευής που σκευτεσαι να πάρεις,για να μη βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις!

Για μένα καλύτερες επιλογες ειναι το nexus10 και το note10!

Έχε υποψη οτι με το iTunes(δλδ απευθείας συνδεση με το pc) δε θα μπορεις να περάσεις οποια φορμα βιντεο θες,αλλα μονο mp4&h264 και ολες τις υπόλοιπες θα πρέπει να τις ανεβάζεις στο i-cloud(internet) και απο εκεί να τις κατεβαζεις ξανα στο ipad.

Γενικα είναι μια χρονοβορα και κουραστική διαδικασία!

Και αυτό το ξέρεις γιατί το έχεις δοκιμάσει? Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα να παραπληροφορείς τον κόσμο. Μια χαρά δουλεύει το Υxplayer.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αυτό το ξέρεις γιατί το έχεις δοκιμάσει? Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα να παραπληροφορείς τον κόσμο. Μια χαρά δουλεύει το Υxplayer.

Πες μας πως περνας mkv φορμα στο ipad και θα σταματήσω να παραπληροφορω τον κοσμο?;)

Αν δε κατάλαβες καλα,δεν είπα οτι δε τα παίζει,αλλα οτι θα ταλαιπωρηται καθε φορα που θα θέλει να περάσει αλλη φορμα εκτως απο mp4&h364¡

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να σταματήσεις τώρα :-D

http://yxplayer.net/yxplayer_help.html

Ακριβως μονο μέσο internet/server μπορείς να μεταφερεις mkv και αλλες φορμες που δεν υποστηρίζει το itunes! Επεξ/σία από ektor7

Ακριβως μονο μέσο internet/server μπορείς να μεταφερεις mkv και αλλες φορμες που δεν υποστηρίζει το itunes!

Καλά με δουλεύεις? Δεν βλέπεις ότι στο iTunes εμφανίζει ολόκληρο παράθυρο με την επιλογή να βάλεις αρχεία μέσω της εφαρμογής? 

Επίσης το έχω δοκιμάσει ο ίδιος στο 3GS μου. Εκτός και αν προσπάθησες εσύ με την δική σου iOS συσκευή και δεν μπόρεσες? Είχες κάποιο πρόβλημα να τα περάσεις με τις οδηγίες από το link? Αν είναι να σε βοηθήσω να το λύσουμε.

Καλά με δουλεύεις? Δεν βλέπεις ότι στο iTunes εμφανίζει ολόκληρο παράθυρο με την επιλογή να βάλεις αρχεία μέσω της εφαρμογής? 

Επίσης το έχω δοκιμάσει ο ίδιος στο 3GS μου. Εκτός και αν προσπάθησες εσύ με την δική σου iOS συσκευή και δεν μπόρεσες? Είχες κάποιο πρόβλημα να τα περάσεις με τις οδηγίες από το link? Αν είναι να σε βοηθήσω να το λύσουμε.

Εχεις περάσει mkv βιντεο μεσο itunes,ναι ή όχι?

Απαντα σ'αυτη την ερώτηση,γιατι αλλιώς η συζήτηση ειναι ανούσια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...