Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανε μια δοκιμή δεν εχεις να χασεις κατι.....

Γενικα η tplink τα εχει κανει μανταρα με τους drivers για 8αρια. Εμενα ένα tplink που έχω δούλεψε μονο με τους αυτόματους των windows.

Δημοσ.

δουλευει κανονικα .....τον σταθερο υπολογιστη τον εχω dual boot win 7-8 να το δοκιμασω στα 7

(τωρα το εκανα στο λαπτοπ με win 7)

επισης στο λαπτοπ μου το αναγνωριζει αλλιως δλδ ως tp link wireless adapter ενω στο prt sc που σου εστιλα πριν το ονομαζε αλλιωσ

Δημοσ.

οτι το αναγνωριζει διαφορετικα δεν σημαινει κατι.σε κανα forum της tp link η γενικοτερα εχει καταφερει κανεις να κανει την καρτα να παιξει?μερικες φορες εχω δει να περνας drivers με τον τσαμπουκα και να σου λεει οτι αυτοι οι drivers δεν ειναι για το ταδε υλικο και μετα να παιζει.ισως βγαλουν πιο μετα drivers απο την tp link.γενικα με τα windows 8 Υπαρχει πολυ ελλειψη απο drivers για ακομα μια φορα.παντως δυο usb sticks να φταινε δυσκολο.

δεν ξερω αν εχεις windows 8 32 bit να δεις εκει τι κανει αν παιζει η οχι

αλλη καρτα δοκιμασες το ιδιο μοντελο η αλλο μοντελο?επισης και σε αλλη Usb να το βαλεις παλι το ιδιο?

Δημοσ.

το ιδιο μοντελο αλλα ενα αλλο που εχω παλι τησ tp link δουλευει 

εχεις το ιδιο stick 2 φορες και παρολο που ειναι ιδια το ενα δουλευει στα 8αρια ενω το αλλο οχι στα 8αρια αλλα ναι στα 7αρια?μηπως ειναι αλλο version?

Δημοσ.

οχι εχω δυο ολοοιδια που που δεν δουλευουν στα 8αρια και ενα διαφορετικο πιο φθηνο μοντελο που δουλευει

Δημοσ.

δεν νομιζω να σε εμποδιζει αυτο γιατι αλλιως δεν θα σε αφηνε καθολου να βαλεις τους drivers>απλα το λεω μηπως δεν καταλαβα εγω κατι πιο πανω σε αυτα που εγραψες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...