Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

εχω το TP-LINK TL-WN822N  και δεν μπορω να το βαλω σε win 8 x64 διαβασα ενα αλλο θεμα με παρομοιο προβλημα αλλα δεν γινοταν οταν προσπαθησα να εγκαταστησω τους drivers χειροκινητα 

καμια ιδεα?? 

ευχαριστω

Δημοσ.

το εκανα αυτο απο το δισκακι που ειχε μεσα αλλα οταν μου ζηταει να κανω επανεκκινιση crasharει και μετα αφου μου βγαλει οτι εχει σφαλμα  IRQL NOT LESS OR EQUAL κανει restore και διαβασα οτι αυτο το σφαλμα ειναι απο drivers

Δημοσ.

κάνε απεγκατάσταση τους υπάρχον και μετά κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου.

έρχονται σε "διένεξη" μεταξύ τους.

Δημοσ.

Βαλε αυτους που υπαρχουν στο site οχι απο το δισκακι. Και το αρχειο εγκατάστασης τρεξτο σε windows 7 compatibility mode και ως administrator!

Δημοσ.

δεν υπαρχουν drivers αφου οταν τους κανω εγκατασταση κανει ρεστορε ο υπολογιστης οπως ειπα και πριν

Βαλε αυτους που υπαρχουν στο site οχι απο το δισκακι. Και το αρχειο εγκατάστασης τρεξτο σε windows 7 compatibility mode και ως administrator!

τι εννοεις σε win 7 compatibility

Δημοσ.

δεξι κλικ στο αρχείο ---> properties ---> compatibility tab ---> τικάρεις το run this program in compatibility mode (windows 7) και το run this as administrator ---> ok και τρέχεις το πρόγραμμα!

Δημοσ.

Τοτε μαλλον μιλάμε για ασυμβατότητα καρτας με windows 8. Αν είναι καινουργια η καρτα πανε την πισω και παρα καμια αλλη. Αλλιως αναγκαστικά περιμενεις αν θα δεήσει ποτε η tplink να βγάλει drivers. 

Δημοσ.

h tp-link εχει βγαλει αναβαθμηση για win 8 και δοκιμασα και αλλη καρτα η οπια κανει τα ιδια

http://prntscr.com/132w65

οταν το εκανα απο τον δισκο να βρει drivers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...