Joti Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Γεια σε όλους, Με αφορμή την τελευταία πτώση στις τιμές, θα προχωρήσω σε αγορά του samsung galaxy s3 16GB Ι9300. Ποιά από τα παρακάτω καταστήματα είναι αξιόπιστα και τι παίζει με την εγγύηση του? Θα πάω πάλι στο κατάστημα? http://www.skroutz.gr/s/1828505/Samsung-Galaxy-S-III-I9300-16GB.html Ευχαριστώ εκ των προτέρων
chrisogavros Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 το πρωτο εχει πολυ καλες αξιολογισεις...αμα θελεις να μαθεις λεπτομεριες για την εγγυηση τους...παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα!
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μόνο να σου πω οτι υπάρχει s3/3g και s3/4g. Είναι μια πολύ σημαντική διάφορα αν χρησιμοποιείς το ίντερνετ 1
chrisogavros Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μόνο να σου πω οτι υπάρχει s3/3g και s3/4g. Είναι μια πολύ σημαντική διάφορα αν χρησιμοποιείς το ίντερνετ σωστα τα λες!!εξαρτατε οπως που βρισκεσε..γιατι δεν υπαρχει παντου lte 4g..μονο αθηνα εχει νομιζω
kanesaxo Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εγώ μολις το παρελαβα απ'το digital master. Βεβαια, ακομη ουτε σιμ εβαλα, μιας και μολις ηρθα σπιτι, αλλά ολα καλά με το κατάστημα στο θεμα σβελτάδας. Ομως συνέβη κατι που δεν μου άρεσε. Το παρήγγειλα και πλήρωσα με τιμή 365 ευρώ και μου ήρθε το δέμα με τιμολόγιο αξίας 352.90 ευρώ. Οσο εχει σήμερα δηλαδή. Δεν ειχα πρόβλημα που επεσε η τιμή του 15ε, αλλά το τιμολόγιο επρεπε να ερθει ΟΣΟ το πλήρωσα. Και σπάζομαι πολύ με αυτά.
kanesaxo Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Kαι βιάστηκα μαλλον να σπαστώ. Προς τιμήν του καταστήματος (το λογικο εδώ που τα λέμε) θα επιστραφεί η διαφορά. Κιμπάρηδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα