Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποιος ακριβής οδηγός πως να βάζεις πάστα σε επεξεργαστη πο λαπτοπ;ακριβής όμως δηλ που να λέει πόσο βάζεις πόση ώρα μετά τον ανοίγεις και αλλά τέτοια "κολπακια"...

Δημοσ.

Καθε λαπτοπ είναι διαφορετικο οποτε και η διασικασια αποσυναρμολόγησης διαφερει.

Απο εκει και περα ο τροπος εφαρμογής είναι ακριβως ιδιος με τους desktop απλα η ποσοτητα είναι λιγοτερη λόγο μικρότερης επιφανειας του επεξεργστή. 

Χρονος αναμονης δεν υπαρχεις. Μετα την τοποθετηση συναρμολογεις τον υπολογιστή και τον θετεις σε λειτουργια οποτε γουστάρεις και αγαπας! . 

Δημοσ.

ytubare τη μαρκα του λαπτοπ σου και κατα πασα πιθανοτητα θα βρεις καποιο αναλυτικο video.

Δημοσ.

Άρα πρέπει να κάνω ενα λεπτό στρώμα απο την πάστα σε όλη την επιφάνεια του επεξεργαστη μεμια κάρτα η κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Άρα πρέπει να κάνω ενα λεπτό στρώμα απο την πάστα σε όλη την επιφάνεια του επεξεργαστη μεμια κάρτα η κάτι τέτοιο.

και με πλαστικό κουταλάκι παγωτού(algida/εβγα/nestle) θα κάνεις την δουλεία σου. ;)

Δημοσ.

Και να μη κανεις δε πολυπειραζει, μολις πατησει σωστα και με πιεση η ψυκτρα απο πανω, θα κανει στρωση μονο του..

Δημοσ.

το ανέβασα ξανά και σε γειτονικό τοπικ αλλά ετσι ακριβώς γίνεται για όσους το κάνουν πρώτη φορά.. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το ανέβασα ξανά και σε γειτονικό τοπικ αλλά ετσι ακριβώς γίνεται για όσους το κάνουν πρώτη φορά..

πως δηλαδή;
Δημοσ.

Για να καθαρισω τον επεξεργαστη σε desktop θα πρεπει να κανω τον καθαρισμο ενω ειναι κουμπωμενος στη μητρικη ή θα πρεπει να τον αφαιρεσω και να τον καθαρισω στο χερι για να μην πεσουν τα ξεραμμενα κομματια παστας μεσα στη μητρικη ;

Δημοσ.

Για να καθαρισω τον επεξεργαστη σε desktop θα πρεπει να κανω τον καθαρισμο ενω ειναι κουμπωμενος στη μητρικη ή θα πρεπει να τον αφαιρεσω και να τον καθαρισω στο χερι για να μην πεσουν τα ξεραμμενα κομματια παστας μεσα στη μητρικη ;

Πρώτα πάρε τα 'χοντρά' με ενα στεγνό χαρτί και μετά χρησιμοποίησε οινόπνευμα για τα υπόλοιπα με προσεκτικές κινήσεις, δε θα πέσει μέσα.

Όσον αφορά την εφαρμογή πάστας, εγώ έβαλα μια βουλίτσα στη μέση (περίπου σαν αρακάς σε μέγεθος), έβαλα τη ψύκτρα απο πάνω και κάθεται ο cpu με stock ψύκτρα στους 34-36 idle και πάει μέχρι 55-58 στο max ζόρισμα που του είχα κάνει (ίσως να μην ήταν και full load)

Δημοσ.

Καλησπερα ανοιξα το δικο μου λαπτοπ και στην καρτα γραφικων Onboard αντι για thermal paste εχει thermal pad

επειδη δεν εχω thermal pad αν βαλω παστα θα εχω καπιο θεμα ?

Δημοσ.

Ναι , χρειαζεται κατι που να εχει παχος οποτε ή thermal pad η ακομη καλύτερα ενα μικρο φυλλο χαλκου ιδιου παχους με λιγη θερμοαγώγιμη. 

Δημοσ.

Σουηδε τα μονολεπτα και τα διλεπτα γιαυτο τα κρατας?και εγω νομιζα τα ηθελες για να παρεις ψωμι.

εχει σημασια η χωρα που θα ειναι? :P :P

αφηστε με λιγο να τρολλλλαααρωωω.ειμαι στην δουλεια και βαριεμαι. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ μου δεν απλώνω τις πάστες.
Πάντα βάζω μία μικρή ποσότητα στο κέντρο, ίση και ελάχιστα μεγαλύτερη από ένα σπυρί ρίζι (βρασμένο) και τοποθετώ την ψύκτρα.
Η πάστα απλώνει μόνη της και αυτό φαίνεται όταν την αλλάξω μετά από καιρό, αφού έχει πιάσει όλη την επιφάνεια του CPU.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...