Προς το περιεχόμενο

Enermax 660Watt PSU Review

DimitrisKTM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιο εργαλειο !

...Απο οσο θυμαμαι επειδη ειχα ρωτησει τιμη πριν καναδυο μηνες εδω στη χωρα μας .... το δινουν 300 Ευρα.

Δημοσ.

Μα δεν ειναι τροφοδοτικο για τον λαο ... Που το ακουσες αυτο να χρειαζεται φυσιολογικος χρηστης 660Watt ????

Δημοσ.

Ο καθενας με την τρελα του και καλα κανει.

Καλο ειναι να κανουμε οτι μας ευχαριστει.

Ο καθενας επιλεγει που θα τα χωσει.

:)

Δημοσ.

Εντάξει, όσο και να κάνει, δεν νομίζω ότι είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να το εκμεταλλευτούν έτσι κι αλλιώς. Με το 431W μου εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, με τον Barton να τραβάει πολύ πάνω από 100W και 4 σκληρούς και 2 drives (και άπειρους ανεμιστήρες).

Δημοσ.

Kana kalouli ISIXO (na min akougetai katholou) PSU kserete re guys? Den me noiazei poly i apodosi, na einai isixo einai simantikotero...... Exo brei kati pragmatika athoribo alla einai sta 120euro...........kati se pio ftino paizei????

Δημοσ.

Κοιτα να δεις, προσωπικα πιστευω η αποδοση ειναι σημαντικοτερη απο την "ησυχια" που ζητας (με τοσους ανεμιστηρες που εχουμε τον λιγοτερο θορυβο τον κανει το τροφοδοτικο).

Το να σου δινει το σωστο ρευμα το τροφοδοτικο ειναι παρα πολυ σημαντικο, εχει αναφερθει πολλες φορες εδω, μπορεις να κανεις ενα search αν θες να ακουσεις περισσοτερες αποψεις.

Παρολα αυτα υπαρχουν τροφοδοτικα ησυχα και συγχρονως αξιοπιστα, με dual fans κλπ. αλλα δεν ειναι φτηνα.

Πες σε τι ισχυ το θες και ποσα χρηματα.

Δημοσ.

Nai, ennoeitai, den eipa na paro kai kana 250ari.....apla eipa oti "den me endiaferei i apodosi" giati den xreiazomai kai 500watt..... Gia 400ari skeftomai kai kapou sta 60euro. Exo petyxei diafora tetoia alla to thema einai oti den mporo na ksero an einai ontos 400aria kai pragmatika isixa.....einai poly dyskolo na bro review me tetoia PSu......

Δημοσ.

Pantos me 2 case fan kai ena tis CPU, poly isixa ola, exo to case stous 31 kai ton Athlon stous 40. Den einai asxima opote afou den xreiazomai extra fans to mono pou leipei gia ena pragmatika isixo PCaki einai ena isixo PSU. Gia ayto exo skasei na bro ena xoris na pliroso ta trella lefta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...