mphxths Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αυτο που εχω παρατηρησει οτι τρωει αρκετη μπαταρια ειναι ο "συγχρονισμος της google"...δεν ξερω τι σκατα κανει αλλα τον παιζει Οποτε τον εχω μονιμως κλειστο και τον ανοιγω μερικες φορες οταν ξερω οτι εχω κανει αλλαγες στις επαφες μου για να ενημερωθει το gmail account . Το φλιπ κοβερ το θεωρω βλακεια γιατι δεν βολευει καθολου αν θελεις να τραβηξεις καμμια φωτογραφια... Και τελως οι αχρηστες παπαριες που αναφερεις αν τις χρησιμοποιησεις σε καθημερινη βαση βολευουν. Π.χ. βλεπεις το μηνυμα μιας επαφης και θελεις να την παρεις (την επαφη) τηλ να την ξεχεσεις...υπαρχουν "gestures" να το κανει αυτοματα. Για παραδειγμα αν πλησιασεις το κινητο στο αυτι σου ενω "βλεπεις" το μηνυμα..καλει την επαφη.Πολυ πιο βολικο απο τα κλικ κλικ κλικ κληση... Υπαρχει αντιστοιχο οταν εισαι στις επαφες...να καλεις 'η να στελνεις μηνυμα σε καποια επαφη με "καποια κινηση"...βολικο και αυτο. Και ενα καρο αλλα..που με λιγο ψαξιμο και εξοικειωση ....κανουν την ζωη μας πιο ευκολη....
winterman Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Απο τοτε που βγηκαν τα smartphone... αντιο ζωη η μπαταρια... ....αν το δουλευεις και συχνα πρεπει να σαι με τον φορτιστη ανα χειρας....Οποτε λιγη σημασια εχει η πρωτη φορτιση...οπου στο συγκεκριμενο ισχυει, οτι ειπαν οι προλαλησαντες...δηλαδη το αφηνουμε μεχρι να φοτισει οχι 1000000000 ωρες, και απο κει και περα τον φορτιστη στην τσεπη.....
kanesaxo Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα ποστάρω εδώ το μέγιστο παράπονο μου. Προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα με το S3 και τη διαχείριση της μνήμης ραμ. Δεν εξηγείται κάπως αλλιως το να έχω "kill" τις εφαρμογές που τρεχουν πίσω και να εχω 600 παρά mb κατελειμένα απ'τα 800 τόσα που έχει. Το κινητό λαγκάρει και ειναι λίγο αηδιαστικο για πρώην hi end συσκευή. Υπάρχει κάποια λύση, κάποιος οδηγός βελτίωσης αυτής της αηδίας; Διότι ακόμη και το desire μου, τέτοιο λαγκ ανάμεσα στις "οθόνες" δεν είχε... Νταξέι, κατα τ'αλλα δε λεω, ειναι κάμποσο γρήγορο, πχ στο sygic 3D, χαωτική η διαφορά. Υ.Γ. διότι το επόμενο ΄βημα ειναι η αγορά ενός 4s για να ξεμπερδεύω...
Ntinaras Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 για κανενα λογο δεν αφηνεις μπαταρια λιθιου να τελειωσει τελειως. τη καταστρεφεις.
MaryLovesMeryl Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 για κανενα λογο δεν αφηνεις μπαταρια λιθιου να τελειωσει τελειως. τη καταστρεφεις. αυτο με ποια λογικη το λεμε?! :S Εγω πηρα εδω και μια βδομαδα το Galaxy ace duos και κανοντας καποιες αλλαγες μου κρατησε η μπαταρια 3 μερες...
Ntinaras Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 γιατι οι μπαταριες λιθιου δε πρεπει να αποφορτιστουν τελειως.
Antwni Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Οτι είπε ο ntinaras φυσικά Στην γενιά των μπαταριών ιόντων λιθίου η πλήρης εκφόρτιση μπορεί να αποβεί καταστροφική μιας και προκαλεί ζημιά στα ιόντα της μπαταρίας των συσκευών..Με απλά λόγια πρέπει στην συγκεκριμένη γενιά μπαταριών να υπάρχει πάντοτε ένα διαθέσιμο ποσοστό ενέργειας 5% - 10% στην μπαταριά ώστε να μην προκληθεί βλάβη.Η βλάβη που μπορεί να προκληθεί είναι να μπει η μπαταριά μας σε διαδικασία "ύπνου" και να επηρεάσει άμεσα την ζωή της μπαταρίας επί του συνόλου.. 2
Chrisigia Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Οτι είπε ο ntinaras φυσικά Πολύ χρήσιμη πληροφορία ετούτη. Για κάποιο μυστηριώδη λόγο νόμιζα ότι ισχύει το αντίθετο, ότι πρέπει δηλαδή να αποφορτιστεί πλήρως. Αλλά αυτό ίσχυε στις παλιές μπαταρίες αν θυμάμαι καλά...έτσι δεν είναι; 1
Antwni Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Πολύ χρήσιμη πληροφορία ετούτη. Για κάποιο μυστηριώδη λόγο νόμιζα ότι ισχύει το αντίθετο, ότι πρέπει δηλαδή να αποφορτιστεί πλήρως. Αλλά αυτό ίσχυε στις παλιές μπαταρίες αν θυμάμαι καλά...έτσι δεν είναι; Ναι Για αυτό και στα λαπτοπς πχ μπαίνει στην αδράνεια στα 5% ας πούμε...
atropa Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 αυτο ισχύει μόνο αμα αποφορτίσει και μείνει αφόρτιστο για μεγαλη διάρκεια ώστε να χάσει ολο το ηλεκτρικό φορτίο. το να σου σβήσει απο μπαταρία και να το φορτίσεις έστω μερικές μέρες μετά δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα. εξαλου επειδή πεθανε η συσκευή δε σημαίνει οτι η μπαταρία ειναι στο απόλυτο 0% αλλά ότι το ηλεκτρικό φορτίο της δεν επαρκεί ώστε να λειτουργήσει την εκάστοτε συσκευή
Galaxia Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Όταν παίρνεις ένα καινούριο κινητό, τύπου smartphone, η μπαταρία έχει μέσα κάποια απομεινάρια. Αυτήν, την φορτίζεις φουλ, όπως λένε οι οδηγίες, και μετά τη χρησιμοποιείς ή την αδειάζεις και τη φορτίζεις; Εγώ θα έκανα ό,τι λένε οι οδηγίες αλλά με έχουν μπερδέψει διάφοροι ξερόλες που λένε ότι πρέπει πρώτα να την αδειάσεις (χρησιμοποιώντας το καινούριο κινητό) και μετά να τη φορτίσεις φουλ. 1
DEVILWIZARD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 ρε παιδια να κανο μια εροτιση. πος να κανο και εγω εροτιση για να μου απαντανε και αλλη?
Donalhioy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 οι αλκαλικες μπαταριες στα κινητα ειναι πλεον μακρινο παρελθον.. οποτε η νεα τεχνολογια στις μπαταριες δεν εχει να κανει σε τιποτα με την πρωτη φορτιση φορτιστε ξεφορτιστε αφοβα.. ειτε αυτο που λενε κατω απο 10% ειτε μεχρι να αδειασει τελειως! δεν εχει κανενα θεμα.. τωρα σε αυτα που λενε ειναι να'χαμε να λεγαμε.. μου θυμιζει κατι tips σε πρωιναδικα..
tsounami Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 παιδια καλησπερα εχω το samsung galaxy s3 και βλεπω οτι πεφτει συχνα η μπαταρια γρηγορα,δλδ δεν κραταει.... το φορτιζω ολο το βραδυ,ποτε πιανει 100% το πρωι ποτε δεν πιανει!εχει προβλημα φορτιστης μπαταρι η κ τα 2? κ κατι ακομα οταν κοιταω στην μπαταρια τι τρωει πολυ ενεργεια,αυτο ειναι οι υπηρεσιες της google!κ εφαρμογες σαν το batterh doctor βοηθουν σε τιποτα?
panos- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δεν κάνουν κάτι. Απλά τα έφτυσε η μπαταρία σου. Πάρε μια άλλη ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα