Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν τέλει αυτό το πράγμα είναι μύθος ή όχι;

Ειτε φορτίζεις 1η φορά είτε 181η ένα κινητό, δε σταματάει να φορτίζει η μπαταρία του μόλις γεμίσει;

Οπότε απο πού προκύπτει αυτό που λέγανε κάποτε "1η φορτιση 10ώρες, 8 ώρες, Χ ώρες".

Ερωτώ μιας και το καινούργιο μου κινητό μόλις έφθασε και δε θέλω να ρισκάρω τη κακή χρήση της μπαταρίας του.

Απόψεις;

Δημοσ.

παλιότερα ίσχυε που ήταν άλλου τύπου οι μπαταρίες.

προσωπικά έχω σταματήσει να το κάνω αυτό(δηλαδή πρώτη φόρτιση 45234524352 ώρες εδώ και χρόνια)και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.

Με το που γέμιζε το έβγαζα.

Δημοσ.

Ό,τι λένε οι οδηγίες φίλε μου... αν οι οδηγίες λένε πχ 8ώρες πρωτη φόρτιση τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις ό,τι λένε οι οδηγίες...

• Like 1
Δημοσ.

Ίσχυε για συγκεκριμενου τυπου μπαταριες, πλεον στην πλειονοτητα των περιπτωσεων δεν ισχυει. Αρα κανεις ο,τι λενε οι οδηγιες και οχι οι πωλητες. Το καινουριο σου κινητο ειναι απιθανο να χρειαζεται κατι τετοιο, οποτε μολις φορτισει μπορεις να βγαλεις απο την πριζα

• Like 1
Δημοσ.

Οι οδηγίες λένε απλά φορτιστε τη μπαταρία, "σκέτο". Οπότε προφανώς εννοούν μέχρι να γεμίσει και τέλος.

Sent from my HTC Desire using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Απλά φρόντισε οι πρώτες σου φορές να είναι πλήρες αποφορτίσεις - φορτίσεις (4-5 φορές). Κανονικές όμως φορτίσεις. Αυτό με το πολλές ώρες ήταν για παλαιότερου τύπου μπαταρίες όπως σου είπαν και οι παραπάνω :) 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. αγόρασα ενα SAMSUNG GALAXY S ADVANCE και μόλις το άνοιξα το χρησιμοποίησα για αρκετές ώρες μέχρι να τελειώσει η μπαταρία (όχι τελείως) και μετά το φόρτισα, αλλά σημερα διαβασα τις οδηγιες και λεει οτι πρεπει να φορτιστει πριν το χρησιμοποιήσω...έκανα βλακεία;;;  :unsure: Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα τώρα με την μπαταρία;

Δημοσ.

Κοιτα να δεις , ακουγονται πολλα περι μπαταριων και καθε ποτε και ποσο να φορτιζονται.

Τελευταια εβαλα ενα προγραμματακι στο δικο μου (battery doctor) πιο πολυ για τα στατιστικα που βγαζει περι χρησης της μπαταριας.

Και ειχε και διαφορες οδηγιες πως να φορτιζουμε την μπαταρια σωστα κλπ.Τα βασικα σημεια ηταν τα εξης.

1.Φορτιζετε την μπαταρια σας οσο συχνα θελετε , ακομα και αν δεν εχει αδειασει εντελως.

2.Μια φορα το μηνα καντε φουλ φορτιση .Φουλ φορτιση σημαινει , φορτιση οταν εχει πεσει κατω απο το 10%.Δεν χρειαζεται δηλ. να παει και στο 0%.

Τελος να σημειωσω οτι στο battery doctor , εχει ενδειξη για το "tickle charging" .Στην ουσια ειναι η φορτιση που γινεται με αργο ρυθμο οταν εχει φτασει στο 100%.Απο κει και περα δηλ.

Στην ουσια εμενα μου δειχνει χ ωρες για την κανονικη φορτιση , και μετα μου δειχνει καποια λεπτα 15-20 περιπου , μετα την κανονικη φορτιση για να τελειωσει και το "tickle charging".

Εχω παρατηρησει -χωρις να το δεσω και κομπο- οτι αν δεν το αφησω να κανει το tickle charging κραταει κατιτις λιγοτερο απο οτι αν το αφησω να το κανει....

Αυτα εν ολιγοις :)

ΥΓ: με το "δικο μου" δεν εννοω οτι εχω το ιδιο μοντελο με σενα φιλε μου..απλα πιστευω για ολα τα ιδια ισχυουν πανω κατω σε θεματα φορτισης μπαταριας.

Δημοσ.

Κοιτα να δεις , ακουγονται πολλα περι μπαταριων και καθε ποτε και ποσο να φορτιζονται.

Τελευταια εβαλα ενα προγραμματακι στο δικο μου (battery doctor) πιο πολυ για τα στατιστικα που βγαζει περι χρησης της μπαταριας.

Και ειχε και διαφορες οδηγιες πως να φορτιζουμε την μπαταρια σωστα κλπ.Τα βασικα σημεια ηταν τα εξης.

1.Φορτιζετε την μπαταρια σας οσο συχνα θελετε , ακομα και αν δεν εχει αδειασει εντελως.

2.Μια φορα το μηνα καντε φουλ φορτιση .Φουλ φορτιση σημαινει , φορτιση οταν εχει πεσει κατω απο το 10%.Δεν χρειαζεται δηλ. να παει και στο 0%.

Τελος να σημειωσω οτι στο battery doctor , εχει ενδειξη για το "tickle charging" .Στην ουσια ειναι η φορτιση που γινεται με αργο ρυθμο οταν εχει φτασει στο 100%.Απο κει και περα δηλ.

Στην ουσια εμενα μου δειχνει χ ωρες για την κανονικη φορτιση , και μετα μου δειχνει καποια λεπτα 15-20 περιπου , μετα την κανονικη φορτιση για να τελειωσει και το "tickle charging".

Εχω παρατηρησει -χωρις να το δεσω και κομπο- οτι αν δεν το αφησω να κανει το tickle charging κραταει κατιτις λιγοτερο απο οτι αν το αφησω να το κανει....

Αυτα εν ολιγοις :)

ΥΓ: με το "δικο μου" δεν εννοω οτι εχω το ιδιο μοντελο με σενα φιλε μου..απλα πιστευω για ολα τα ιδια ισχυουν πανω κατω σε θεματα φορτισης μπαταριας.

Για να λέει στις οδηγίες ότι πρέπει να το φορτίσω πριν το χρησιμοποιήσω έκανα βλακεία που το χρησιμοποίησα και μετά το φόρτισα...   :wacko:

Δημοσ.

Για να λέει στις οδηγίες ότι πρέπει να το φορτίσω πριν το χρησιμοποιήσω έκανα βλακεία που το χρησιμοποίησα και μετά το φόρτισα...   :wacko:

καλά μη σκάς..

σχέδον όλοι το ίδιο δεν κάνουμε;

παίρνουμε συσκευή,βαζουμε σιμ κλπ τη δουλευουμε να δουμε αν ειναι οκ κ μετα η φορτιση..

• Like 1
Δημοσ.

καλά μη σκάς..

σχέδον όλοι το ίδιο δεν κάνουμε;

παίρνουμε συσκευή,βαζουμε σιμ κλπ τη δουλευουμε να δουμε αν ειναι οκ κ μετα η φορτιση..

Εγώ το χρησιμοποίησα για ώρες και μετά το φόρτισα

Δημοσ.

εχουμε 2013 και καθεστε και ασχολειστε με ποσες φορτισεις και ποσο προσεκτικες...οι μπαταριες των κινητων ΔΕΝ εχουν μνημη και οπως και να τους φερεσαι θα κρατησουν το ιδιο αν οχι το ιδιο τουλ το 98% τους . Στο λεω εγγυρα στο htc εχω 3 μπαταριες η μια ειναι 2 χρονων και οι αλλες 2 ολοκαινουριες...πιστεψε με κρατανε ολες το ιδιο...και η παλια και οι καινουριες... φτανει μην ασχολειστε με το πως θα φορτισεις τις μπαταριες...εχουν προβλεψει αλλοι για αυτο και στο κυκλωμ ατου κινητου και στου φορτιστη και στο τσιπ της μπαταριας μην κανετε τη ζωη σας τοσο μα τοσο δυσκολη ειναι τρομακτικο. Με γεια φιλε μου το κινητο ,να χρησιμοποιεις hands free και κοιτα να περνας καλα.

Δημοσ.

ωραία παίδες, το φορτισα το θηριο, αλλα βλέπω τη πίνει λιγο γρηγορα τη μπαταρια...

Βεβαια ασχολούμαι ολο το μεσημερι μαζι του με εγκαταστάσεις κτλ, ίδωμεν.

Καλή συσκευή, με ένα σωρό αχρηστες παπαριες. Κούνα το απο δώ, κούνα το απο κεί. Τζάμπα ταλαιπώρια.

Μαλακία επίσης, το flip cover της σαμσουνγκ, νομιζα είναι μαγνητικό για να κλείνει ερμητικά στο τηλέφωνο (σα του αϊπαντ) αλλά πολλά ήθελα μάλλον...

Δημοσ.

ωραία παίδες, το φορτισα το θηριο, αλλα βλέπω τη πίνει λιγο γρηγορα τη μπαταρια...

Μην περιμένεις να σου βγάζει 2-3 μέρες με κανονική χρήση.

οι μπαταρίες απο χωρητικότητα ειναι 1 γενιά πίσω ακόμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...