Προς το περιεχόμενο

watercooling parts

gamer hd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι 13 παιδακι που απλα τρώει τα χρήματα του μπαμπα και ψαχνει τρόπος να του φαέι ακομη περισσοτερα!! 

Πέστα. Οταν ήταν στην μόδα οι pentium οι πιο παλιοι λιωναμε σε amstrad 1512-1640, γιαυτο μαθαμε και δεκα πραγματα παραπάνω... 

Έλεος με τα ασκοπα ποστ ρε φούστη μου έχει γεμίσει το φορουμ ανουσια ποστ του συγκεκριμένου... Report ρε γ@μώτο report.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 αλλα τελος παντων . Swat βλακεια ειπα το καταλαβα ... Οκ το θεωρητικο στησιμο το καταλαβα , παμε στο πρακτικο τωρα , τα κομματια θα ηθελα να ειναι απο ελληνικο μαγαζι αλλα αμα ειναι και κανενα απο frozen cpu δεν χαθηκε και ο κοσμος ....

Πέστα. Οταν ήταν στην μόδα οι pentium οι πιο παλιοι λιωναμε σε amstrad 1512-1640, γιαυτο μαθαμε και δεκα πραγματα παραπάνω... 

Έλεος με τα ασκοπα ποστ ρε φούστη μου έχει γεμίσει το φορουμ ανουσια ποστ του συγκεκριμένου... Report ρε γ@μώτο report.

δεν θυμαμαι να απαγορευονται οι αποριες και δεν θα ειχα γεμησει εκατο ανουσια αν δεν καταστρεφαται τα μισα..

Επειδή δεν ξέρω τι θέμα υπάρχει. Και έχω ξαναπετύχει post που κράζαν τον gamer hd χωρίς να έχω βρεί πραγματικά το λόγο. 

Θα πώ τα εξής δύο. Όποιος δε του αρέσει κάποιο άτομο το κάνει report. και στην χείριστη δημιουργεί ένα θέμα "o xx χρήστης και τα μαργαριτάρια του" στα ανέκδοτα  :D

Όσο για τα λεφτά, αν μπορεί και τα τρώει δικό του θέμα και του πατέρα του. Δεν γνωρίζεις, δε τον ξέρεις δεν ξέρεις τι παίζει πέρα απο αυτά που βλέπεις. το συγκεκριμένο θέμα δεν προκαλεί και ούτε έχω πρόβλημα να βοηθήσω. Ίσως με καλύτερο τρόπο να διορθώσει τον τρόπο που χειρίζεται ο gamer την γνώση. Και αν κατάλαβα καλά απλά πετάει κάτι που ξέρει και το λέει με λάθος τρόπο και ας είναι λάθος.

Είναι μικρός όμως και θα μάθει. Με κόντρα δε μαθαίνει κανείς. Με επιχειρήματα και προτροπή προς το σωστό μαθαίνει. αν πάλι δε θέλει να μάθει απλά αγνοείς και πας παρακάτω. Έκανες ότι καλύτερο μπορούσες...

gamer hd χωρίς budget δεν μπορώ να σου προτίνω τίποτα.

Χαχαχαχα μα ποσο τραγικο?? ... Η ηλικια τον πειραξε όχι οτι τρωει τα λεφτα του μπαμπα!! Θεούλης είσαι!!

μου τα δινει η γιαγια μου και εμενα σαν το bade χχααχαχαχαχ :devil:( btw το budget παει 500-600)

Επειδή δεν ξέρω τι θέμα υπάρχει. Και έχω ξαναπετύχει post που κράζαν τον gamer hd χωρίς να έχω βρεί πραγματικά το λόγο. 

Θα πώ τα εξής δύο. Όποιος δε του αρέσει κάποιο άτομο το κάνει report. και στην χείριστη δημιουργεί ένα θέμα "o xx χρήστης και τα μαργαριτάρια του" στα ανέκδοτα   :D

Όσο για τα λεφτά, αν μπορεί και τα τρώει δικό του θέμα και του πατέρα του. Δεν γνωρίζεις, δε τον ξέρεις δεν ξέρεις τι παίζει πέρα απο αυτά που βλέπεις. το συγκεκριμένο θέμα δεν προκαλεί και ούτε έχω πρόβλημα να βοηθήσω. Ίσως με καλύτερο τρόπο να διορθώσει τον τρόπο που χειρίζεται ο gamer την γνώση. Και αν κατάλαβα καλά απλά πετάει κάτι που ξέρει και το λέει με λάθος τρόπο και ας είναι λάθος.

Είναι μικρός όμως και θα μάθει. Με κόντρα δε μαθαίνει κανείς. Με επιχειρήματα και προτροπή προς το σωστό μαθαίνει. αν πάλι δε θέλει να μάθει απλά αγνοείς και πας παρακάτω. Έκανες ότι καλύτερο μπορούσες...

gamer hd χωρίς budget δεν μπορώ να σου προτίνω τίποτα.

Εχεις απολυτο δικιο... αλλα μαλλον δεν εχεις διαβασει ολα τα θεματα του. Μερικες φορές υπάρχουν και ανιατες περιπτώσεις! Δοκιμασα πολλες φορες στο παρελθον να του μιλησω λογικα αλλα ΔΕΝ. 

τι την θελεις της υδροψυξη?τοσο καιρο μας ζαλισες οτι η noctua ειναι η καλυτερη ψυκτρα της αγορας και ξεφτυλιζει την corsair h100i.

Δυο ερωτησεις , κατι ντεποζιτα που εχουν μια σπειρα και φωτιζει ειναι καλα ? Κατι δευτερο υπαρχουν led τα οποια μπαινουν σε reservoir αξιζουν . Και μια τριτη ερωτηση πως σας φαινεται αυτο http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1186/Magicool-Tank-MC-AGB250-Reservoir-250mm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...