BrahmaBull Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Πήρα το πρώτο μου smartphone, χθες το φόρτισα (όχι για πρώτη φορά) ήταν 100% το χρησιμοποίησα πολύ λίγο και μετά έκλεισα την οθόνη...τώρα το πρωί το ανοίγω (ξεκλειδώνω) και η μπαταρία ήταν στο 36% είναι φυσιολογικό αυτό; Γιατί μειώθηκε τόσο;
makfil Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Γιατί μάλλον συνδέθηκες στο ιντερνετ με wifi και παρέμεινε συνδεδεμένο όσο διάστημα είχες κλειστή την οθόνη. Η μπαταρία είναι το αδύνατο σημείο των smartphones και πρέπει να την προσέχουμε.
disqualified Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 αν ειχες φτασει τη μπαταρια στο 50% ειναι φυσιολογικο, εξαρταται ποσο ηταν οταν το αφησες απο τα χερια σου
BrahmaBull Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δεν ήταν στο 50%...ήταν αρκετά πιο πάνω Γιατί μάλλον συνδέθηκες στο ιντερνετ με wifi και παρέμεινε συνδεδεμένο όσο διάστημα είχες κλειστή την οθόνη. Η μπαταρία είναι το αδύνατο σημείο των smartphones και πρέπει να την προσέχουμε. Δεν ήταν συνδεδεμένο, πάντα το κλείνω..δεν νομίζω να ήταν
disqualified Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 αν ειχες κανενα widget που ανανεωνόταν όλη νυχτα δεν ειναι και απιθανο να συμβει κατι τετοιο
BrahmaBull Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 αν ειχες κανενα widget που ανανεωνόταν όλη νυχτα δεν ειναι και απιθανο να συμβει κατι τετοιο Λες να μου έκανε ζημιά κανένα task killer; Ήταν ανοιχτό το Easy Task Killer Advanced...
orlox Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τα task killer κανουν ΜΟΝΟ κακο. Δεν μπορει να γινει Kill μια εφαρμογη παρα μονο Restart οποτε σκεψου τι κανεις... Απλα βγαλτο Λες να μου έκανε ζημιά κανένα task killer; Ήταν ανοιχτό το Easy Task Killer Advanced...
BrahmaBull Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τα task killer κανουν ΜΟΝΟ κακο. Δεν μπορει να γινει Kill μια εφαρμογη παρα μονο Restart οποτε σκεψου τι κανεις... Απλα βγαλτο Δεν νομίζω ρε φίλε να μου έφαγε την μπαταρία αυτό
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 πες μας ποίο smartphone πήρες. Επίσης το 3G δίκτυο καταναλώνει ΠΑΡΑ πολύ ειδικά αν δεν έχεις καλό σήμα. παρ'ολα αυτά μην περιμένεις αυτά τα τηλέφωνα να σε βγάζουν 2-3 μέρες με χρήση.
BrahmaBull Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 πες μας ποίο smartphone πήρες. Επίσης το 3G δίκτυο καταναλώνει ΠΑΡΑ πολύ ειδικά αν δεν έχεις καλό σήμα. παρ'ολα αυτά μην περιμένεις αυτά τα τηλέφωνα να σε βγάζουν 2-3 μέρες με χρήση. Το έχω ξαναφορτίσει αλλά δεν μειώθηκε έτσι η μπαταρία... το Samsung Galaxy S Advance έχω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα