smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Καλησπέρα θα μπορούσε κάποιος που ξέρει να μου πει τα είδη η τα μεγέθη που υπάρχουν στις μητρικές πλακέτες σε σταθερούς υπολογιστές, ευχαριστώ πάρα πολύ
ssns Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τα μεγεθη τους ειναι:<br> ΑΤΧ&XL<br> uATX/Micro ATX<br> Mini ITX<br> Extended ATX SSI<br><br> Τα γραφει και στο skroutz! Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Seriously? Τι κανεις ρε smoke? Νεο θεμα για την παραμικρή απορία ?
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μπορείς απλά να μην δίνεις σημασία ;άντε λεβέντη μου
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εγω να σταματισω να σου δίνω σημασια . Το θεμα είναι ότι θα σταματίσουν οι παντες να σου δίνουν αν συνεχισεις με τους ίδιους ρυθμούς. Τεσπα κανε όπως νομίζεις εγω για εσενα τα λεω. Απο εκει και πέρα την καταλληλότητα των θεμάτων σου θα την αναλάβουν οι διαχειριστές οι οποίοι εχουν ηδη ενημερωθει.
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Επειδή είμαι νέος και θέλω να μάθω λίγα πράγματα; Άμα δεν θες να με βοηθήσεις απλά αγνόησε με υπάρχουν άνθρωπο οι οποίοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους νέους όπως εμένα .ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΕΛΕΊΩΣ
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αλλο το να προσπαθεις να μάθεις , αλλο το να ανοιγεις το ενα θεμα πισω απο το αλλο με σχεδον ιδιο περιοχομενο, αλλο το να ρωτας κατι με ουσια και οχι κατι που μπορεις να το βρεις με δυο κλικ στο google, αλλο το να τα θελεις όλα στο πιατο... Το να ζητησεις βοηθεια ακομη και για το πιο χαζο πραγμα δεν ειναι κακο και εδω ειμαστε να βοηθησουμε. Κακο είναι το να το κανεις χωρις να εχεις προσπαθησει καν να βρεις πληροφοριες μονος σου!!
spirosd2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 δεν είναι δύσκολο.. http://lmgtfy.com/?q=motherboard+form+factor
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Πρώτα πολλά για να έχω φτιάξει πρώτα από όλα. Τα pc K!Μου μόνος μου από την αρχή σημαίνει ότι έχω προσπαθήσει ...... Τέλος πάντων συγγνώμη σου σ ενόχλησα.... Μου φάνηκε δύσκολο αυτό το πρόβλημα που έχω για αυτό και απευθύνθηκα σε εσάς τους ειδικούς τώρα να πάω να δώσω 15 ευρώ μόνο για να εντοπίσουν το πρόβλημα. Δεν θέλω για αυτό επειδή γενικά είμαι δέκα εφτά χρόνων και ψάχνομαι ακόμα . Συγγνώμη
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Πρώτα πολλά για να έχω φτιάξει πρώτα από όλα. Τα pc K!Μου μόνος μου από την αρχή σημαίνει ότι έχω προσπαθήσει ...... Τέλος πάντων συγγνώμη σου σ ενόχλησα.... Μου φάνηκε δύσκολο αυτό το πρόβλημα που έχω για αυτό και απευθύνθηκα σε εσάς τους ειδικούς τώρα να πάω να δώσω 15 ευρώ μόνο για να εντοπίσουν το πρόβλημα. Δεν θέλω για αυτό επειδή γενικά είμαι δέκα εφτά χρόνων και ψάχνομαι ακόμα . Συγγνώμη Δεν μιλαω για το αλλο σου προβλημα ... καλα εκανες και ρωτησες για εκεινο. Για αυτο εδω το θεμα λεω που δεν κολλάει πουθενα με το προβλημα και που θα μπορουσες πολυ απλα να βρεις την πληροφορια με δυο κλικ μονος σου.
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Συγγνώμη έχετε απόλυτο δίκιο δεν ξανα ενοχλώ. Καλή σας ημέρα και καλό Πάσχα
alani123321 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Συγγνώμη έχετε απόλυτο δίκιο δεν ξανα ενοχλώ. Καλή σας ημέρα και καλό Πάσχα συγκινήθηκα..
ssns Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μπορε να μου δώσεις το link? Skroutz.gr Πηγαινε τεχνολογια-υπολογιστες-hardware-μητρικες-αριστερα σ εχει τα παντα. Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
rfc Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Φιλε για να μη παρεξηγησε επειδη ο walker ειναι οκ τυπακι, εν ολιγοις σου εξηγει το εξης. Αν θες να μαθεις κατι, απο το να το παιρνεις παντα στο πιατο ετοιμο, δε σου κανει τοσο καλο οσο εσυ νομιζεις, αν δε ψαχτεις και μονος σου. Αυτο ειναι ολο. Εχε υποψη σου οτι μπορει καποια στιγμη να μην υπαρχει αυτο που αποκαλεις εσυ "ειδικοι" για να σου λυσει καποιο θεμα και μετα? Τι κανεις? Καταλαβες τι εννοω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα