Προς το περιεχόμενο

αγορά ψύκτράς μέχρι 60 ευρώ

smoke0man2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού όπως λες τελικά δεν τρολάρεις ποιον επεξεργαστή έχεις τελικά? Άκου αυτό που σου λέει ο walkerSW, εάν η υπάρχουσα ψήκτρα για κάποιο λόγο δεν έχει χαλάσει, (συνήθως άμα την έχεις βγάλει-βάλει πολλές φορές επειδή είναι πλαστικά τα κλιπάκια άμα τα ζορίσεις παραπάνω σπάνε) έλεγξε σε τι κατάσταση είναι και αν νομίζεις ότι είναι οκ προσπάθησε να την κουμπώσεις πάνω έχοντας καθαρίσει την παλιά πάστα προσεκτικά και έχοντας βάλει καινούργια ( ΑΝ δεν ξέρεις πως να τα κάνεις όλα αυτά ζήτα εδώ να σε βοηθήσω ).

Αν όλα πάνε καλά και πατήσει η ψήκτρα στον επεξεργαστή δεν θα ανεβάζει τόσο πολύ. Αν και πάλι νομίζεις ότι χρειάζεσαι καινούργια πάρε μια από τις προτεινόμενες στα 30-35€.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Σπύρο επειδή είναι η πρώτη φορά που θα βγάλω την πάστα ή βοήθεια σ θα μου είναι πραγματικά χρήσιμη όσο για την ψύκτράς έχει σπάσει το ένα ποδαράκι και δεν τόσο σταθερή τώρα τ είδα:-(άρα πάω για καινούργια; Λέω να πάρω την 212evo

Ναι πας για καινούργια. μια χαρά η 212.

οδηγίες για την τοποθέτηση της ψυκτρας θα βρεις μέσα στο κουτί της . την παλιά παστά την καθαρίζεις με χαρτί κουζίνας και λίγο καθαρό οινοπνευμα.

Με πρόλαβε, γενικά πάντως ρίξε και ένα καθάρισμα σε όλο το κουτί γιατί έφτασε το καλοκαιράκι, νομίζω η 212 έχει μέσα πάστα έτοιμη για τοποθέτηση οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα παραπάνω από τον καθαρισμό του επεξεργαστή από την παλιά...

Σε μερικά από τα βίντεο την πάστα την αλειφουν ομοιόμορφα με μια πιστωτική ενώ σ άλλα την βάζουν στην Μέση και απλά βάζουν την ψύκτρά Ποιο από τα Δ Ο είναι πιο αποτελεσματικό'

και τα 2. διαλέγεις και παίρνεις .. μερικοι υποστηρίζουν το μπιζέλι και μερικοί την κάρτα..

Με το μπιζέλι στο κέντρο θα απλωθεί μόνη της η πάστα ομοιόμορφα..

Το άπλωμα για μένα πιο πολύ ψυχολογικό είναι..

• Like 1

Οινόπνευμα αγοράζεις από το φαρμακείο είναι φτηνό και κάνει την δουλειά του όχι το καθαρό !!!

Όχι απλά θέλω να την αλλάξω γιατί ο. Επεξεργαστή μου χτυπάει 100 βαθμούς και πρώτη βήμα είναι η πάστα και δεύτερο. Να αλλάξω stock ψύκτρά του

Ξέρετε καμία καλή ψύκτρά με πολύ καλή απόδοση. Για να πέσει κατά πολύ η θερμοκρασία;

δεν έχεις κουμπώσει σωστά την ψήκτρα !!

Σπύρο επειδή είναι η πρώτη φορά που θα βγάλω την πάστα ή βοήθεια σ θα μου είναι πραγματικά χρήσιμη όσο για την ψύκτράς έχει σπάσει το ένα ποδαράκι και δεν τόσο σταθερή τώρα τ είδα :-(άρα πάω για καινούργια; Λέω να πάρω την 212evo

πουλάνε ποδαράκια στο amazon έχω δει,για εδώ δεν ξερω    Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007PPZW7Y/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A50DZI580G3JX">ποδαράκια amazon

τελικα τα εφτιαξα και τωρα π παιζω παιχνιδια δεν ξεπερνα τα 60 ¨Δ

ειμαι χαρουμενος σας ευχαριστω ολουσ

ναι  κολλησα πολυ ομορφα και καλα το σπασμενο ποδαρακι και τωρα δουλευει μια χαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...