rafail1994 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Γενικά δεν υπάρχουν καλές και κακές απόδοσης θερμοαγωγιμες παστές ,το εαν θα αποδώσει σωστά συνολικά εξαρτάτε και απο άλλους παράγοντες εκτος απο την θερμοαγωγιμη πάστα .arctic silver MX4 είναι όντως από της ποιο ποιοτικές που υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αυτή ποσό παίζει να κάνει και από που μπορεί να πάρω; κανε μια αναζητηση στο skroutz.gr και θα βρεις αυτο που ζητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδκά είστε πολύ εξυπηρετική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mork Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εγώ την είχα πάρει από eshop πριν περίπου ένα χρόνο, ίσως και παραπάνω, στα 29 ευρώ αν θυμάμαι καλά... Η Noctua είναι πιο ακριβές. Κοντά στην αρχική τιμή που όρισες παίζει να είναι η φθηνότερη. Βασικά επειδή σου προτείνουμε πολλές, γιατί όντως έχεις πολλές επιλογές, καλό είναι να σκεφτείς λίγο τι χρειάζεσαι και με βάση και το κόστος να επιλέξεις. Δηλαδή μία Noctua μπορεί να μην σου είναι απαραίτητη. Αντιθέτως με κάποια από τις 3 που σου προτείναμε να κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Αν θέλεις την γνώμη μου ψάξε μία μέχρι 30 ευρώ, άντε 40. Να έχεις ανεμιστήρα/ες μεγάλης διαμέτρου, να έχει noise level γύρω στα 30dbA και κάτω και νομίζω θα είσαι οκ. Πάντως από τις 3 που σου προτείναμε θα κάνεις μια χαρά δουλίτσα, αρκεί να κρατάς και το pc σου εσωτερικά καθαρό. Επίσης, αν έχεις θόρυβο μην είσαι σίγουρος ότι προέρχεται μόνο από τον ανεμιστήρα της cpu. Οι πηγές θορύβου μπορεί να είναι και αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δηλαδή από που αλλού μπορεί να προέρχονται; Βασικά εγώ θέλω να μειώσω πάρα πολύ την θερμοκρασία γιατί χτυπάει 100αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μήπως ξέρεις κάνεις τα db and rs Rpm συγγνώμη Ευχαριστω πάρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Noctua - Thermal Pastehttp://www.skroutz.gr/c/678/thermal-paste.html?keyphrase=NoctuaIndigo Xtreme - Thermal Pastehttp://www.indigo-xtreme.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 arctic mx4 οικονομική και καλή(απλώνεται εύκολα).. εγώ χρησιμοποιώ ακόμη την mx2 Μετά πάς σε arctic silver 5 που είναι ακριβούτσικη και κάνει πάνω κάτω την ίδια δουλειά .. Της Noctua είναι καλή ; γιατι αν θυμάμαι έχω ενα σωληνάριο που ήρθε μαζί με την ψύκτρα της Noctua.. επίσης έχω και της ζάλμαν ενα μπουκαλάκι με πινέλο ..απλώνεται εξαιρετικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δηλαδή εγώ που πήρα μια από τ πλαίσιο μιας χρήσης δύο ευρώ να μην την βάλω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δηλαδή εγώ που πήρα μια από τ πλαίσιο μιας χρήσης δύο ευρώ να μην την βάλω ; μια χαρά θα κάνει.. για τι χρήση την θέλεις; θα κάνεις Overclocking? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αν πήρες την PK-1 είναι απο τις καλύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Γινε ποιο συγκεκριμενος.Δεν υπαρχει μονο μια stock ψυχτρα.Ο καθε επεξεργαστης εχει την δικια του! Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 H Noctua - Thermal Paste είναι πάρα πολύ καλή, για μένα πολύ καλύτερη από όλες τις Αrctic Σilver... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 ευχαριστώ θα την δοκιμάσω με τη πρώτη ευκαιρία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Α ναι; Λοιπόν η δικιά μου είναι. Του επεξεργαστή i3 στα 3.04ghz. Socket 1156 βοήθησα λιγάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα