Προς το περιεχόμενο

αγορά ψύκτράς μέχρι 60 ευρώ

smoke0man2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικά δεν υπάρχουν καλές και κακές απόδοσης θερμοαγωγιμες παστές ,το εαν θα αποδώσει σωστά συνολικά εξαρτάτε και απο άλλους παράγοντες εκτος απο την θερμοαγωγιμη πάστα .arctic silver MX4 είναι όντως από της ποιο ποιοτικές που υπάρχουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εγώ την είχα πάρει από eshop πριν περίπου ένα χρόνο, ίσως και παραπάνω, στα 29 ευρώ αν θυμάμαι καλά...

Η Noctua είναι πιο ακριβές. Κοντά στην αρχική τιμή που όρισες παίζει να είναι η φθηνότερη.

Βασικά επειδή σου προτείνουμε πολλές, γιατί όντως έχεις πολλές επιλογές, καλό είναι να σκεφτείς λίγο τι χρειάζεσαι και με βάση και το κόστος να επιλέξεις. Δηλαδή μία Noctua μπορεί να μην σου είναι απαραίτητη. Αντιθέτως με κάποια από τις 3 που σου προτείναμε να κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.

Αν θέλεις την γνώμη μου ψάξε μία μέχρι 30 ευρώ, άντε 40. Να έχεις ανεμιστήρα/ες μεγάλης διαμέτρου, να έχει noise level γύρω στα 30dbA και κάτω και νομίζω θα είσαι οκ.

Πάντως από τις 3 που σου προτείναμε θα κάνεις μια χαρά δουλίτσα, αρκεί να κρατάς και το pc σου εσωτερικά καθαρό. Επίσης, αν έχεις θόρυβο μην είσαι σίγουρος ότι προέρχεται μόνο από τον ανεμιστήρα της cpu. Οι πηγές θορύβου μπορεί να είναι και αλλού.

Δηλαδή από που αλλού μπορεί να προέρχονται;

Βασικά εγώ θέλω να μειώσω πάρα πολύ την θερμοκρασία γιατί χτυπάει 100αρια:-(

arctic mx4 οικονομική και καλή(απλώνεται εύκολα).. εγώ χρησιμοποιώ ακόμη την mx2

Μετά πάς σε arctic silver 5 που είναι ακριβούτσικη και κάνει πάνω κάτω την ίδια δουλειά ..

Της Noctua είναι καλή ; γιατι αν θυμάμαι έχω ενα σωληνάριο που ήρθε μαζί με την ψύκτρα της Noctua..

επίσης έχω και της ζάλμαν ενα μπουκαλάκι με πινέλο ..απλώνεται εξαιρετικά..

Δηλαδή εγώ που πήρα μια από τ πλαίσιο μιας χρήσης δύο ευρώ να μην την βάλω ;

μια χαρά θα κάνει.. για τι χρήση την θέλεις; θα κάνεις Overclocking?

Γινε ποιο συγκεκριμενος.Δεν υπαρχει μονο μια stock ψυχτρα.Ο καθε επεξεργαστης εχει την δικια του!

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...