smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Λοιπόν καταρχάς καλησπέρα Θα ήθελα να μου δώσετε μερικές λύσεις στο θέμα του επεξεργαστή μου . Καεί υπερβολικά πολύ γύρω στο 95 βαθμούς. Και θα ήθελα να αντικαταστήσω την. Stock ψύκτρά με πια αποδοτική και αθόρυβη παρακαλώ βοήθεια . Ο επεξεργαστής είναι socket 1156. Και είναι i3 3.04ghz. Μπορείτε δα με βοηθήσετε; Ευχαριστώ πολύ για την ώρα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα... http://www.skroutz.gr/s/417171/Thermalright-TRUE-Spirit-120.html http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?keyphrase=hyper+212+evo λογικα θα κανουν και στο κουτι σου που δεν μας εχεις αναφερει πιο ειναι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ναι αλλά τα επίπεδα θορύβου δεν είναι αρκετά. Υψηλά; Εσύ ποια θα έπαιρνες αν είχες το ίδιο πρόβλημα και ήθελες να είναι αθόρυβος και να κατεβάσει τα ποσοστά θερμοκρασίας κατά 30της εκατό τουλάχιστον; Βοήθησε με Και το κουτί είναι καινούργιο bitfenix raider gδεν ξέρω εγώ βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 κοιτα να δεις.. το θεμα θερμοκρασια συγκριτικα με τον θορυβο εχει και το αναλογο κοστος.. αυτες οι ψυκτρες σε σχεση με την μαμα που εχεις τωρα θα ειναι μερα με την νυχτα..αυτο ειναι γεγονος.. απο θεμα θορυβου επισης το ιδιο... εννοειται οτι αν τις βαλεις και τις δυο πανω συγκριτικα με αυτην που εχεις τωρα θα ειναι σαν να μην δουλευει.. απο κει και περα να ανεβεις χρηματικα κιαλο σε ψυκτρα εγω θα ελεγα οχι να δωσεις λεφτα για ισως πιο ησυχους ανεμιστηρες ναι.. και εκει παλι εχει να κανει το οικονομικο.. προτεινω λοιπον για αποτελεσματικο και χωρις θορυβο τον http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2199/ η http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/819/Arctic-Cooling-Arctic-F12-PWM-System-Fan-120mm αν θες ακομα πιο ησυχο ανεβαινει πολυ σε λεφτα που για μενα δεν αξιζει... εγω στην θεση σου θα εκανα το εξης... θα αγοραζα μια εκ των δυο θα την εβαζα επανω και αν την εβρισκα θορυβωδης τοτε θα εβαζα εναν εκ των δυο ανεμιστηρων που σου προτεινα... αν θες παλι να εισαι σιγουρος κανε την παραγγελια cooler + aftermarket fan μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Γίνεται να βάλω και τα δύο; Εγώ λέω να πάρω 212 evo. Εσύ τι λες, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mork Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δες την Arctic Freezer 13 pro στα μισά από αυτά που διαθέτεις...Αν θέλεις να πας σε πιο ακριβές λύσεις δες κάποια ψύκτρα από Noctua. Έχω την πρώτη στο pc μου και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι εδώ και ένα χρόνο που την έχω, δουλεύω αθόρυβα και απροβλημάτιστα. Η Noctua είναι ακόμα πιο top. Κάπου είχα και μετρήσεις αυτών των δύο όσον αφορά θόρυβο και θερμοκρασία. Ήταν οι δύο επιλογές μου για το κουτί που έφτιαξα για το studio μου. Και γενικώς είναι μέσα στις επιλογές πολλών audio engineers, οι οποίοι όπως καταλαβαίνεις ζητούν όσο το δυνατό περισσότερη ησυχία και ταυτόχρονα να μην ψήνεται ο επεξεργαστής όσο τρέχουν μεγάλα projects. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ι πρώτη ψύκτρά που μου είπες κάνει γύρω στα 30; Μπορείς να μου πεις πόσα db και rpm? Συγγνώμη αν θες το κάνεις είμαι από κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mork Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Κατ' αρχήν ζητώ συγγνώμη...Δεν εννοούσα την pro, αλλά την arctic freezer 13. Ο ανεμιστήρας είναι από 600 μέχρι 2000 στροφές, η ψύκτρα με cooling capacity 200W και noise level 0,5 sone(δηλαδή στάθμη αρκετά εως πολύ χαμηλή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Κατ' αρχήν ζητώ συγγνώμη...Δεν εννοούσα την pro, αλλά την arctic freezer 13. Ο ανεμιστήρας είναι από 600 μέχρι 2000 στροφές, η ψύκτρα με cooling capacity 200W και noise level 0,5 sone(δηλαδή στάθμη αρκετά εως πολύ χαμηλή). οι αλλες 2 ειναι καλυτερες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ποια από όλες που μου είπατε τελικά έχει το λιγότερο θόρυβο και περισσότερες στροφές με μπέρδεψατέ ρε παιδιά Ι nocua. Για τι ποσό μιλάμε και τι db . Rpm? Συγγνώμη παιδιά που σας κούρασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mork Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Arctic Freezer 13 έχει από 600 μέχρι 2000 στροφές(ο ανεμιστήρας) και max noise level<30dbA Cooler Master Hyper 212 Evo έχει 600 – 2,000 RPM ± 10% και max noise level 36dbA Thermalright True 120 έχει 700 - 1500 RPM και noise level 17 - 28.5dBA Αυτά σύμφωνα με τα sites των εταιριών. Εγώ επιμένω στην επιλογή μου, καθώς πέρα από τις μετρήσεις μπορώ να επιβεβαιώσω με την μέχρι τώρα θετική εμπειρία μου. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Υπάρξει θεσμό αγωγιμη πάστας καλή απόδοσης και κακιάς; Επειδή χρειάζομαι μια καλή μπορείτε να μου προτείνεται μια; Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Υπάρξει θεσμό αγωγιμη πάστας καλή απόδοσης και κακιάς; Επειδή χρειάζομαι μια καλή μπορείτε να μου προτείνεται μια; Ευχαριστώ πολύ arctic silver MX4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μήπως ξέρεις η stock ψύκτρες της Intel t db kai ta rpm ? Φίλε στην ψύκτρά που εσύ μου προτείνεις δεν μου είπες ποσό κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αυτή ποσό παίζει να κάνει και από που μπορεί να πάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα