Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

προσφατα εγκατεστησα το καινουργιο μου συστημα μεσα στο παλιο μου κουτι και εχω παρατηρησεις ενα προβλημα. Ενω οι μπροστινες θυρες usb δουλευουν ρολοϊ οι 2 θυρες ακουστικα και μικροφωνο δεν λειτουργουν. Οταν συνδεω ακουστικα δεν γινεται τιποτα ενω στην πισω θυρα τα ακουστικα δουλευουν μια χαρα. Το συστημα ειναι της υπογραφης μου. Καμια ιδεα κανεις?

Ευχαριστω εκ των προτερων και καλο Πασχα :)

Δημοσ.

Υπάρχει ένα καλώδιο που φεύγει απ τα μπροστινές θύρες για ακουστικά και μικρόφωνο που θα πρέπει να το συνδέσεις στη μητρική (δες στο manual το πού ακριβώς), εφόσον χρησιμοποιείς την on-board κάρτα ήχου. Το χεις κάνει; Πολλές φορές είναι 2 καλώδια, ένα για HD κι ένα για AC '97 (ή κάπως έτσι). Αναλόγως τι έχεις επιλέξει στο BIOS, το συνδέεις στο αντίστοιχο βύσμα της μητρικής.

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις συνδέσει σωστά τα μικρά pin out που είναι για τον ήχο του μπροστά πάνελ στη μητρική (είναι σαν αυτά που είναι για το power sw,reset sw etc).

Κάτι σαν αυτό -> http://ask.creative.com/wwimages/audio_int/xfi/xfi_extremeaudio_frontpanel2a.jpg

Edit:με πρόλαβε ο antonl :)

Δημοσ.

Το εχω συνδεσει και ειναι 1 μονο που λεει audio και ερχεται απο τα μπροστινα.. Μολις πριν 5 λεπτα ανοιξα το κουτι να το τσεκαρω αν ειναι σωστα και ειδα και το manual.. Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στο bios γιατι και που συνδεω ακουστικα δεν αλλαζει η προτεραιοτητα, συνεχιζει και παιζει απο τα ηχεια.. :wacko:

Δημοσ.

Τι εννοείς είναι 1 μόνο?Θα πρέπει να είναι σαν αυτά του λινκ που πόσταρα πριν.Δεν χρειάζεται κάποια εξτρά ρύθμιση απ'το bios.

Δημοσ.

Μπες στο bios βρες τις ρυθμίσεις για τον ήχο... καπου θα λέει hdaudio και γυρνα το σε ac3. 

Απο εκει και πέρα παλι δεν είναι σιγουρο αν θα το γυρνάει αυτοματα τον ηχο στις μπροστά τις θύρες... αυτό εξαρτάται απο την καρτα ήχου και μερικες φορες και απο τις μπροστινες θύρες.

Το πιο πιθανο είναι να παιζουν ακουστικα και ηχεια παράλληλα!

Δημοσ.

Βρηκα και αυτην την ρυθμιση. Ηταν το front panel audio γυρισμενο στο HD και το γυρισα στο Ac3 αλλα παλι καμια αποκριση.. :( Τι να πω...

Δημοσ.

Δεν παίζουν καθόλου τα ακουστικα?

Αν δεν σου κανει κόπο βάλε μας μια φοτο απο το σημείο που σύνδεσες το βύσμα μεσα στον υπολογιστή!

Δημοσ.

Σωστά φαινεται να το έχεις τοποθετημένο ... αλλα το βυσμα ποθ ερχεται αο το κουτι σαν να έχει λιγοτερα καλωδια αποτι πρέπει... Λογικα είναι ac3 και όχι hd audio και απο την στιγμή που το γύρισες απο το bios θα επρεπε να δουλέυει.

Απο εκει και περα μονο σε ασυμβατότητα λόγο παλαιότητας του κουτιού μπορώ να το ρίξω! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...