panoutsi Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 καλησπερα παιδια εχω το παραπανω λαπτοπ...πως μπαινει σε bios?γιατι δεν μου βγαζει στην αρχη να πατησω delete η καποιο αλλο κουμπι....
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 καλησπερα παιδια εχω το παραπανω λαπτοπ...πως μπαινει σε bios?γιατι δεν μου βγαζει στην αρχη να πατησω delete η καποιο αλλο κουμπι.... Για πάτα με το F2
panoutsi Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Για πάτα με το F2 ευχαριστω φιλε...να σε ρωτησω και κατι αλλο...στο boot menu αυτο τι ειναι??IDEO:WDC WD5000BPVT-22HXZT1-(PM
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 ευχαριστω φιλε...να σε ρωτησω και κατι αλλο...στο boot menu αυτο τι ειναι??IDEO:WDC WD5000BPVT-22HXZT1-(PM ο σκληρός σου δίσκος είναι.
panoutsi Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 ο σκληρός σου δίσκος είναι. οκ φιλε ευχαριστω...εχεις δουλεψει φιλε το driver genuw ?θα μου βρει drivers σε αυτο το λαπτοπ?
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 θα σου βρεί αυτόματα το windows Update. μετά θα πας **διαχείριση συσκευών και αν δέν δείς κάποιο θαυμαστικό στις συσκεύες σου, είσαι εντάξει. μόνο με την κάρτα γραφικών μην θέλεις τον ποιό καινούριο,θα το πάς χειροκίνητα.
panoutsi Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 μόνο με την κάρτα γραφικών μην θέλεις τον ποιό καινούριο,θα το πάς χειροκίνητα. δηλάδη? το driver genius να μην το δουλεψω καθολου?
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 το driver genius να μην το δουλεψω καθολου? αν κατεβάσεις το driver genius ισως δεν σου βρεί τους ποιό πρόσφατους driver για την κάρτα σου. και θα χρειαστείς ίσως να τους κάνεις χειροκίνητα. για αυτό σου είπα,θα τους δεί αυτόματα τα windows Update και θα τους κάνει εγκατάσταση. σε ποιό σπάνιες περιπτώσεις το χρησιμοποιώ το driver genius
panoutsi Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 αν κατεβάσεις το driver genius ισως δεν σου βρεί τους ποιό πρόσφατους driver για την κάρτα σου. και θα χρειαστείς ίσως να τους κάνεις χειροκίνητα. για αυτό σου είπα,θα τους δεί αυτόματα τα windows Update και θα τους κάνει εγκατάσταση. σε ποιό σπάνιες περιπτώσεις το χρησιμοποιώ το driver genius χειροκινητα εννοεις να τους κατεβασεις και να τους κανεις install?
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 χειροκινητα εννοεις να τους κατεβασεις και να τους κανεις install? μόνο για την κάρτα εννοώ,για τους ποιό τελευταίους driver.
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Οκ φίλε σε ευχαριστώ πολύ... τπτ φιλε.να εισαι καλα!εδω ειμαστε
coolerman Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Υψηλές θερμοκρασίες στον western digital. κοιταξέ το καλύτερα με το "θέμα" που έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα