CrackMetal (century) Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Ρε παιδιά πού πήγαν τα ελληνικά στο nero6?? Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είναι το nero image drive? Έχω κάποια cd-r samsung 48x, αλλά όταν πάω να τα γράψω με το nero με αφήνει μέχρι τα 32x. Δεν ξέρω τι φταίει, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?? Ευχαριστώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Ρε παιδιά πού πήγαν τα ελληνικά στο nero6?? [...'] Τα ελληνικά ήταν πάντα add-on στο Nero. Ρίξε μια ματιά εδώ για τα language packs και... υπομονή. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είναι το nero image drive?[...] Είναι ένα virtual (εικονικό) drive που εγκαθίσταται στον υπολογιστή. Στο My Computer προστίθεται άλλο ένα εικονίδιο για έξτρα CD-ROM. Εκεί μπορεί να γίνει mount (να 'φορτωθεί') ένα CD image file (αρχεία με κατάληξη .ISO ή .NRG) σαν να υπήρχε κανονικά φορτωμένο ένα CD. Αυτό βολεύει πχ όταν εγκατασταθεί κάποιο παιχνίδι και χρειάζεται να βρίσκεται το CD του παιχνιδιού μονίμως στο CD-ROM. Με κάποια εφαρμογή όπως το WinISO μπορεί να δημιουργηθεί image file του CD και να φορτωθεί σε αυτό το εικονικό drive έτσι ώστε να είναι μονίμως μέσα και να ελευθερώνεται και το κανονικό CD-ROM.
CrackMetal (century) Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Παράξενο, διότι το NeroStartSmart είναι στα ελληνικά. Πίστεψα ότι θα είναι στα ελληνικά και το Burning Rom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.