Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα laptop sony το οποιο οπως φαινεται και στην επισυναπτωμενη φωτογραφια εχει παρουσιασει ενα προβλημα στο καλυμμα γυρω απο το touchpad.

Επειδη αυτο που σκεφτομαι ειναι η χρηση κολας και για να μην κανω καμια βλακεια αν υπαρχει ενδεδειγμενος τροπος επιδιορθωσης θα ηθελα τη γνωμη σας.

Ευχαριστω

post-158343-0-07645900-1367437123_thumb.png

[ATTACH]283397[/ATTACH]

Δημοσ.

Δεν το εχω ξαναδει ποτέ κατι τετοιο μα τον Τουτάτη...σαν να εχει διασταλει το κομματι αυτο απο την θερμοκρασια.

Αν το απλωσεις/πιεσεις προς δεξια ή αριστερα, παει? Καλυτερα νομιζω αν ειναι να κολληθει προς τα εκει.

Δημοσ.

Και τη χωνω σ εκεινο το σημειο ε; θα το δοκιμασω.

Απ οτι μπορω να δω παντως εργοστασιακα κατι σαν κολα εχει.

Δημοσ.

ναί.η εργοστασιακή είναι σαν "σελοτέιπ" πολύ λεπτή,θα έχει μαζέψει σκόνες και λοιπά και δεν κολλάει.

βάλε οτι ταινία διπλής όψης θα κολλήσει.

μην αγοράσεις πολύ ισχυρής συγκόλλησης

γιατί μετά θα σπάσεις κανένα πλαστικό σίγουρα αν χρειαστεί να το "λύσει" κάποιος.

Δημοσ.

Μάγκες έχω ένα acer και πλέον κάθε τόσο πέρα ότι μπορεί να κολλήσει οπότε επανεκίνηση από το κουμπί αλλά αν δεν εχω σώσει τα αρχεία που δουλεύω καταλαβαίνετε...είναι κ Μ.Εβδομάδα...!

Το τελευταίο που κάνει ...είναι να βλέπω μια ταινία για παραδειγμα και να τρεμοπαίζει η οθόνη... αν το πάω για φτιάξιμο μαλλον θα μου πουν βαψτο μπλε και πέτα το στη θαλασσα...και δύσκολοι καιροι ...

Δημοσ.

Εφόσον έχει υπολείματα κόλλας, με αναθέρμανση μπορεί να ξανακολλήσει χωρίς πρόσ8ετη διπλής όψεως.

Δοκίμασε με ένα πιστολάκι θερμού αέρα προσεκτικά κι από μακρυά και όχι για πολύ ώρα για να μή λιώσεις τίποτα άλλο μαζί με την κόλλα και μετά τρέχουμε για άλλα.

Δεύτερη λύση είναι με καμία UHU αλλά όχι βενζινόκολλα ή στιγμής (απλή κόλλα μόνο) για να μπορεί να αφαιρεθεί ανά πάσα στιγμή.

Αν και όπως το βλέπω είναι επιφάνεια/επίστρωση πάνω στο palmrest, οπότε και μόνιμα κολλημένο να ήταν δε θα είχες θέμα, αλλά SONY είναι αυτή και κάνει καγκουριές γενικά, οπότε ας μή το ρισκάρουμε με υποθέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...