mikegad Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 έχει να πέσει πολύ τροφοδοτικό στις αγγελίες τους επόμενους μήνες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μήπως και η τεχνολογία των τροφοδοτικών έμεινε πολύ πίσω? μήπως δεν έχεις ιδέα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εγώ που θα βάλω AMD χέστηκα για το τροφοδοτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εγώ που θα βάλω AMD χέστηκα για το τροφοδοτικό και εμείς χεστήκ@με τι θα του βάλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Γενικως παιζει πολυ χεσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ρε αντε χεσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Παίδες λεφτά υπάρχουν. Επομένως, για να μας διευκολύνουν το κάνουν προκειμένου να πετάξουμε τα λεφτά μας και σε τροφοδοτικό για να αποκτήσουμε αυτή την νέα γενιά επεξεργαστών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 αν αυτό το feature απενεργοποιείται απο το bios no problem,και να βάλουν και στο bios default disabled και αν θέλει ο κατασκευαστής πχ HP,sony το βάζει η ο ψαγμένος χρήστης. επίσης για τον νόμο του ΩHm εντάξει έχετε ένα δίκιο αλλά κοτσάμ επιστήμονες στις εταιρίες και κάνουν λάθος? απλά είναι τέτοια η λειτουργία του συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δεν νομίζω πως είναι τόσο απλό.Δεν θα τρέχαν εταιρίες να βγάλουν λίστες υποστήριξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα