panos0100 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 παιδια καλησπερα καηκε το προηγουμε που ειχα, και μου το αλλαξανε με αυτο, αλλα το συγκεκριμενο δεν γυρναει ο ανεμιστηρας,. οταν το ανοιγω κανει 3 στροφες και σταματαει, απο το πλαισιο με ειπανε οτι ειναι inverter και οταν ζεσταθουνε τοτε γυρνανε εγω στρεσαρα λιγο το μηχανημα γυρναει κανει λιγες στροφες και σταταματαει παλι, στα παιχνιδια δεν γυριζει, το εχω 2 μερες μονο ειναι προβλημμα; να το παω πισω; αν το αφησω για σημερα να παιξω πειραζει να λειγουργει το τροφοδοτικο χωρις ανεμιστηρα;
qsis Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 νομιζω οτι αυτο ειναι οντως φυσιολογικο για καποια corsair δοκιμασε να του πιεις το αιμα με κανα ooct
panos0100 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 ναι v2 αλλα δεν μου φενεται φυσιολογικο ακομα και ετσι να ειναι ποτε θα γυρισει; επισης εκανα τεστ occt και prime 95 ο ανεμιστηρας θα γυρισει μετα απο μιση ωρα, και οι στροφες που κανει ειναι αδυναμες και κραταει 30 δευτερολεπτα μετα σταματαει παλι, μετα ξαναρχιζει αλλα σταματαει
Millennium Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Υποστηρίζει fanless operation με συγκεκριμένα load/temps.Είναι φυσιολογικό. 1
panos0100 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Υποστηρίζει fanless operation με συγκεκριμένα load/temps.Είναι φυσιολογικό. ναι ενταξει δεν διαφωνο αλλα πρεπει να γυριζει συνεχεια μετα απο μια θερμοκρασια, αυτο γυρναει λιγο και σταματαει, το εχω 3 ωρες το μηχανημα ανοιχτο, και απο κατω ζεματαει το τροφοδοτικο ειναι φυσιολογικο; ποτε θα γυρισει ο ανεμιστηρας οταν καει
Grey Warden Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ο ανεμιστήρας γυρνάει μόνο μετά από μια ορισμένη θερμοκρασία και για όσο χρειάζεται. Κι εμένα δεν γυρνάει σε παιχνίδια αλλά μόλις το στρέσαρα λίγο με prime95 και furmark ο ανεμιστήρας γυρνάει κανονικά. Το τροφοδοτικό είναι πάνω και δεν το έχω νιώσει ζεστό. Χλιαρό θα έλεγα μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού. Προσωπικά βρίσκω πολύ καλή λύση το fanless operation, αθόρυβο και σούπερ.
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Με το σύστημα που έχεις panos1000 δεν προκειται να γυρίσει ποτέ ο αναμηστηρας.... Ισως μονο μεσα στο κατακαλοκαιρο που θα βράζει ο τοπος στους 50βαθμους.
rfc Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ναι αλλα λεει οτι το στρεσαρε αρκετα και γυρναγε λιγο.... και για πολυ λιγο. Μηπως οντως δε δουλευει σωστα το inverter του? Βεβαια ειναι και λιγο δυσκολο να καταλαβεις απο εδω αν δε το δεις.
panos0100 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 παιδια εγω το ξαναπηρα το τροφοδοτικο πισω, με ειπε αυτος οτι γυρναει οταν ζεσταθει, οτι μου λετε και εσεις, με ειπε θα σου το αλλαξω αν ειναι με το ειδιο, αλλα και το αλλο λεει το ειδιο θα ειναι, εγω του απαντησα με ενδιαφερει η ασφαλεια του υπολογιστη, και μετα του σπιτιου μου, και λεει αυτος δεν θα εχεις κανενα προβλημμα, επισης οταν το στρεσσαρα, με occt γυρναει λιγο για κανενα 30 δευτερα και σταματαει, στα 20 λεπτα που το αφησα, τωρα και εσεις λετε δεν ειναι φυσιολογικο, δεν ξερω πραγματικα οποιον τεχνικο και να ρωτησα οι μισοι μου λενε εχει προβλημμα και οι αλλοι μισοι λενε οτι δεν εχει τιποτα και οτι ειναι φυσιολογικο, τι να κανω αν ξερεται καποιο προγραμμα για θερμοκρασια τροφοδοτικου πειτε μου, αλλα και παλι δεν θα χρισιμεψει γιατι η μητρικη δεν εχει σενσορα για τροφοδοτικο, εγω τωρα το εβαλα μεσα δεν βλεπω τιποτα αν γυρναει ο ανεμιστηρας ή οχι, επισης εστειλα και ενα μυνημα στην ειδια την corsair και τους ειπα αυτο το προβλημμα, περιμενω την απαντηση και απο εκει περα
Grey Warden Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Έχω την τύχη να έχω window side panel με αποτέλεσμα να βλέπω αν γυρνάει το τροφοδοτικό. Όπως είχα γράψει όμως το ανεμιστηράκι γυρνάει μόνο όταν στρεσάρω λίγο το pc σε furmark και prime95. Διαφορετικά δεν γυρνάει αφού η θερμοκρασία του είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Ακόμα και μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού είναι χλιαρό το pc και όλα λειτουργούν ομαλά. Δες τι θα σου πουν και από την Corsair, το πιθανότερο είναι οτι δεν είναι χαλασμένο. Η αλήθεια είναι οτι το fanless operation μπερδεύει τους χρήστες και το διαδίκτυο είναι γεμάτο με τέτοιες αναφορές αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Κι εγώ αν και γνώριζα οτι δουλεύει με τέτοιο τρόπο, ήθελα να επιβεβαιώσω οτι ο ανεμιστήρας λειτουργεί κανονικά και δοκίμασα αυτό που γράφω παραπάνω.
panos0100 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 παιδια το τροφοδοτικο το δοκιμασα μαζει με prime 95 και occt μαζει και το αποτελεσμα μετα απο 2 ωρες κοντα ητανε να γυρναει ο ανεμιστηρας για 20 δευτερολεπτα και να σταματα οταν το πιανω ειναι λιγο ζεστο σε βαθμο οχι τοσο που να πει καποιος οτι ζεματαει αλλα δεν ειναι και χλυαρο ειναι αρκετα ζεστο, επισης οταν κλεινω τον υπολογιστη κραταει καπου στα 0,795 m volt ταση την οποια την βλεπω με το πολυμετρο, εχω πατησει ποσες φορες το boot on και δεν κατεβαινει, με το παλιο μιδενιζονταν η ταση
panos0100 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια καλησπερα σας εχω αυτο το τροφοδοτικο τελικα το αλλαξα μετα απο λιγες μερες που λεγαμε για τον ανεμιστηρα τελικα ετσι ηταν η λειτουργια του, τωρα ομως ακουω εναν θορυβο απο μεσα σαν να τριζει καποιος πυκνωτης ή οταν καποιο πηνιο, οι τασεις απο το bios της βλεπω να <<παιζουνε>> δηλαδη απο 12,164 να παει 12,144 και η 5,112 σε 5,088 δεν ειναι μεγαλη αποκλιση, αλλά αυτος ο ηχος τι ειναι; μου το εκανε απο την αρχη που το πηρα αλλά ειδα οτι τωρα κανει λιγο πιο δυνατα το πρωτο που ειχα ηταν καλο τελικα πηγα το καλο πισω και πηρα το χαλασμενο, αν το αφησω ετσι πειραζει; θα εχει καποιο προβλημα; γιατι εβαλα και καινουριο συστημα (μητρικη επεξεργαστης καρτα γραφικων) μη με τα καψει δεν νομιζω να υπαρξει κατι ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα