Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το λάπτοπ χρησιμοποιείται και από άλλον θα ήθελα να μπλοκάρω την σύνδεση σε κάποιες συγκεκριμένες σελίδες ίσως και προγράμματα.

Η πρώτη λύση που σκέφτηκα είναι μέσω του router ή από τα hosts των windows αλλά σε αυτή την περίπτωση κάθε φορά που θα έπαιρνα εγώ το λάπτοπ θα έπρεπε να τα απενεργοποιώ ώστε να μην μπλοκάρει και εμένα, και πάλι από την αρχή.

Μετά σκέφτηκα να βάλλω κωδικό στον λογαριασμό χρήστη και να αφήσω ελεύθερο έναν δεύτερο χρήστη που θα φτιάξω.Σε αυτή την περίπτωση τα hosts θα μπλοκάρουν σελίδες και στους δυο λογαριασμούς ή μόνο στον δεύτερο όπου και θα το κάνω;Γενικά τι κοινό θα έχει ο πρώτος λογαριασμός(adminstrator) με τον δεύτερο(typical user) από προγράμματα και ρυθμίσεις;

Μήπως υπάρχει κάτι πιο απλό που δεν έχω σκεφτεί;

Δημοσ.

http://www1.k9webprotection.com/

Για μενα ο,τι καλυτερο στο parental κυριως protection. Εχει ολων των ειδων ιστοσελιδες (νομιζω μπορεις να βαλεις και δικια σου για block) και οποτε καποιος μπαινει για παραδειγμε σε ιστοσελιδα με πορνογραφικο περιεχομενο σου ζηταει κωδικο και αμα τον βαλεις σε αφηνει να μπεις αλλιως δεν μπορεις :Ρ Πιστευω να σε καλυψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...