smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω format. Και να είναι τσάμπα . ΣΑΣ παρακαλώ βοήθεια
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 γινε πιο αναλυτικος. μιας και δεν λες λειτουργικο υποθετω windows και τα windows απο μονα τους μπορουν να διαμορφωσουν εναν σκληρο δισκο. πες που ακριβως ειναι το προβλημα σου.
Peperone Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 δεξί κλικ στο Υπολογιστής> Διαχείριση >Διαχείριση υπολογιστή > Διαχείριση δίσκων > δεξί κλικ στο δίσκο > διαγραφή τόμου > Διαμόρφωση αν είναι ο δίσκος συστήματος δε σε αφήνει να τον διαμορφώσεις...
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 λοιπον εχς τα win7 αλλα στον δισκο εχω centos 6.3 γινεται να τα βγαλω?
bloodmaniac Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 θες να κανεις φορματ στον βασικο σου δισκο?εχεις και αλλους δισκους?πες ακριβως τι θελεις να κανεις για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε
Peperone Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 λοιπον εχς τα win7 αλλα στον δισκο εχω centos 6.3 γινεται να τα βγαλω? όλα γίνονται. που ακριβώς κολλάς πες.
smoke0man2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Έχω τον κανονικό σκληρό που εγκατεστημένα τα. Win 7. Και έχω άλλον έναν εσωτερικό δίσκο ο οποίος ποια παλιά δίψα βάλει τα centos 6.3. Και τώρα θέλω να σβήσω τα linux. Για να μείνει άδειος για ξε βάλω ταινίες . Τώρα καταλάβατε-
Peperone Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 ωραία την διαδικασία που είπα παραπάνω κάνε και είσαι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα