nikolakakis Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Καλησπερα παιδες, θελω την βοηθεια οσων ασχολουνται με τον ηχο..καταρχην να σας πω πως εχει η κατασταση. εχω συνδεσει στο λαπτοπ μου τα Ζ523 της λοτζιτεκ.μετα απο την θυρα aux των Z523 συνδεσα ενα παλιο ενισχυτη που ειχα και τελος πανω στον ενισχυτη συνδεσα 2 δορυφορους και ενα γουφερακι απο το home cinema που εχω μιας και δεν το χρησιμοποιω.. Το προβλημα μου ειναι το εξης.:το γουφερ δεν παραγει μπασο και ετσι δεν προσδιδει τιποτα στο τελικο αποτελεσμα..αν γνωριζει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ας μου εξηγησει..ευχαριστω πολυ.
vlahoskwn Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 γεια σου φιλε μου γραψε αναλυτικα τι εχεις πως τα εχεις συνδεσει και με τι ωστε να σε βοηθησω και γραψε το μοντελο του ενισχυτη
nikolakakis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 γεια σου φιλε μου γραψε αναλυτικα τι εχεις πως τα εχεις συνδεσει και με τι ωστε να σε βοηθησω και γραψε το μοντελο του ενισχυτη λαπτοπ <- logitech z523 (3.5mm jack) z523 <- NEC A330E (auxiliary input) nec <- 2 satellites και 1 sub αυτη ειναι η συνδεσμολογια που εχω κανει..αν ειναι κατι λαθος πεστο μου για να το αλλαξω μην χαλασω τιποτα..
vlahoskwn Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 μπορεις να βγαλεις φωτογραφιες απο πισω για να δω λιγο;
nikolakakis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 μπορεις να βγαλεις φωτογραφιες απο πισω για να δω λιγο; τα καλωδια των ηχειων τα εχω βγαλει σ αυτην του ενισχυτη.
vlahoskwn Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 ακου να δεις τι μπορεις να κανεις θα συνδεσεις παω στον nec τα 2 ηχεια οχι το sub και το λαπτοπ μετα δες αν εχει tape output αν εχει απο εχει θα συνδεσεις και τα logitech αλλα το sub που ειχες στον nec δεν μπορεις να το βαλεις
nikolakakis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 ακου να δεις τι μπορεις να κανεις θα συνδεσεις παω στον nec τα 2 ηχεια οχι το sub και το λαπτοπ μετα δες αν εχει tape output αν εχει απο εχει θα συνδεσεις και τα logitech αλλα το sub που ειχες στον nec δεν μπορεις να το βαλεις γιατι δεν μπορω να το βαλω?(σε καμια περιπτωση?)..και χτυπαγε ωραια οσο το ειχα στο home cinema.. οπως τα εχω τωρα μπορω να ακουω και απο τα δυο ταυτοχρονα ενω αν βαλω τα logitech πανω στον ενισχυτη λογικα θα μπορω να παιξω μονο ή απο το ενα ειτε απο το αλλο..διεψευσε με παντως αν κανω λαθος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα