Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα, όταν πάω να συνδέσω μια usb συσκευή στις θύρες της μητρικής κουνώντας τα καλώδια που είναι μόνιμα συνδεδεμένα, σβήνει το pc..έχω μόνιμα τον εξωτερικό σκληρό και το ethernet..επίσης ένα άλλο πρόβλημα άσχετο με αυτό μάλλον, μερικές φορές όταν ανοίγω το pc κάνει έναν θόρυβο οξύ, μεταλλικό θα έλεγα που σταματάει ύστερα απο 3-4 λεπτά..έχω ελέγξει θερμοκρασίες όταν το κάνει αυτό και δεν είδα καμμιά διαφορά..δεν μπορώ να καταλάβω απο που είναι ο ήχος..καμμιά ιδέα στα προβληματάκια μου αυτά;

Δημοσ.

i5 3500k, corsair 600w cx v2, kingston hyper x blue 2x2gb 1600mhz, 6850 sapphire 1gb, asus p8z68v -lx, seagate 500gb sata2. dvdrw, microsoft 3000 desctop αυτά.. 

Δημοσ.

Για το ότι σβήνει σιγουρέψου πως το καλώδιο τροφοδοσίας που πάει στο τροφοδοτικό είναι καλά σφηνομένο στο τροφοδοτικό. Μερικές φορές είναι λίγο ζόρικα για να μπουν καλά και μέσα μέσα. 

Δημοσ.

Αν σβήνει μόνο όταν βάζεις usb, ίσως να μην φταίει το καλώδιο τροφοδοσίας.

Αν κουνήσεις τα καλώδια ΧΩΡΙΣ όμως να βάλεις κάποια usb, σβήνει;

Δημοσ.

Για το ότι σβήνει σιγουρέψου πως το καλώδιο τροφοδοσίας που πάει στο τροφοδοτικό είναι καλά σφηνομένο στο τροφοδοτικό. Μερικές φορές είναι λίγο ζόρικα για να μπουν καλά και μέσα μέσα.

Αυτό ήταν τελικά..μπαίνει πολύ δύσκολα μέσα..το έβαζα και νόμιζα ότι τερμάτιζε αλλά είχε ακόμα..thanks..insomnia είσαι, άμεση λύση..

Δημοσ.

Ωραία! Να φανταστείς έχω ακούσει περίπτωση με το καλώδιο τροφοδοσίας να μου λέει μία κοπέλα: έλα να το δεις μη κάνει καμιά έκρηξη! ακούγετε τσαφ τσαφ σαν σπίθες και κλείνει το PC! :P

Για τον θόρυβο που λες με μπερδεύεις εκεί που λες μεταλλικό... Εννοείς κάτι σαν σφύριγμα κάτι

; Αν είναι κάτι τέτοιο όντως είναι δύσκολο να εντοπίσεις από που ακούγεται.
Δημοσ.

Όχι, δεν είναι έτσι ο ήχος..καμμία σχέση..μάλλον εγώ μπερδεύω την έννοια μεταλλικός..άκυρο στο μεταλλικός..σαν καραμούζα κάπως, σαν μοτοσακό, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, δεν μου έρχεται ακριβώς..

Δημοσ.

χμμ τότε δε ξέρω για τι μπορεί να λες. Ίσως κάποιος ανεμιστήρας; Έχεις ανοίξει το κουτί για να δεις μήπως τον εντοπίσεις; 

Δημοσ.

Το άνοιξα, χωρίς να πειράξω κάτι, προσπάθησα να καταλάβω απο που βγαίνει ο ήχος αλλά δεν βγάζω άκρη.Το παλιότερο σύστημα που είχα, το είχα κάνει φύλλο και φτερό αυτό ακόμα δεν το πείραξα.Είναι ψυχολογικό μάλλον, χαχα.Θα κοιτάξω μια μέρα ένα-ένα τα περιεχόμενα να δω απο που είναι.

Δημοσ.

αυτά που κάνουν θόρυβο είναι. τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών ή κανένας ανεμιστήρας ή δίσκος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...