maou28 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου πείτε αν οι θερμοκρασίες του υπολογιστή μου είναι φυσιολογικές στην εικονά που θα δείτε, και κάτι ακόμα, έβαλα ένα πρόγραμμα να δω την κατάσταση του δίσκου μου και μου έδειχνε 0% δηλαδή υγεία του δίσκου μου, ξέρετε μήπως κάποιος πρόγραμμα να το κάνω άλλο ένα τέστ;
WalkerSW Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Οι θερμοκρασίες σου έιναι καλές προς μέτριες αν και καλο θα ήταν να μας έδινες full load θερμοκρασίες. Για το σκληρό βαλε το hdsentinel και ριξε screenshot εδώ.
rafail1994 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Εάν στο δωμάτιο σου έχεις καμία 26-30 βαθμούς κελσίου τότε μια χαρά είσαι
tasep Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μια και το συζητάτε το θέμα, μπορείτε μια γνώμη και για ΄μένα;
rafail1994 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Και οι δίκες σου μια χαρά είναι . Ανεβάστε εάν θέλετε και μια φωτο με full stress
maou28 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ελπίζω αυτές οι εικόνες να σας βοηθήσουν έτσι ώστε να μου πείτε την γνώμη σας.
rafail1994 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Όντως ο δίσκος σου είναι στα τελευταία του ,κάνε backup όσο προλαβαίνεις. Εάν είναι μέσα στην εγγύηση στειλ τον για αλλαγή 1
maou28 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Απ'οτι έχω δει τελικά του καινούργιους δίσκους τους έχουν κάνει πολυ ελαττωματικούς, 2 χρόνια τον έχω αυτόν και χάλασε, ο πάλιος που είχα ακόμα ΖΕΙ και δουλεύει πολύ καλά, Ευχαριστώ πολύ πάντως παιδιά για την βοήθεια σας. Καλό Πάσχα να έχετε.
rfc Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εχω προσεξει οτι μονο οι καινουργιοι seagate παραδιδουν ευκολα πνευμα. Εχει προσεξει κανεις καποια αλλη μαρκα και οχι σα τυχαιο γεγονος, για να το εχουμε υποψη μας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα