Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα laptop dell inspiron n5110

εδω και καιρο σκεφτομαι να βαλω εναν ssd και ειμαι αναμεσα σε intel και samsung

INTEL 520 CHERRYVILLE 120GB

SAMSUNG 840 PRO SERIES 2,5'' SATA3 128GB

αυτους τους 2 εχω βαλει στο ματι

πειτε μου την γνωμη σας , αν και ειμαι ανοιχτος και σε αλλες επιλογες.

με χαλαει με τον samsung που εχει χαμηλη ταχυτητα εγγραφης.

για ολα αυτα με ενδιαφερει πρωτα η αξιοπιστια και εχω την εντυπωση πως και οι 2 τα πανε καλα σε αυτο το θεμα

ευχαριστω

Δημοσ.

χωρις να το κοιταξω πολυ. (πριν λιγο καιρο ηθελα και εγω να παρω ssd και το ειχα ψαξει) εγω θα ελεγα τον samsung

Δημοσ.

η 330 σειρα της ιντελ εχει μεγαλη διαφορα με την 520?

330=αστο καλυτερα

Samsung 840 pro=με 1000=ο ταχυτερος ssd παραγωγης

απορω τι σκεφτεσαι ακομα αν εχεις τα χρηματα για 840 pro...

Δημοσ.

το σκεφτομαι να πηγαινα προς ιντελ λογω ονοματος και της ταχυτητας εγγραφης που ειναι ανωτερη απο του σαμσουνγκ .

επειδη ομως δεν εχω ασχοληθει με το θεμα ζηταω την γνωμη σας

Δημοσ.

Σε τιποτα δεν ειναι καλυτερος ο 330 απο τον 840, στα περισσοτερα δε η διαφορα ειναι χαωδης, να μην πουμε και για την αναξιοπιστια των Sandforce. Το μεγαλο ονομα στους ssd πλεον ειναι η Samsung και οχι η Intel. Οταν δεν εχεις χρηματικο περιορισμο, ο 840 Προ ειναι μονοδρομος.

http://www.anandtech.com/bench/Product/590?vs=742

Δημοσ.

ο 330 απλα ειναι πιο φθηνος, για τον 520 κοιτουσα απο την αρχη απλα μετα επεσε το ματι μου στον 330.

οποτε ας πουμε intel 520 samsung 840 pro

κατι αλλο o samsung αν δεν ειναι προ και ειναι απλος ??

Δημοσ.

ο 330 απλα ειναι πιο φθηνος, για τον 520 κοιτουσα απο την αρχη απλα μετα επεσε το ματι μου στον 330.

οποτε ας πουμε intel 520 samsung 840 pro

κατι αλλο o samsung αν δεν ειναι προ και ειναι απλος ??

αν ειναι να παρεις τον απλο καλυτερα πηγαινε σε intel. αλλα εαν διαθετεις τα λεφτα παρε τον 840 pro

και αυτο οχι για τις ταχυτητες αλλα για την αντοχη. εαν ειναι σε 3 χρονια να παρεις αλλον καλος ειναι και ο απλος ;)

Δημοσ.

Εγω θα εβαζα στη σειρα 840 προ, 520, 840, 330. Αλλα αντι των Ιντελ θα κοιτουσα τους Plextor. Αν λογαριαζα τα χρηματα θα επαιρνα 840 απλο. 

Γενικως θα επαιρνα εναν απο τους 840 προ, Plextor Μ5P, 840 απλο, τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Hardware.Info tests lifespan of Samsung SSD 840 250GB TLC SSD

We’re a month into the endurance test now, and the two Samsung 840 SSDs have yet to report any problems. As you can see on the live stream Anvil has now written 409 TiB. The S.M.A.R.T. data indicates that the SSD have passed through 1700 complete cycles. That puts them 70 percent above the official lifespan of 1,000 p/e-cycles. They’re not far away from twice that!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...