pontikodaimonas Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 καλημερα.ενδιαφερομαι για την αγορα ενως smartphone ( θα ειναι και το πρωτο μου καθως ειμαι λιγο πισω και εχω ακομα το k800i...) και επειδη το να δωσω 200++ ευρω ειναι λιγο αδυνατο για εμενα...ενδιαφερομαι για καποιο γυρο στα 150 ευρο...το ματι μου εχει πεσει πανω στο Samsung Galaxy Fame το οποιο εχει κυκλοφορισει τους τελευτεους μηνες με την τιμη του στα 160-180 ευρω..θα ηθελα τις γνωμες σας σχετικα με το συγκεκριμενο..τοσο απο χρηστες του οσο και απο ατομα που δεν το εχουν αλλα ασχολουνται με τον τομεα αυτο...ευχαριστω εκ των προτερων(*ειμαι ανοικτος και σε προτασεις αλλων κινητων...εφοσον αποριφθει αυτο.)
Demon Lord Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Εγώ θα έλεγα πως και το sony xperia E είναι καλή επιλογή στα 170€
original911 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Εγω θα σου προτινα να κοιταξεις κατι σε galaxy s advance η galaxy ace 2 η κ το 1.
zorans Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Εγώ θα έλεγα πως και το sony xperia E είναι καλή επιλογή στα 170€ Συγνωμη αλλα διαφωνώ και ειδικα σε αυτα τα λεφτα που λες... Ασε που κυκλοφορει φθηνοτερα. Δες σκρουτζ εδω. Εγω θα σου προτινα να κοιταξεις κατι σε galaxy s advance η galaxy ace 2 η κ το 1. συμφωνω για galaxy s advance η galaxy ace 2, οχι για το galaxy ace 1. Αν δεν σε φοβιζει η εταιρεια, με καλα χαρακτηριστικα και με καλα reviews ειναι και αυτό.
Millennium Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Καλούτσικα χαρακτηριστικά το Υ300.Έχεις κατασταλάξει σε android? Θα συμφωνήσω για Galaxy S Advance αν εξαντλείς το budget.
original911 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εχω εγω Huawei και συγκεκριμενα το Ascend P1 στο οποιο εχει κανει φοβερη δουλεια!
pontikodaimonas Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 το xperia e δεν μου φαινεται και κατι το ιδιαιτερο και γενικα με αυτα που εχω ακουσει για τη sony...πρεπει να εχει μηνει λιγο ''πισω''...(αν κανω λαθος πειτε μου)...τωρα για Huawei δεν την ξερω την εταιρια και δεν θα ηθελα να το διακινδυνεψω...οσον αφορα το s advance και το ace 2...εχουν οντως αρκετα καλα χαρακτηρηστικα...αλλα ο προβλιματισμος μου σχετιζεται με την εκδοση του android που εχουν..και κατα ποσο θα μπορουν να δεχθουν μελλοντικες αναβαθμισεις...
zorans Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Λογικα οτι android κινητο και να πάρεις καποια στιγμή θα σταματήσει να δέχεται αναβαθμίσεις. Το θετικο με το s advance και το ace 2 είναι οτι τουλάχιστον τρέχουν η θα τρέξουν έκδοση 4.1. Δύσκολο το βλέπω να πάρουν μετα καποια νεώτερη. Αλλα γιαυτό μην σκας να 'ναι καλα τα παιδια στο XDA δίνουν πάντα λύσεις.... Πάντως βλέποντας οτι περνάς απο το k800i (το οποιο παρεπιπτοντως ηταν κινητάρα στην εποχή του) σε smartphone πιστεψε με για αρκετο καιρο δεν θα σε απασχολήσει το τι εκδοση android τρέχεις. Έχεις τοσα να ανακαλύψεις........ 1
pontikodaimonas Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 απο οτι καταλαβα οι καλυτερες επιλογες ειναι το s advance και το ace 2 ε? πιο θα προτινατε? ή μηπως υπαρχει και καποιο αλλο σε αυτη περιπου την τιμη ή και χαμηλοτερη (δλδ μεχρι 150ευρο) με σχετικα ιδιες δυνατοτητες?
Millennium Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 S Advance από αυτά...Δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Για τη sony που ανέφερες μια χαρά μοντέλα έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα