kebinB Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 έχει κανένας εμπειρίες και με ποιους συνεργάζονται Ελλάδα;αγόρασα κάτι από ebay (Γερμανία) και το στείλανε με αυτή.τους πήρα σήμερα τηλέφωνο αλλά η γκόμενα δεν έβγαζε πολλά άκρη από αγκλικά (μεταφορική σου λείε μετά) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καταλάβει τι την ρωτάω.τα φώτα σας.επίσης Μ.Παρασκευή παραδίδουν τα courier ή να μην ελπίζω?
Ronda Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Καλημέρα, είδα το ερώτημα σου και έχω και εγώ την ιδία απορία πηρά κάτι από ebay.de και το στέλνει έτσι τελικά . Ψάχνω να βρω ποιος είναι ο εκπρόσωπος εδω στην Ελλάδα και δεν την γνωρίζει κάνεις. Μήπως μπορείς να μου πεις πως ήρθε σε σένα τελικά η αποστολή σου ?Ευχαριστώ
itsgosu Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 ACS φίλε. Κάποια στιγμή στα σύνορα βουλγαρίας αν θυμάμαι καλά θα το αναλάβει η ACS.
Ronda Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 ok ευχαριστώ πολύ για την απάντηση λογικά θα το δώ στην παρακουλούθηση του δέματος.Ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα