Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους.

απέκτησα σήμερα ένα elitebook 8570w της HP. όταν επέστρεψα σπίτι και βρήκα χρόνο να το σετάρω και αφού ολοκλήρωσα την εγκατάσταση των windows διαπίστωσα οτι δεν αναγνωρίζει κανένα usb stick.

το περίεργο είναι οτι ενώ iphone και ipad τα αναγνωρίζει και δίνει ρεύμα απο τις θύρες usb, κανένα usb στικάκι δεν λειτουργεί. δοκίμασα στικάκια φορμαρισμένα τόσο σε fat32 όσο και ntfs αλλα χωρίς αποτέλεσμα. δεν έχω προλάβει ακόμα να μιλήσω με τεχνικό της HP επειδή το helpdesk λειτουργεί μέχρι τις 17:00 και εγώ επέστρεψα απο δουλειά και κατάφερα να ανοίξω το μηχάνημα κατα τις 20:00.

επίσης να πω οτι όλοι οι drivers φαίνεται αν έχουν εγκατασταθεί ΟΚ αφού στο device manager δεν δείχνει κάτι περίεργο.

να πώ οτι το μηχάνημα φοράει i7 3630qm 16gb ram και nvidia quadro κάρτα γραφικών, ενώ το λειτουργικό είναι windows 7 pro 64bit.

σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. τα δοκίμασα εχθές το βράδυ αυτά και το πρόβλημα παραμένει.

σήμερα το πρωί μίλησα με το support της hp. μου πρότιναν να κάνω αναβάθμιση στο bios και να εγκαταστήσω τους νεότερους drivers για το usb 3.0. αν δεν λειτουργήσουν, μου είπαν να κάνω επανεγκατάσταση του λειτουργικού και αν κ πάλι δεν παίξει πάμε για αντικατάσταση. περισσότερα αργότερα μέσα στην ημέρα που θα δοκιμάσω ότι μου είπαν.

Δημοσ.

1)κατέβασε εναν εναν τους οδηγούς απο το επίσημο Site Της HP 

2)Κάνε bios update .. με στικάκι μεσω bios και ΟΧΙ μέσα απο τα windows

3)Καθαρή εγκατάσταση WINDOWS και περνάς με την σειρά τους drivers που κατέβασες .

Δεν παραλείπεις κανένα.

Δημοσ.

δοκίμασα επανεγκατάσταση και το πρόβλημα παραμένει. κατόπιν νέας επικοινωνίας με το support, μου έδωσαν νούμερο DOA και ζήτησαν με αυτό να επικοινωνήσω με το κατάστημα που έγινε η αγορά. Αύριο αναμένω ένα καινούργιο, ίδιο μοντέλο προς αντικατάσταση του ελλατωματικού. μοναδικο πρόβλημα το οτι θα πρέπει να πάω κέντρο για την αντικατάσταση.

σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Δημοσ.

παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι το καινούργιο elitebook απο το mgmanager. όλα λειτουργούν τώρα όπως πρέπει.

άμεση και σωστή εξυπηρέτηση και απο την κατασκευάστρια εταιρία και απο το κατάστημα αγοράς!

Δημοσ.

παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι το καινούργιο elitebook απο το mgmanager. όλα λειτουργούν τώρα όπως πρέπει.

άμεση και σωστή εξυπηρέτηση και απο την κατασκευάστρια εταιρία και απο το κατάστημα αγοράς!

και όχι άδικα ένα απο τα καλύτερα καταστήματα τις αθήνας.

άψογη & επαγγελματίες ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...