Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια...εχω τα windows 8 και το λαπτοπ το πηρα πριν 3 εβδομαδες περιπου...και πηγα να κανω εγκατασταση ενα αντι βιρους και μου ελεγε προβλημα σημβατοτητας...σιμερα πηγα να κανω ενα αλλο προγραμμα εγκατασταση..και μου το ξανα εβγαλε..μηπως γνωριζει κανενας τι φταιει?

Δημοσ.

Για ποιο antivirus λες ? γιατι υπάρχουν ορισμένα προγράμματα που οντως δεν ειναι συμβατά με τα 8

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι εχεις κατεβάσει την καινούργια έκδοση ε ? φυσιολογικά δεν πρέπει να εχει θέμα ασυμβατότητας ειδικά για antivirus για παλιότερα προγράμματα το καταλαβαίνω

Δημοσ.

δεν εχει σημασια που εχεις το mcafee μεσα...και εκτος απο αυτο κανονικα αν θες να πας σε αλλο antivirus πρεπει πρωτα να βγαλεις τελειως το mcafee και μετα να βαλει αλλο...οπως ειπανε κανονικα δεν πρεπει να υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας...μηπως κατεβασες πιο παλια εκδοση?

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχει σημασια που εχεις το mcafee μεσα...και εκτος απο αυτο κανονικα αν θες να πας σε αλλο antivirus πρεπει πρωτα να βγαλεις τελειως το mcafee και μετα να βαλει αλλο...οπως ειπανε κανονικα δεν πρεπει να υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας...μηπως κατεβασες πιο παλια εκδοση?

οκ πες οτι το αντιβιρους ητανε παλια εκδοση...το folder lock 7 και αυτο ειναι παλια εκδοση??λες να επεσα σε παλαιοτερς εκδοσεις  εντελως τυχαια?Αμα μου το ξανα εμφανισει σε αλλο προγραμμα θα σας το γραψω

Δημοσ.

τα windows ειναι καθαρα? η καμια πειραγμενη περιεργη εκδοση?

τι να σου πω ρε φιλε τωρα..το λαπτοπ ηρθε καινουργιο απο αγγλια..με τα 8 να ειναι προεγκαταστημενα...τωρα για να μου βαλανε περιεργα δεν το κοβω!

Δημοσ.

οκ πες οτι το αντιβιρους ητανε παλια εκδοση...το folder lock 7 και αυτο ειναι παλια εκδοση??λες να επεσα σε παλαιοτερς εκδοσεις  εντελως τυχαια?Αμα μου το ξανα εμφανισει σε αλλο προγραμμα θα σας το γραψω

Υποθέτω δοκίμασες την 7.2;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...