Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Οπως λεει και ο τιτλος λογο απροσεξιας ή μιας ανωτερης κακιας δυναμης εκανα απεγκατασταση τα drivers τις μητρικης και οταν ανοιγω τον υπολογιστη δεν μπορω να χρησιμοποιησω το ποντικι-πληκτρολογιο που ειναι ασυρματα με usb.μπορω να χρησιμοποιησω το πληκτρολογιο μονο στο bios αλλα στην επιφανεια κανενα απο τα δυο και δεν μπορω να ξανα περασω τα drivers.Τωρα τι κανουμε????

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Βγάλτα και ξανα βάλε τα επάνω στην usb η άλλαξε usb , συνήθως αν δεν εχει drivers σου βάζουν τα windows απο μονα τους καποια generic για να λειτουργήσουν και μετα περνάς τα κανονικά drivers αν θέλεις, αλλιώς βαλε ενα αλλο mouse με καλώδιο και περνα τα drivers.

Συγνώμη ομως μιας και μιλάμε για dekstop ?? τι σημασία εχουν οι drivers της μητρικής με το πληκτρολόγιο και το mouse μηπως ενοείς οτι έβγαλες τα δικά τους drivers ?

Δημοσ.

<p>Βγάλτα και ξανα βάλε τα επάνω στην usb η άλλαξε usb , συνήθως αν δεν εχει drivers σου βάζουν τα windows απο μονα τους καποια generic για να λειτουργήσουν και μετα περνάς τα κανονικά drivers αν θέλεις, αλλιώς βαλε ενα αλλο mouse με καλώδιο και περνα τα drivers.</p>

<p> </p>

<p>Συγνώμη ομως μιας και μιλάμε για dekstop ?? τι σημασία εχουν οι drivers της μητρικής με το πληκτρολόγιο και το mouse μηπως ενοείς οτι έβγαλες τα δικά τους drivers ?</p>

Τα αλλαξα σε αλλη θυρα usb αλλα τπτ δεν μπορω να χρησιμοποιησω τπτ απο τα δυο.Αλλο ποντικι δυστυχως δεν εχω διαθεσιμο αυτη την στιγμη.λογικα αφου εκανα απεγκατασταση τα drivers της μητρικης αδυνατει να βρει τα usb που συνδεω απανω

Δημοσ.

.....ειναι ασυρματα με usb....

εγω νομιζα πως τα usb ειναι τυπος ενσυρματης μεταφορας δεδομενων. υπαρχει και ασυρματο usb ???

Δημοσ.

.....ειναι ασυρματα με usb....

εγω νομιζα πως τα usb ειναι τυπος ενσυρματης μεταφορας δεδομενων. υπαρχει και ασυρματο usb ???
Το ποντικι-πληκτρολογιο μ δεν εχουν καλωδιο.Λειτουργουν με ασυμαρτο usb που κομπωνει πανω στον υπολογιστη απο το οποιο περνουν σημαΑποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

αφου λες οτι κουμπωνει πανω στον υπολογιστη ! τα ασυρματα δεν εχουν καλωδιο για να κουμπωσουν 

ή μηπως εχουν ? συγνωμη αλλα δεν ειχα ποτε ασυρματη συσκευη για να πω την αληθεια αλλα μου δημηουργηθηκε απορια

Δημοσ.

<p>αφου λες οτι κουμπωνει πανω στον υπολογιστη ! τα ασυρματα δεν εχουν καλωδιο για να κουμπωσουν </p>

<p>ή μηπως εχουν ? συγνωμη αλλα δεν ειχα ποτε ασυρματη συσκευη για να πω την αληθεια αλλα μου δημηουργηθηκε απορια</p>

Αυτο το usb που βλεπεις κατω αριστερα στην φωτο ειναι αυτο με το οποιο επικοινωνει το ποντικι-πληκτρολογιο ωστε να δουλευει.Αυτο το βαζεις πανω στον υπολογιστη σε θυρα usb και εισαι ετοιμος.

post-238009-0-70858000-1367355669_thumb.png

[ATTACH]282932[/ATTACH]

Δημοσ.

<p>ααααα οκ τωρα καταλαβα</p>

Χαιρομαι που βοηθησα.

Δημοσ.

Αναμενω και αλλες γνωμες παιδια!<br><br>

Δημοσ.

ξαναπερνα setpoint με καποιο ενσυρματο (δανεισου ενα )

παραξενο παντως που δε ξαναβρισει μονο του οδηγους 

Δημοσ.

<p>ξαναπερνα setpoint με καποιο ενσυρματο (δανεισου ενα )</p>

<p> </p>

<p>παραξενο παντως που δε ξαναβρισει μονο του οδηγους </p>

Να μπει αλλο ενσυρματο usb ποντικι δεν ξερω αν θα εχει αποτελεσμα παρα μονο αν μπει στην πρασινη υποδοχη που εχει η μητρικη που εμπαιναν τα παλια ποντικια με τις μπιλιες.δυστυχως δεν εχω και συνδεση στο ιντερνετ μηπως και με βοηθουσε καπως.

Δημοσ.

δυστυχως δεν εχω και συνδεση στο ιντερνετ μηπως και με βοηθουσε καπως.

αυτο ισως ειναι το προβλημα σου, αλλιως θα εβρισκε καποιο generic driver αυτοματα 

προσπαθησε να τον εχεις στο ιντερνετ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...