Προς το περιεχόμενο

Ps3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφού δεν το τσίμπησες στα 149 φιλαράκι όταν το χε το media markt τώρα δύσκολα. Περίμενε όταν βγει το 4 που θα παίσει και άλλο το ps3

Δημοσ.

Για 4-5 μέρες όλα τα καταστήματα το είχανε 149 το 12αρι! Ειδικά εάν είχες και κάποιο σκληρό καβατζα (όπως εγω) το Τσιμπάς δίχως δεύτερη σκέψη!!

Τωρα αυτές οι προσφορές... Ειναι μέτριες μπροστά σε αυτή π πέρασε...! Το Πάσχα θα βγάλουν κι άλλες, αλλα σαν την ευκαιρία π πέρασε δύσκολα ξανα πριν την έλευση του ps4!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Άμα είναι πάρτε κατ ευθείαν το 4 αφού μόλις βγει στην αγορά θα είναι ποιο φθηνό απ ότι αν περάσει λίγος καιρός... Ή άμα θέλεις περιμένε όπως λένε και παπανω μέχρι να βγει το 4 και κάνε σύγκριση τότε να δεις άμα συμφέρει καλύτερα το 3 ή κατευθείαν να πας στο 4

Δημοσ.

Αξιοπρεπης τιμη λογω παιχνιδιων και μονο

Προσφορα δεν ειναι

Μια χαρα προσφορουλα πιστευω ειναι, δινει το 250gb ps3 μαζι με το "συλλεκτικο" ds3 του gowa μαζι με αλλο ενα κανονικο ds3 + 3 παιχνιδια (gowa,gran turismo academy + αλλα ενα που δεν θυμαμαι τωρα).

Δημοσ.

Αυτό που λέτε ορισμένοι, "άντε κατευθείαν στο 4" είναι άκυρο. Το 4 ξέρουμε ότι δε θα έχει backwards compatibility, οπότε αν κάποιος δεν είχε PS3 σε αυτή τη γενιά δεν μπορεί να παίξει τις αποκλειστικότητές του αν πάει κατευθείαν στο 4. Αν, δε, δεν είχε καμία κονσόλα ή gaming PC σε αυτή τη γενιά είναι ακόμα πιο άκυρο, γιατί δε θα μπορεί να παίξει αμέτρητα καλά παιχνίδια αυτής της γενιάς στο 4. 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον τελευταίο φίλο. Για να λέμε όμως την αλήθεια εάν θέλει κανένας κάτι καλό αυτής της γενιάς, εγώ τουλάχιστον προτιμάω το XBOX360 (εκτός και αν τρελαίνεστε για το blue-ray) και πιο φθηνό και πολλά αποκλειστικά του PlayStation έγιναν multi-platform.

Σε γενικές γραμμές, μην ξεχνάμε πως είναι παιχνίδια και μόνο παιχνίδια. Είτε εσένα σε βολεύει το Ps2 σου (όπως εμένα) είτε το XBOX720 είναι δικό σου θέμα. Μην τρελαίνεστε.

Δυστυχώς δεν θα μπορεί να έχει backwards compatibility to 4 όμως μήπως είναι και άλλο λόγο αυτό; Μήπως για να αγοράζονται μέσω PS Store ώστε να βγάλει exta χρήματα από το τίποτα η Sony (κυρίως στα μικρά παιδιά που δεν ξέρουν από Ebay και αγγελίες). Κάτι τέτοιο δεν έγινε και με το Ps3 και τόσο διαμάντια της προηγούμενης γενιάς για λόγους κόστους και ταχύτητας τα βγάζει σε remakes;

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλό το θέμα με το compatibility μεταξύ 3 και 4 για να το αποδώσουμε σε κάτι τέτοιο. 

Για την ιστορία, κι εγώ το 360 προτιμώ σε αυτή τη γενιά, αλλά, όπως είπες, γούστα είναι αυτά. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως αν κάποιον τον ενδιαφέρουν οι αποκλειστικότητες της Sony η συμβουλή "άσε το 3, πάρε με τη μία το 4" είναι άκυρη. Θα χάσει πάρα πολλά παιχνίδια. Με το NextBox μένει να δούμε τι θα ισχύει για να μπορούμε να εκφέρουμε άποψη σχετική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...