billstamaniac Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 καλησπερα εχω μια συνδεση και λογω αλλαγης κινητου με ενδιαφερει για micro sim παω λοιπον κλασσικα σε καταστημα γερμανο για να την αλλαξω μου λενε δεν τους αφηνε το συστημα να παω σε πΟΤΕ. Παω σε πΟΤΕ τα ιδια και να παρω στην frog . Παιρνω στο κεντρο τους στην αρχη μου λενε να περασω απο καταστημα τους εξηγω οτι περασα και οτι δεν μπορουσαν να εκδοσουν και μου λεει το θεικο ο εκπρσωπος . - Αν εχετε φρογκ (λες και ειχα παρει σε κανα κεντρο εξυπηρετησης αλλη εταιρειας ) δεν υποστηριζει micro sim τελικα ξερει κανεις τι ισχυει πριν του στειλω και το μειλ με τις ευχες μου .
spirosd2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.010866 αν και ειναι ακριβο καθαρίσεις μια για πάντα, αν δεν θες να δώσεις λεφτα εγω θα άνοιγμα ένα τοπικ σε ένα μήλο φόρουμ και θα ζητάγα αν έχει κανένας στην περιοχή μου κοντά να περάσω να μου την κόψει ένα λεπτό...
billstamaniac Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 βασικα εχω αλλη micro sim παιζει να την βαλω απο κατω και να κοψω με κανενα μαχαιρακι ?
spirosd2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 βασικα εχω αλλη micro sim παιζει να την βαλω απο κατω και να κοψω με κανενα μαχαιρακι ?δεν ειναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται έχεις κανένα φαλτσετακι γιατι με μαχαίρι θα δυσκολευτείς...
billstamaniac Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 δεν ειναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται έχεις κανένα φαλτσετακι γιατι με μαχαίρι θα δυσκολευτείς... μπα ειμαι φρονιμο παιδι δεν κυκλοφορω με φαλτσετες αν εχει καποιος μηχανηματακι ας στειλει ενα pm
valantis74 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 πηρα ενα htc 8s και εχει micro sim . πηγα στην wind εκει μπορεις να πας και για την frog και εβγαλε ο τυπος ενα μαραφετι εβαλε μεσα την sim και την εκοψε.απλα πουλαν και ανταπτορες. 3 ευρω τους εχουν να παρεις ενα γιατι αν θες να βαλεις την καρτα σε αλλο τηλ δεν θα μπορεις αν δεν ειναι micro sim.
Chrisigia Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Αυτά τα χασάπικα που κάνουν στα μαγαζιά εμένα με ψιλοτρομάζουν αλλά μπράβο στα παλικάρια της Wind που τα κατάφεραν μια χαρά και δουλεύει! 1
billstamaniac Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 αμα περιμενα απο την frog. Την εκοψα τελικα ολα καλα λειτουργει μια χαρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα