Προς το περιεχόμενο

tablet και αρχεία office κτλπ

Chaxt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην κοινότητα ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός tablet :http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/intenso-tablet-814-8/prod3880001pp/

θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει τα λεφτά του και εάν θα μπορώ να ανοίγω αρχεία από world/office/excel..Το tablet  το θέλω να έχω κάποια αρχεία από την σχολή μου, σερφάρισμα και κάποιες εικόνες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To αν αξίζει τα λεφτά του είναi εντελώς σχετικό.

Για το βασικό ερώτημά σου, υπάρχουν εφαρμογές Office (δωρεάν και όχι)  που ανοίγουν κανονικότατα και επεξεργάζονται αρχεία word, excel και powerpoint.  Η χρηστικότητά τους επίσης είναι σχετική, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι τη δουλειά τους την κάνουν.  Ενδεικτικά μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Kingsoft Office από δωρεάν, και στο Office Suite Pro με λεφτά. ΅Εννοείται ότι και τα δύο προσφέρουν επεξεργασία, απλές εφαρμπγές μόνο με δυνατότητα ανάγνωσης των αρχείων έχει άπειρες ακόμη. Τέλος, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημες σουίτες MS Office για Android και iOS, αλλά δεν ξέρω πότε τελικά θα κυκλοφορήσουν.

Υπάρχουν δωρεάν που κάνουν καλή δουλεια!Απλά να κοιτάξεις να έχει καλό touch (αίσθηση αφής) το tablet που θα πάρεις αλλιώς η επεξεργασία αρχείων office θα είναι κουραστική.

σημερα που το δοκιμασα εμεινα ευχαριστημενος απο την οθονη του και ειχε και το office suite pro  ηδη...Εσεις εχετε να προτεινετε καποιο αλλο σε αυτην την  τιμη??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...