SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αδερφε με 5850 review στα high δεν κανεις review.Μονο παιχνιδια χωρις απαιτησεις.Θελεις αναβαθμιση και κανα oc στον cpu Επεξ/σία 1 Μαΐου 2013 από SOCRATIS1000 2
GFrame Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Αδερφε με 5850 review στα high δεν κανεις review.Μονο παιχνιδια χωρις απαιτησεις.Θελεις αναβαθμιση και κανα oc στον cpu φίλε μου προσωπικά δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με τον HD5850, οκ ναι το ξέρω ότι θέλει μια αναβάθμιση ως τώρα όμως ότι game και αν έχω παίξει (εκτός από GTA IV) τα έχω παίξει very high. Τώρα για overclock και τέτοια δεν ξέρω δεν το έχω ψάξει και εκτός αυτού το φοβάμαι κάπως
Lam13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 καλη αρχη φιλαρακι...να κανεις κανενα review για παιχνιδια που ασχολειται ο κοσμος περισσοτερο να τραβηξεις views..καθε αρχη και δυσκολη..
GFrame Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 καλη αρχη φιλαρακι...να κανεις κανενα review για παιχνιδια που ασχολειται ο κοσμος περισσοτερο να τραβηξεις views..καθε αρχη και δυσκολη.. δεν έχω ιδέα με πιο να ξεκινήσω εσύ έχεις να προτείνεις κάτι?
Antwni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1JKjrZdR9UM Ο φίλος σου από που είναι? Γιατί λέει κάπως περίεργα το ''λι'' Υ.Γ.Από περιέργεια ρωτάω φυσικά...μην παρεξηγηθώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα