Hal9000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Η πιο δημοφιλής εφαρμογή στις περισσότερες mobile πλατφόρμες, αυτή του Facebook, δε μπορούμε να πούμε ότι είχε την πιο κατάλληλη εκπροσώπηση στα Windows Phone.Η Microsoft η οποία κατασκευάζει την εφαρμογή φαίνεται να θέλει να αλλάξει αυτή την πραγματικότητα παρουσιάζοντας σήμερα τη νέα έκδοση η οποία όμως θα διατεθεί αρχικά σε δοκιμαστικό στάδιο προκειμένου η εταιρεία να συγκεντρώσει και να λύσει τα προβλήματα πριν την τελική κυκλοφορία. Η έκδοση 5.0 της εφαρμογής του Facebook προορίζεται μόνο για συσκευές με Windows Phone 8 ενώ η Microsoft έχει προσθέσει αρκετά χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι χρήστες όπως υποστήριξη φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας, post sharing και το Facebook Timeline. Από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι ο ανασχεδιασμός της εφαρμογής στον οποίο μάλιστα βλέπουμε και κοινά στοιχεία στο περιβάλλον από εφαρμογές του Facebook στην πλατφόρμα του iPhone και Android όπως το Pull to Refresh αλλά και το κρυφό μενού μόλις σύρουμε προς το δάκτυλο μας προς τα δεξιά. Μέχρι την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης, θα είναι δυνατή η ταυτόχρονο εγκατάσταση της παλιάς με τη νέα έκδοση της εφαρμογής του Facebok την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο. Download: Facebook Beta (για Windows Phone 8) Site: Windows Phone Blog
lepaterious Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Καλα νεα λοιπον γιατι η εφαρμογη οντως δεν ηταν καλη σε inteface τωρα για να δουμε....
gino007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ερωτηση: Σε 7.8 μπορούμε να τν κατεβασουμε τν εφαρμογη?
Hal9000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ερωτηση: Σε 7.8 μπορούμε να τν κατεβασουμε τν εφαρμογη? Στην σελίδα της εφαρμογής αναφέρει ότι είναι συμβατή μόνο με Windows Phone 8
lepaterious Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ερωτηση: Σε 7.8 μπορούμε να τν κατεβασουμε τν εφαρμογη? Ειναι beta οποτε στο μελλον μπορει και να γινεται αλλιως ψηφησε στο suggection box
alex52 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Χαίρομαι που ακούω την δημιουργία και την εμπλουτίσει του windows phone store με εφαρμογές !! Αν και είμαι χρήστης iPhone ( όχι οπαδός ) σκέφτομαι σοβαρά να μεταπηδησω σε windows phone !! 1
BaaMBaaM Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 και αυτο ειναι η μεγαλη αδυναμια των windows phone. με αυτους τους ρυθμους αναπτυξης δεν προβλεπεται μελλον.
esykas Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Χαίρομαι που ακούω την δημιουργία και την εμπλουτίσει του windows phone store με εφαρμογές !! Αν και είμαι χρήστης iPhone ( όχι οπαδός ) σκέφτομαι σοβαρά να μεταπηδησω σε windows phone !! φίλε όποιος είναι οπαδός σε αυτά τα θέματα είναι θύμα πας όπου υπάρχουν πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια 10
Nick789 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 φίλε όποιος είναι οπαδός σε αυτά τα θέματα είναι θύμα πας όπου υπάρχουν πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια Ακριβώς αυτό. Γιατί να πορωθώ με μια εταιρία και να της ακουμπάω τα ωραία μου λεφτάκια (που βγήκαν με ιδρώτα) όταν ΔΕΝ μου προσφέρει αυτά που θέλω. Είναι ο ανταγωνισμός καλύτερος; Πάω εκεί. Ας κόψει το λαιμό της να γυρίσει κι εμένα (και τους άλλους πελάτες της) πίσω με πραγματικές καινοτομίες. Αλλιώς... le poule. 5
Grey Warden Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ακριβώς αυτό. Γιατί να πορωθώ με μια εταιρία και να της ακουμπάω τα ωραία μου λεφτάκια (που βγήκαν με ιδρώτα) όταν ΔΕΝ μου προσφέρει αυτά που θέλω. Είναι ο ανταγωνισμός καλύτερος; Πάω εκεί. Ας κόψει το λαιμό της να γυρίσει κι εμένα (και τους άλλους πελάτες της) πίσω με πραγματικές καινοτομίες. Αλλιώς... le poule. Με την διαφορά οτι ο ανταγωνισμός δεν είναι καλύτερος όσο αφορά την σύγκριση ios-windows phone.
blackkiller Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Με την διαφορά οτι ο ανταγωνισμός δεν είναι καλύτερος όσο αφορά την σύγκριση ios-windows phone. Μπορείς να τεκμηριώσεις την άποψη σου.....???
ant_dls46 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 ο μονος λογος που δεν θα παρω windows phone οσο και να μ αρεσουν εμφανισιακα και λειτουργικα ειναι επειδη δεν υπαρχεi το youtube σε application και εχει φτωχο market
privateer Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 ο μονος λογος που δεν θα παρω windows phone οσο και να μ αρεσουν εμφανισιακα και λειτουργικα ειναι επειδη δεν υπαρχεi το youtube σε application και εχει φτωχο market Και αυτά τι είναι? Πράγματι στο Market δεν υπάρχουν οι χιλιάδες fart apps των άλλων 2 app stores για να ανέβουν τα νούμερα. 2
lepaterious Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 ο μονος λογος που δεν θα παρω windows phone οσο και να μ αρεσουν εμφανισιακα και λειτουργικα ειναι επειδη δεν υπαρχεi το youtube σε application και εχει φτωχο market Κανεις λαθος ενα check εδω http://www.windowsphone.com/en-us/store/featured-apps θα σε φωτισει
1lj4z1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Και αυτά τι είναι? Πράγματι στο Market δεν υπάρχουν οι χιλιάδες fart apps των άλλων 2 app stores για να ανέβουν τα νούμερα. MetroTube τα σπάει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα