codact Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια! εχω εναν φιλο που θελει να παρει ενα ετοιμο custom pc αλλα δεν ξερει απο που να το παρει...με λιγα λογια θελει να τους παρει τηλ η να τους πει αυτος τι ακριβως να κανουν στο πισι και να του το στειλουν ετοιμο..εχετε κατα νου καποιον που να αναλαμβανει τετοιου ειδους προτζεκτ στην Ελλαδα η στην Ευρωπη? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2013 από codact
Red Devil Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 συμπληρωνε Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστήΓια αγορά υπολογιστήΑναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε :Χρήση υπολογιστή :Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Για αναβάθμιση υπολογιστήΑναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.
codact Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 υπαρχει περιπτωση να παρω καμια σοβαρη απαντηση?? :/ red devil δεν θελω να μου πεις να παρω πισι...να μου πεις που μπορω να βρω καποιον να κανει custom pc..
antonl Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 υπαρχει περιπτωση να παρω καμια σοβαρη απαντηση?? :/ red devil δεν θελω να μου πεις να παρω πισι...να μου πεις που μπορω να βρω καποιον να κανει custom pc.. Αυτή η δουλειά (θεωρητικά) γίνεται απ τους πωλητές στα (online ή φυσικά) καταστήματα πληροφορικής και μέσω των διαδικτυακών κοινοτήτων (καλή ώρα). Ρωτάς αν υπάρχει κάποιος που το επάγγελμά του να είναι δημιουργία custom υπολογιστών; Κάτι τέτοιο ίσως είχε νόημα αν ενδιαφέρεσαι για κάποια επιχείρηση που απαιτεί εξειδικευμένο ή βαρβάτο hardware αλλά και πάλι θα πρεπε να μιλήσεις με καμιά hp ξέρω γω.
Passionate Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Όταν λες custom pc τι εννοείς ρε φίλε. Custom pc λέγεται ο υπολογιστής στον οποίο επιλέγεις τo Hardware εσύ ο ίδιος. Έπειτα μπορούν να στον συναρμολογούνε στο μαγαζί της επιλογής σου. Ο φίλος σου δλδ τι θα τους πει να κάνουν στο pc; Να βάλουν μηχάνημα μέσα που κάνει καφέ ή θέλει να του κάνουν grafity στο κουτί; Γίνε πιο συγκεκριμένος για να καταλάβουμε τι θες και λίγη ευγένεια δεν βλάπτει... Βοήθεια ζητάς δεν πληρώνεις κανέναν... Επεξ/σία 1 Μαΐου 2013 από Passionate
Superpie Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Οταν επιλεγεις εσυ το Hardware που θελεις να εχει μεσα το pc αυτο λεγεται απο μονο του custom pc ειτε το συναρμολογησεις εσυ ο ιδιος ειτε το καταστημα ειτε ο φιλος σου ειτε ο σκυλος σου.. Οποτε συμπληρωνεις την φορμα αναβαθμισης που αναφερθηκε πανω,σου προτεινουμε το hardware αναλογα τις απαιτησεις σου,παιρνεις τηλ ενα καταστημα υπολογιστων και τους λες οτι θελω ενα pc με αυτα,αυτα και αυτα τα πραγματα μεσα.Στον συναρμολογουν,στο στελνουν σπιτι σου ή πας εσυ απο το καταστημα και το παραλαμβανεις και εχεις ενα νεο custom pc 1
codact Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 τοτε συγνωμη αλλο ηθελα να πω...θελει να παρει ενα κουτι (με οτι hardware θελει, δεν θυμαμαι τι θα του βαλει) και να το στειλει καπου να του κανουν sleeving να το βαψουν αλλο χρωμα (ισως να θελει και καποιο σχεδιο δεν ξερω) και γενικα (τωρα μου ηρθε η λεξη) να του το μονταρει καποιος με οτι αυτος ζητηση. πχ να του πει θα σου στειλω το πισι μου και θελω να σλιβαρεις τα καλωδια να το βαψεις σκατουλι και να του βαλεις και ενα ψυγειακι πανω να εχω και τις μπυρες διπλα..συγνωμη για την λαθος διατυπωση...
Superpie Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Αρα θελεις mod στο ηδη υπαρχον pc ή σε αυτο που θα αγορασεις..Αλλο το ενα αλλο το αλλο..Στειλε μου pm να σου προτεινω εναν
WalkerSW Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 http://www.slackerxl.com/ Ενα τηλεφωνακι εδώ και όλα θα γίνουν..... Ελπιζω μονο το φιλαράκι σου να είναι έτοιμο να σκασει το λιγοτερο κανενα 600αρι μονο για το Modding. 1
Sadah Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 http://www.slackerxl.com/ Ενα τηλεφωνακι εδώ και όλα θα γίνουν..... Ελπιζω μονο το φιλαράκι σου να είναι έτοιμο να σκασει το λιγοτερο κανενα 600αρι μονο για το Modding. Καλα ε; Εχω παθει πλακα! Τα παλικαρια ειναι σε αλλο επιπεδο!!! Ψηθηκα κιολας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα