.::NikoS::. Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Κρίμα δε πρόλαβα Αν κάποιος αγόρασε και δεν τα θέλει τελικά τα παίρνω εγώ
apostolispk Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ουτε εγω προλαβα. Αντε να δουμε θα το ξαναβαλουν??? Και ας ελπισουμε οτι δεν ηταν κανενα γνωστο κολπακι τους και καλα λαθος τιμη!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Λοιπον δεν ειναι και αψογες, καποιες φορες δεν αποκρινονται στην εντολη ακομα και σε παρατεταμενο πατημα αλλα και σε επαναληψη πατηματος. Ακομα και απο μικρες αποστασεις 4-5 μετρων χωρις εμποδια. Ενα ζευγαρι (10€ τοτε αν δεν με γελαει η μνημη μου μιας και περασαν καπου 5 χρονια) του lidl ειναι καλυτερες. Καλη και λογικη παρολα αυτα η τιμη των 3€ γι αυτο που προσφερουν ως αποδοση. Τα 28€ που πωλουνται αλλου εντελως υπερβολικα εκτος αν ειναι ελαττωματικα κομματια αυτα στα 3€.
Questioner Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Λοιπον δεν ειναι και αψογες, καποιες φορες δεν αποκρινονται στην εντολη ακομα και σε παρατεταμενο πατημα αλλα και σε επαναληψη πατηματος. Ακομα και απο μικρες αποστασεις 4-5 μετρων χωρις εμποδια. Ενα ζευγαρι (10€ τοτε αν δεν με γελαει η μνημη μου μιας και περασαν καπου 5 χρονια) του lidl ειναι καλυτερες. Καλη και λογικη παρολα αυτα η τιμη των 3€ γι αυτο που προσφερουν ως αποδοση. Τα 28€ που πωλουνται αλλου εντελως υπερβολικα εκτος αν ειναι ελαττωματικα κομματια αυτα στα 3€. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον συνάδελφο. Όπως έγραψα και πριν η πρίζα ανταποκρίνεται ακόμα και σε άλλο όροφο. Τις χρησιμοποιεί από χθες χωρίς κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις. Αυτό που μπορώ πρόχειρα να σκεφτώ είναι η μπαταρία. Αν έχεις spare δοκίμασέ το.
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ηταν το πρωτο που σκεφτηκα και τσεκαρα, την μετρησα ακομα και την ωρα που πατουσα πληκτρο, 11.92V ειχε στο πατημα δε νομιζω να φταιει αυτη. Και ειναι ακριβως ιδια η αποκριση και στα 3 πριζακια, δεν ειναι να πεις οτι εχει προβλημα το ενα. Καπου εχω 12βολτη παντως.
Questioner Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 <p>στα lidl υπαρχουν ακομα?</p> Φαντάζομαι είχαν μπει σε προσφορά ημέρας. Οπότε λογικά μπορεί να μπουν στο μέλλον πάλι σε προσφορά από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ναι ηταν προσφορα εβδομαδας ας πουμε, πριν 5-6 χρονια. Δεν θυμαμαι αν εχουν ξαναμπει. Λοιπον νεοτερα απο τεστ: Εβαλα καινουργια 12βολτη. Με φορτιο (πατωντας πληκτρο) ειχα παραπανω ταση καπου 12.20V, αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Υπαρχουν σημεια που χανεται η επικοινωνια πομπου-δεκτη. Ακομα και χωρις εμποδια με οπτικη επαφη στα 4 μετρα. Σε αλλα σημεια και με τοιχο αναμεσα, στα 6-10 μετρα ας πουμε πιανει. Μισο μετρο μετακινηση ειναι αρκετο για να πας απο τη μια κατασταση στην αλλη. Δοκιμασα μαλιστα και του λιντλ ακριβως στις ιδιες πριζες και θεσεις remote, τα πανε ελαφρως καλυτερα, αλλα στα μισα απο τα σημεια που χανουν επαφη τα του θεματος ουτε αυτα πιανουν. Οποτε παραμενει η αρχικη παρατηρηση μου: Για 28€ πολυ ακριβα (αν δηλαδη βρισκει κανεις "λιντλατα" 10€ τα 2), για 3ευρω μια χαρα δεν το συζηταμε!! Απλα αν δεν βλεπεις τι γινεται δεν ειναι να βασιζεσαι, πες το questioner και στον φιλο σου να εχει το νου του αν ειναι κατι σημαντικο/σοβαρο αυτο που ανοιγοκλεινει. ΥΓ, να δωσω αλλο ενα στοιχειο απο το bench για οποιον το χρειαζεται και τον ενδιαφερει, σε off η πριζα "τρωει" 0.5W, σε "on" 0.3W. (Του λιντλ 0.5W και on και off)
Questioner Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μόλις παραλάβω (αύριο???!?!) τα δικά μου θα ενημερώσω... Ευχαριστούμε για τις συμβουλές φίλε matrixxx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα