skfn Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μήπως ειναι ενεργοποιημένο macfiltering στο router; Sent from my iPhone using Insomnia
tolisk99 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 1. μεσα απο τη σελιδα του router σου , στη σελιδα με τις ασυρματες ρυθμισεις 2. οχι δεν νομιζω συνηθως φτιαχνει το προβλημα , εγω το εχω κανει και οι αλλες συσκευες συνεχιζαν να λειτουργουν κανονικα Δεν μπορώ να το βρω... Μήπως ειναι ενεργοποιημένο macfiltering στο router; Sent from my iPhone using Insomnia που μπορώ να το δω?
skfn Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Στο: interface setup- wireless είναι στο δικό μου router (planet).
zorans Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δεν μπορώ να το βρω... που μπορώ να το δω? Μηπως δεν ξέρεις πως να μπεις στον router; Καθε router εχει μια ιp διευθυνση που οταν την βάλεις στον browser (firefox, chrome, internet Explorer κ.τ.λ) σε βγάζει στο μενου του.
skfn Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Στο δικό μου 192.168.1.1 και κωδικός. Αν δε έχεις ξαναμπεί μάλλον αν θα έχει τους Default. Αλλά για να ενεργοποιηθεί κάποιος πρέπει να το έκανε. Ψάχ' τους στο βιβλιαράκι του router ή στο Internet. Πιο εύκολο είναι να δοκιμάσεις με μια τρίτη καινούργια συσκευή αν συνδέεται. Αν συνδεθεί τότε δεν είναι θέμα macfiltering
tolisk99 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Στο δικό μου 192.168.1.1 και κωδικός. Αν δε έχεις ξαναμπεί μάλλον αν θα έχει τους Default. Αλλά για να ενεργοποιηθεί κάποιος πρέπει να το έκανε. Ψάχ' τους στο βιβλιαράκι του router ή στο Internet. Πιο εύκολο είναι να δοκιμάσεις με μια τρίτη καινούργια συσκευή αν συνδέεται. Αν συνδεθεί τότε δεν είναι θέμα macfiltering δοκίμασα και με ενός φίλου μου, και δεν συνδέεται.. μάλλον αυτό που λες θα είναι.
skfn Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 δοκίμασα και με ενός φίλου μου, και δεν συνδέεται.. μάλλον αυτό που λες θα είναι. Τότε πρέπει να μπεις να το τσεκάρεις αν είναι ενεργοποιημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα