Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Ο αδερφός μου αγόρασε το LG OPTIMUS L3 E400 σήμερα και δεν μπορούμε να το συνδέσουμε στο internet. Προσπαθώ να συνδεθώ ακριβώς όπως συνδέομαι με το δικό μου κινητό, αλλά ενώ λέει πως είναι συνδεμένο, λέει "Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή" όταν μπαίνω στο playstore, youtube κλπ.

Ενώ το δικό μου συνδέεται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα?

Δημοσ.

τι να σου πω ειχα παλια ενα παρομοιο προβλημα και πηρα τηλεφωνο τη wind και μου εστειλαν sms με τις ρυθμισεις...

Δημοσ.

αν και μετα το μηνυμα που θα σου στειλει η wind ή οποιος αλλος δεν γινει τιποτα , θα κανεις ενα hard reset και μετα αν παλι τιποτα

ναι θα παρεις τηλεφωνο (δοκιμαζεις να συνδεθεις και με wifi?)

Δημοσ.

ok Ευχαριστώ gesamgr.

8α δω τι μπορώ να κάνω. πάντως αν κάποιος έχει καμιά συμβουλή ας μου την πει. 

Δημοσ.

Γεια σας.Ο αδερφός μου αγόρασε το LG OPTIMUS L3 E400 σήμερα και δεν μπορούμε να το συνδέσουμε στο internet. Προσπαθώ να συνδεθώ ακριβώς όπως συνδέομαι με το δικό μου κινητό, ποιο ειναι το κινητό σου;

αλλά ενώ λέει πως είναι συνδεμένο, Δηλαδη έχεις ενεργοποιήσει wifi, έχεις βρει το δικτυο σου, έχεις βαλει κωδικούς και εχουν γινει δεκτοί; 

λέει "Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή" όταν μπαίνω στο playstore, youtube κλπ. Δοκιμασες να μπεις σε καποιο site απο το κινητό σου;

Ενώ το δικό μου συνδέεται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα?

Δημοσ.

Γεια σας.Ο αδερφός μου αγόρασε το LG OPTIMUS L3 E400 σήμερα και δεν μπορούμε να το συνδέσουμε στο internet. Προσπαθώ να συνδεθώ ακριβώς όπως συνδέομαι με το δικό μου κινητό, ποιο ειναι το κινητό σου;

αλλά ενώ λέει πως είναι συνδεμένο, Δηλαδη έχεις ενεργοποιήσει wifi, έχεις βρει το δικτυο σου, έχεις βαλει κωδικούς και εχουν γινει δεκτοί; 

λέει "Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή" όταν μπαίνω στο playstore, youtube κλπ. Δοκιμασες να μπεις σε καποιο site απο το κινητό σου;

Λοιπόν, δοκίμασα από ένα ξεκλειδωμένο δύκτιο που βρήκα, και όλα καλά, αλλά εξακολουθεί να μην συνδέεται στο δικό μου.

Εγώ έχω το Sony Xperia Tipo. Δέχεται το κωδικό, τον έχω ελέγξει και τον έχω βάλει πολλές φορές αλλά τώρα λέει "Έλεγχος ταυτότητας " και μετά αποσυνδέεται αυτόματα.

Μήπως θέλει ρύθμιση το router?

Δημοσ.

1. πως το αλλάζω?

2. θα επιρεάσει το laptop μου που συνδέομαι ασύρματα ή άλλες συσκευές? δλδ υπάρχει περίπτωση να μην μπορούν αυτές να συνδεθούν στο δίκτυο?

Δημοσ.

1. μεσα απο τη σελιδα του router σου , στη σελιδα με τις ασυρματες ρυθμισεις

2. οχι δεν νομιζω συνηθως φτιαχνει το προβλημα , εγω το εχω κανει και οι αλλες συσκευες συνεχιζαν να λειτουργουν κανονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...