D3V0M4N Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Βλέπω τον κόσμο να τρελένετε και κυριολεκτικα να πηδάει απ'τα παράθυρα για αυτό το παιχνίδι, εμένα πάλι δε μου κάνει κλικ. Παίζω C&C απο τη sequel Tiberium Wars και μετά. Δώστε μου ένα καλό λογο για να αρχίσω να παίζω StarCraft!
kostaks3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Κοιτα,προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αμα δεν σου αρεσει εσενα τοτε δεν υπαρχει λογος να το παιξεις. Ακομα και αν ειναι να το ξεκινησετε με φιλους ή οι φιλοι σου το παιζουν ηδη και παλι,αμα δεν σου κανει το κλικ,δεν θα το ευχαριστηθεις 1
DimAslan Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Γιατί είναι παιχνίδι πλέον αυτού του επιπέδου... Site: http://youtu.be/AX_YeXADczM">DreamHack 2013 Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά γιατί έχω training μπας και ανέβω Gold League...
xaralas Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Τιποτα αν δεν σαρεσει μην μπαινεις στον κοπο, και τι εγινε δηλαδη που ασχολουνται αρκετοι; Μπορεις να κατεβασεις την starter edition και να αποφασισεις αν σ'αρεσει ή οχι.
RedPanda Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 επιεικώς κακό campaign ασύγκριτα ισορροπημένο gameplay απαρχαιωμένο ladder system τρομερά απότομο learning curve (online) με λίγα λόγια είναι το κορυφαίο e-sport αλλά μεγάλου επιπέδου. δεν θα το ευχαριστηθείς αν δεν γίνεις ανταγωνιστικός
DimAslan Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ναι τα παιδιά έχουν δίκιο. Είναι σαν το σκάκι. Αν δεν διαβάσεις (πραγματικά) και δεν εξασκηθείς, δεν θα κερδίζεις... Απλά. Αξίζει με τα χίλια, έστω κι αν δεν είχε καθόλου single player campaign, αλλά όταν αρχίσεις να παίζεις και παρακολουθήσεις και λίγο τα μεγαθήρια του χώρου, αρχίζεις και εκτιμάς τις δυνατότητες και το ευχαριστιέσαι.
LuNaTiC Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 http://el.twitch.tv/wcs_europe Σχετικά με το απαρχαιωμένο ladder system Μπορείς να μου δείξεις ένα "σύγχρονο" ? Το learning curve δεν είναι τρομερά απότομο με leagues απο Bronze σε GrandMaster έχει πολλά επίπεδα ανάμεσα τους και το παιχνίδι σε κάνει promote / demote ανάλογα με την αξία σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα