tasos555 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Grey Warden δεν διαφωνώ τα πάντα έχουν να κάνουν με το πόσο δινεις άλλα η Nvidia σαν εταιρεια είναι καλύτερη το ιδιο. δεν έχουμε και με τους επεξεργαστές οι amd είναι καλή και φτηνή άλλα δεν είναι και καλύτεροι από τους intel
saks80 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 φίλε oi Nvidia πάντα θα είναι ποιο καλεί από τις ati αυτό δεν αλλάζει πότε άπλα είναι πολύ ακριβές. άσχετα αν οι περισσότεροι σου λένε για ati το λένε αυτό επειδη έχουν ati και υποστηρίζουν την αγορά τους για αυτό σπάνια θα βρεις κάποιον ουδέτερο. εγώ λέω Nvidia άλλα αυτό εξαρτάτε από τα χρήματα σου φίλε ο σκληρός σου είναι sata για δες φίλε 8 gb είναι αρκετά για gaming Pc.θα μπορούσα να πω πάρα πολύ αν το στήσιμο είναι δωρεάν καντο μην κάνεις και καμιά βλακεια άλλα αν σου πουν 5€ καντο μόνος σου δεν είναι τίποτα φιλε εγω nvidia εχω.αλλα για να παρεις nvidia που να εχει ιδιες επιδοσεις με την 7870 πρεπει να δωσεις αρκετα παραπανω.οπως και ο κορυφαιος ιντελ ειναι πολυ καλυτερος απο τον κορυφαιο amd.για να παρεις ιντελ που να εχει ιδιες επιδοσεις με τον fx8320 πρεπει να πληρωσεις παραπανω.απο αυτη την αποψη οταν δεν εχεις αρκετα μεγαλο μπατζετ πας σε ατι και σε amd
Superpie Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Grey Warden δεν διαφωνώ τα πάντα έχουν να κάνουν με το πόσο δινεις άλλα η Nvidia σαν εταιρεια είναι καλύτερη το ιδιο. δεν έχουμε και με τους επεξεργαστές οι amd είναι καλή και φτηνή άλλα δεν είναι και καλύτεροι από τους intel Το τι ειναι καλυτερο απο το αλλο δεν θα βγει ποτε σαν αντικειμενικη απαντηση.Σαν αξιποπιστια ας πουμε απο θεμα drivers και τετοια ειναι η nvidia,αλλα η amd εχει βελτιωθει παρα μα παρα πολυ σε αυτο τον τομεα.Και τα λεω αυτα που εγω ο ιδιος δεν ειχα ποτε μου amd..Αλλα και λογω συνθηκων οικονομικα αυτες τις εποχες,αλλα και αναλογα το μπατζετ του καθενος μπαινουν και τα αναλογα πραγματα..Τωρα με βαση το δικο σου μπατζετ ειτε δινεις και παιρνεις nvidia καρτα με χειροτερες επιδοσεις,ειτε δινεις και παιρνεις amd με καλυτερες επιδοσεις..Μιλαω παντα για την ιδια κατηγορια καρτων γραφικων αναμεσα σε amd και nvidia
Millennium Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πως είναι καλύτερες οι τωρινές nvidia από τις amd/ati όταν χάνουν σε vfm,πολλές φορές σε gaming επιδόσεις,και σχεδόν πάντα σε γενικό compute αυτό είναι ένα μυστήριο... 1
Superpie Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ειπα καλυτερες σε αποδοση,ασχετα απο το κοστος..Εννοειται πως στο vfm η μονη επιλογη ειναι amd και δεν εχει αντιπαλο.Απλα η καρτα της nvidia που κοντραρει την 7870 ας πουμε κανει αρκετα περισσοτερα χρηματα
wazzaa Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Κατάλαβα ή προσπαθώ τουλάχιστον. Λοιπόν.Ο σκληρός μου πρέπει να είναι Sata.τώρα βρίσκομαι στο χωρίο άρα μέχρι την Τρίτη,δεν θα μπορώ να σας ενημερώσω.Δεύτερον.Pc με 700 Ευρώ δεν είναι υψηλό budjet?Γιατί τώρα με βάλατε σε σκέψεις.Πρέπει να δαπανήσω παραπάνω λεφτά???Ο παλιός υπολογιστής που είχα και άντεξε 5 χρόνια παίζοντας ακόμα και το max payne 3 πρόσφατα ήτανε ένας μεCPU:Intel core duo 2.5Κάρτα γραφικών:Nvidia Geforce 8600 GT 256MBRAM: Kingston 2GB (2x1)Motherboard : Μια Foxcon αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς στοιχεια(ήμουν και 16 χρονών τότε)TΡοφοδοτικό:Αυτό που ανέφερα στο πρώτο PostΜε αυτό το Pc έπαιζα τα παιχνίδια.Ακόμα και όταν το είχα πάρει ήτανε κάτι μέτριο αλλά παρόλα αυτά,με έβγαλε ασπροπρόσωπο αυτά τα χρόνια.Δεν τα έπαιζα στα High αλλά τα έπαιζα χωρίς πρόβλημα(το βασικό μου ζήτημα)Δεν με ενδιαφέρει να παίζω στα ultra HIgh (Το crysis 3).Αλλά να μπορώ να παίξω παιχνίδια χωρίς κρασαρήσματα.Για αυτό σας είπα.Τα 700 Eυρώ για ένα τέτοιο Pc δεν είναι αρκετά?Ειδικά όταν μιλάμε για Pc χωρίς περιφερειακά και τροφοδοτικό και σκληρό δίσκο.Πάντος κάποιο πρόβλημα θα έχει η Ati σε σχέση με την Nvidia.Αλλιώς πως γίνεται να είναι ποιο φτηνή με ακριβώς τα ίδια πράγματα?Για τον επεξεργαστή.Δεν έχει σημασία αρκετή για gaming Pc?Γιατί απλά ρωτάω.Αν είναι να δώσω 40 ευρώ παραπάνω να πάρω τον Intel i5 3570k και να αξίζει την διαφορά αυτή?
Millennium Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Αν δεν έχεις φοβερές απαιτήσεις θα είσαι μια χαρά σε αυτό το budget. Η Amd/Ati δεν έχει κάποιο πρόβλημα στις κάρτες της πάρα μόνο στα οικονομικά της και στη διαφήμιση.
wazzaa Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος πολύ γνώστης του αντικειμένου τι πρέπει να κοιτάξω σε κάθε εξάρτημα για gaming pc?Το λέω αυτό γιατί αλλιώς πιστεύω δεν θα βγάλω άκρη.Ένα review γενικός με ότι έχει να κάνει σχέση με μάρκες κτλ και όχι μόνο 5 links απο ένα pc που θα μπορούσα να φτιάξω.Να μου γράψει στο περίπου τι έχει σημασία ώστε να μπορέσω και εγώ να ψάξω μόνος μου.Με ποια σειρά προτεραιότητας δίνω λεφτά?(πρώτα καρτα γραφικων?επεξεργαστη?τι?)Τι Μάρκες αξίζουν περισσότερο και αξίζουν τα λεφτά παραπάνω που έχουνε?(Πχ Nvidia με ΑΤΙ)Επίσης ποιο λογισμικό αξίζει να εγκαταστήσω.Τα 7 φαντάζομαι και μετά ποια?HOme,professional ή Ultimate?x32 x64?Λογικά με κόβω να μου το φτιάχνουν όλο το pc στο e-shop.ΤΟ φτιάχνουν δωρεάν και έχουν 3 χρόνια εγγύηση όπως επίσης και άμεση αντικατάσταση απότι λένε.Όπως και να έχει μου ακούγεται μια χαρά + ότι το εμπιστεύομαι πολύ σαν κατάστημα. Άρα όποιος μπορεί,ας μπει http://www.e-shop.gr/PER_pc_config_desktop.phtml Και να ρίξει μια ματιά και να μου πει.
mpasketpro Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αφου τον θες για gaming η καρτουλα θα ειναι η πιο ακριβη απο τα αλλα. Nvidia αξιζει περισσοτερο αλλα οπως ειπαν και τα παιδια η Ati ειναι πανω κατω στις ιδιες επιδοσεις,απλα δεν υπερκοστολογει. Τα 7 pro 64bit πιστευω ειναι μια χαρα αμα θα αγορασεις. Αλλιως γιατι οχι Ultimate. Καλυτερα 64bit για να χρησιμοποιειται ολη η ram σου,δεν την πηρες τζαμπα ! Αλωστε αμα κοιτας και τις προτασεις των παιδιων,η καρτα εχει γυρω στο 300αρι και ολα τα αλλα 150-100 ή καμια φορα πιο ακριβα αναλογως το budget.
wazzaa Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ναι συμφωνώ.Το παρατήρησα αυτό.Απλά παραξενευόμουνα γιατί δεν δίνετε λεφτά στον επεξεργαστή.Το ποιο ακριβό που είδα είναι γύρω στα 160....Ενώ εγώ σκεφτόμουνα τις Intel i5 3570 Που είναι στα 190....Δεν χρειάζεται όμως ο επεξεργαστής οταν παίζω παιχνίδια?ή δεν είναι τόσο σημαντικός.Αν όχι γιατί δεν είναι?(να μάθω και τίποτα επιστημονικό)TO κουτί αυτό μου φαίνεται μια χαρά και μου αρέσει και θα το παίρνει στο έπιπλο άνετα και έχει και υποδοχές για ανεμυστήρες στο πλάι που μου αρέσουν.http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663520 Μας κάνει?Θέλω να βάλω ανεμυστήρες αλλά το βασικότερο να μην ακούγονται σχεδόν καθόλου.Γίνεται?γενικώς να μην ακούγεται το Pc μου....
f1vettel Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ναι συμφωνώ.Το παρατήρησα αυτό.Απλά παραξενευόμουνα γιατί δεν δίνετε λεφτά στον επεξεργαστή. Το ποιο ακριβό που είδα είναι γύρω στα 160....Ενώ εγώ σκεφτόμουνα τις Intel i5 3570 Που είναι στα 190....Δεν χρειάζεται όμως ο επεξεργαστής οταν παίζω παιχνίδια?ή δεν είναι τόσο σημαντικός.Αν όχι γιατί δεν είναι?(να μάθω και τίποτα επιστημονικό) TO κουτί αυτό μου φαίνεται μια χαρά και μου αρέσει και θα το παίρνει στο έπιπλο άνετα και έχει και υποδοχές για ανεμυστήρες στο πλάι που μου αρέσουν.http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663520 Μας κάνει?Θέλω να βάλω ανεμυστήρες αλλά το βασικότερο να μην ακούγονται σχεδόν καθόλου.Γίνεται?γενικώς να μην ακούγεται το Pc μου.... Στα παιχνιδια το 95% της δουλειας το κανει η καρτα γραφικων και το 5% ο cpu,οποτε δινουμε βαρος στην καρτα γραφικων.
saks80 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ναι συμφωνώ.Το παρατήρησα αυτό.Απλά παραξενευόμουνα γιατί δεν δίνετε λεφτά στον επεξεργαστή. Το ποιο ακριβό που είδα είναι γύρω στα 160....Ενώ εγώ σκεφτόμουνα τις Intel i5 3570 Που είναι στα 190....Δεν χρειάζεται όμως ο επεξεργαστής οταν παίζω παιχνίδια?ή δεν είναι τόσο σημαντικός.Αν όχι γιατί δεν είναι?(να μάθω και τίποτα επιστημονικό) TO κουτί αυτό μου φαίνεται μια χαρά και μου αρέσει και θα το παίρνει στο έπιπλο άνετα και έχει και υποδοχές για ανεμυστήρες στο πλάι που μου αρέσουν.http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663520 Μας κάνει?Θέλω να βάλω ανεμυστήρες αλλά το βασικότερο να μην ακούγονται σχεδόν καθόλου.Γίνεται?γενικώς να μην ακούγεται το Pc μου.... καλυτερα παρε καποιο αλλο κουτι να εχει τρυπες για να τακτοποιησεις ωραια τα καλωδια.απο οτι ειδα στις φωτο σαυτο δεν μπορεις να κανεις cable managment
mpasketpro Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Φιλε wazzaa ο μονος λογος για μενα που δε θα επαιρνα το κουτι ειναι πολυ απλα οτι ειναι αγνωστης μαρκας. Καλυτερα να μεινεις μακρια απο μαρκες αγνωστες. Αλλα δεν ξερω κι ολας,δεν ειμαι πολυ καλος σ'αυτα :Ρ
wazzaa Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Σωστοί και οι δύο.Απότι είδα κίολας δεν είναι συμβατό και την Motherboard που είδα.Παίρνει μονο usb 2.0 Μπροστά και όχι 3.0ΠΟια η διαφορά μεταξύ αυτής http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32696&cat=5 και αυτής http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33447&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3
stergem Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Σωστοί και οι δύο.Απότι είδα κίολας δεν είναι συμβατό και την Motherboard που είδα.Παίρνει μονο usb 2.0 Μπροστά και όχι 3.0 ΠΟια η διαφορά μεταξύ αυτής http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32696&cat=5 και αυτής http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33447&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3 μεγάλη διαφορά!!!http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33447&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3 αυτή είναι πολύ καλύτερη.είναι tahity le και είναι κοντά στην απόδοση της 7950 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα