keepgoing Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πάρα πολύ καλό. Και έχουν και ενα σωρό ιδέες για τη χρήση του. Αν το βγάλει τελικά σαν εμπορικό προιόν θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για το xbox.
G_Zisis Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μόνο εμένα δεν με ενθουσιάζει η ιδέα? Δεν νομίζω να καταφέρνει να σε "βάλει" στο παιχνίδι, επειδή απλά συνεχίζει η εικόνα πέρα από την τηλεόραση, γιατί μόνο αυτό κάνει στην ουσία. Άσε που το θεωρώ "τσαπατσουλιά" να βγάζει εικόνα ο προτζέκτορας πάνω σε έπιπλα. Γενικά δεν είναι και τίποτα τρομερό. Έχω την εντύπωση ότι η αρχική ιδέα βασίζεται σε μια τεχνολογία που είχε/έχει η Philips στις τηλεοράσεις της, το ambilight. Βέβαια είναι πολύ πιο εξελιγμένη αυτήν εδώ. 2
michael92 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Σε περίπτωση που έχεις μαύρο σκρήνιο (πάρα πολύς κόσμος ειδικά στην Ελλάδα) τι κάνεις; Αλλάζεις έπιπλα;
mikegad Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 την είχαμε ξαναδεί την είδηση πριν κάμποσο καιρό Εντυπωσιακό πάντως
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Η επιληψεια το θα είναι το λιγότερο που μπορεί να παθεις !!! Sent from my iPhone using Insomnia Πρέπει να έχεις προδιαθεση για επιληψία...
Cosbuster Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Φαίνεται ωραίο έτσι για 5 λεπτά αλλά φαντάσου να παίζεις έτσι για καμιά ώρα... 1
lepaterious Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μόνο εμένα δεν με ενθουσιάζει η ιδέα? Δεν νομίζω να καταφέρνει να σε "βάλει" στο παιχνίδι, επειδή απλά συνεχίζει η εικόνα πέρα από την τηλεόραση, γιατί μόνο αυτό κάνει στην ουσία. Άσε που το θεωρώ "τσαπατσουλιά" να βγάζει εικόνα ο προτζέκτορας πάνω σε έπιπλα. Γενικά δεν είναι και τίποτα τρομερό. Έχω την εντύπωση ότι η αρχική ιδέα βασίζεται σε μια τεχνολογία που είχε/έχει η Philips στις τηλεοράσεις της, το ambilight. Βέβαια είναι πολύ πιο εξελιγμένη αυτήν εδώ. Μα γιαυτο διαβαζει τον χωρο για να ξερει πως να αποδοσει πανω στα επιπλα,Το ampilight που λες ηταν λαμπες led πισω απο την τηλεοραση και απλα πεζανε το χρωμα που εβλεπες στην εικονα..
dimi_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 βλακειες. κακη αναπαραγωγη της ιδεας της Philips με τον οπισθιο φωτισμο του τοιχου απλα εδω "βλεπει" τι υπαρχει π.χ. στο πανω μερος της οθονης και σχεδιαζει ενα ιδιο background που ομως δεν θα ειναι interactive δηλ. ο "κακος" που ξεπεταχτει απο πανω δεν θα ερθει απο τον τοιχο αλλα απο την οθονη τoυ monitor. πως αλλιως να γινει αλλοστε ;
auron123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Παρακαλω οι εξεχοντες παραγωγοι απο την βιομηχανια πορνο να το δουν και να πραξουν αναλογα...
SHot-OS Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 βλακειες. κακη αναπαραγωγη της ιδεας της Philips με τον οπισθιο φωτισμο του τοιχου απλα εδω "βλεπει" τι υπαρχει π.χ. στο πανω μερος της οθονης και σχεδιαζει ενα ιδιο background που ομως δεν θα ειναι interactive δηλ. ο "κακος" που ξεπεταχτει απο πανω δεν θα ερθει απο τον τοιχο αλλα απο την οθονη τoυ monitor. πως αλλιως να γινει αλλοστε ; Αν έβλεπες όλο το βίντεο θα έβλεπες ότι γράφεις ότι νάναι ... Δεν συμπληρώνει την εικόνα μόνο του είναι απο το παιχνίδι μέσα. ο κόσμος υπάρχει πέρα απο την οθόνη. απλά η κάμερα του παιχνιδιού σου δείχνει ένα μέρος του μόνο. Στο βίντεο λέει πώς αν τους επιτρέπεται "είσοδος" στον κώδικα τότε μπορεί να δείξει ο προτζέκτορας ότι χρειάζεται να δείξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα